08-644 90 44

Årstaberg/Liljeholmskajen

Visa alla bilder

Årstaskogs väg 7B, 3 tr

Ljus 2:a med balkong mot gård och öppen planlösning

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
38 kvm
Avgift:
2 963 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

2 895 000 kr Utgångspris

Ansvarig mäklare
Izla Sharro
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Nyproducerad 2:a med stor balkong mot föreningens gård. Kvadratsmart planlösning med öppna sociala ytor mellan kök och allrum. Här bor man i ett eftertraktat läge med gott om restauranger, matbutiker och förskolor precis intill Liljeholmskajen, Årstaskogen samt Årstaviken. I bostaden möts du av stilrena materialval med hög standard med toppmodern affekt samtidigt som man får hemtrevnad. Dessutom har man utmärkta kommunikationer med pendeltåg och tvärbana vid Årstaberg samt gång- och cykelavstånd till Södermalm via Årstabron. På andra sidan gatan ligger nybyggda Sjöviksskolan. Uppe på taket finns två stora takterrasser med utekök som får nyttjas av föreningens medlemmar. Garage under huset för både bil och för cykel. Bilpool planeras. Praktisk avspolningsplats för leriga cyklar och hundar, och cykelverkstad i källaren om du vill laga en punka eller fixa barnens cyklar inför säsongen.Härlig lägenhet i nyproduktion med alla bekvämligheter som kan önskas. Kvadratsmart planerad med genomgående ekparkett och gott om ljusinsläpp från fönsterpartier samt tillgång till balkong. Lägenheten disponeras enligt följande.

Entré
Välkomnande entré i genomgående ekparkett där lägenhetens sociala ytor öppnas upp och man möts direkt av ljusflöde från balkongen och dess fönsterparti. Här finns det gott om förvaring för kläder och skor i ett linneskåp samt i garderob.

Allrum
Rymligt allrum med gott om plats för soffgrupp och matgrupp. Allrummet är i direkt anslutning med köket och är perfekt planerat för att skapa sociala ytor när man har besök av familj och vänner. Från allrummet når du även bostadens balkong.

Sovrum: Sovrum med plats för säng samt diverse möblemang, förvaring i garderob samt ett härligt ljusinsläpp från ett mindre fönster.

Balkong
Balkongen är riktad mot föreningens gård och har gott om utrymme på 6 kvm för diverse utemöbler, en perfekt plats att koppla av på.

Kök
I direkt anslutning med entré och allrummet så ligger köket, det ny producerade köket är stilrent med vita luckor och fullt utrustat med kyl/frys ugn/mikro, häll och diskmaskin. Samtliga vitvaror från Electrolux, samt läcker fläkt från Pandora Green Flow vilken är dold bakom en skåplucka.

Badrum
Stilrent badrum med stora kakelplattor på vägg samt klinkergolv. badrumsinredningen består av dusch med glasvägg, wc, handfat och badrumsskåp. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Electrolux) gör det enkelt att ta hand om tvätten hemma.


Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2021

Uteplats/balkong

Balkong mot gård på 6 kvm

Bilplats

Garage finns med 67 platser, varav 15 av dem är till el-bilar. Carport finns på gård med 2 st platser. Separat kö.

TV- och Bredband

TV
Basutbud och TV-box ingår i månadsavgiften.
Bredband
Fiber, öppet nät IP-only, man kan välja mellan ca 30 leverantörer. Som medlem har man gratis internet de 6 första månaderna, hastigheten 250/100 Mbit.

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Vatten/avlopp
100 kr
Försäkring
175 kr
Summa
525 kr /mån

Föreningen

Namn
Andel i föreningen
0.4512%
2 895 000 kr Utgångspris
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 12-1303
Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum.
Boarea:
38 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
2 963 kr/mån.
Våningsplan:
3 Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Izla Sharro
070-841 99 68

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.