08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder

Blekegatan 1, 7/7tr

Sällsynt chans att förvärva denna genomtänkta trerummare högst upp med fönster i samtliga väderstreck! 2 balkonger och generös takhöjd om ca 2.90m!

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
89 kvm
Avgift:
3 843 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

6 995 000 kr pris/bud

Ansvarig mäklare
Johan Lindblom
Högt och fritt gavelläge
Från vardagsrummet når man bostadens ena balkong
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Balkongen rymmer både utemöbler och växter
Här har man en fin fy över Mälaren!
Dessutom utsikt över grönska och himmel
Vardagsrummet är väl tilltaget med fönster i två väderstreck
Här ryms en ordentlig soffgrupp och övrigt möblemang
Även från vardagsrummet har man en fin vy över Mälaren
Dessutom finns plats över för skrivbord eller matplats
Delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök
Ljust och stilrent kök
I köket ryms en ordentlig matplats
Från matplatsen har man en vacker vy och en påtaglig himmelskontakt via fönster i dubbla väderstreck
Vacker utsikt över Mälaren
Köket är fullt utrustat med vitvaror i rostfritt
Ljust och rymligt sovrum med utgång till balkong
Stor balkong mot föreningens gård
Här ryms både utemöbler och växter
Rofullt sovrum med gott om förvaring
Här finns en snygg fondvägg
Utmärkt förvaring i två stycken skjutdörrsgarderober
Ljust och rymligt badrum med fönster
Badrummet är inrett med stilrena materialval
Trivsam hall med bra förvaringsmöjligheter
Härliga Sjövikstorget sommartid
Badbryggan
Vackra Liljeholmskajen
Liljeholmskajen från Årstabron
Liljeholmstorget.
Planlösning
Alternativ planlösning
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Sällsynt tillfälle att förvärva ett exceptionellt boende på Liljeholmskajen. Här bor man högst upp i huset med inte mindre än två balkonger i olika väderstreck. Från den ena balkongen, vardagsrummet och matplatsen har man en vacker sjöglimt mot Mälaren. Högst upp i huset bor man med en väl tilltagen takhöjd om ca 2,90m som ger ett ljust och luftigt intryck. Planlösningen är mycket väl genomtänkt och erbjuder bl.a. fönster i alla(!) väderstreck, rymliga sociala ytor och två bra sovrum. De stora och många fönsterpartierna i kombination med det höga läget ger ett fantastiskt ljusinsläpp i hela bostaden. Bostaden är i bra skick med vackra färgval. Möjlighet finns att bygga om bostaden till en 4:a, se alternativ planlösning.

Med ett centralt och sjönära läge på kajen bor man med ett brett utbud av butiker, restauranger och service i kvarteret. Dessutom finns Liljeholmstorget med tunnelbana och köpcentrum med det mesta man kan tänkas behöva. Nära till ett svalkande dopp med badbryggor på kajen och vackra naturområden i Årstaskogen längs Årstaviken. Kort promenadavstånd till Södermalm.

Hall
Genom ljudisolerande säkerhetsdörr når du en mycket välkomnande hall med goda avhägningsmöjligheter. Dessutom finns ytterligare förvaringsmöjligheter i en ordentlig platsbyggd skjutdörrsgarderob. På golvet ligger en vacker ekparkett som är genomgående i hela bostaden.

Vardagsrum
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med enormt ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier i dubbla väderstreck. Det höga läget ger en påtaglig himmelskontakt och här han man en fin vy mot Mälaren. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer soffgrupp med tillhörande möblemang samt extra matplats eller arbetsplats. Från vardagsrummet når man bostadens ena balkong.

Balkong 1
På bostadens ena balkong kan man tacksamt njuta av härlig kvällssol. Här finns gott om plats för både utemöbler och växter.

Kök
Stilrent kök med stor och trivsam matplats bjuder på ordentlig förvaring och goda arbetsytor. Kökets matplats ligger i gavel med rikligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Dessutom kan man avnjuta middagen till utsikt över grönska och Mälaren. Köket är inrett med vita skåpsluckor, stänkskydd i vitt kakel och en snygg arbetsbänk i trä. Kökets maskinella utrustning består av spishäll, fläkt, diskmaskin, ugn samt fullstor kyl och frys.

Sovrum 1
Bostadens båda sovrum ligger med ett lugnt läge mot innergården. Här ryms säng, skrivbord och förvaring utan problem. Från sovrummet når man lägenhetens andra balkong med utsikt mot innergården.

Balkong 2
Trevlig balkong mot den mysiga gården med trevlig förmiddagssol. Även denna balkong är av ordentlig storlek och rymmer utemöbler och växter.

Sovrum 2
Även detta sovrum är rofullt med fönster mot innergården. Här ryms dubbelsäng och utmärkta förvaringsmöjligheter i dubbla platsbyggda skjutdörrsgarderober.

Badrum
Stilrent badrum med fönster som förser badrummet med dagsljus och vädringsmöjligheter. Väggarna är kaklade i vitt och här ligger ett mörkt klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch, wc, tvättställ med underskåp, badrumsskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är väl tilltaget och har allt man behöver.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.

FÖRENINGEN
Den 28 september 2010 tillträdde Brf Byggledaren 1 fastigheten belägen på Blekegatan 1-9, Fredsborgsgatan 2-10 samt Förmansvägen 21-29 efter förvärvet av Svenska Bostäder. Fastigheten består av ett kvarter med sex sammanbyggda byggnader uppförda i mellan 4-8 våningsplan med bostäder, bottenplan samt källare. Byggnadernas placering bildar en innergård mellan husen. Under innergården finns garage med nedfart från gatan.

Marken mitt emot fastigheten på andra sidan Ingenjörsvägen är detaljplanerad för bebyggelse av ett torg och bostadshus.

Ekonomi:
Stabil ekonomi i föreningen. Föreningen har hyresrätter kvar som i framtiden kan säljas ut och förbättra ekonomin ytterligare. Föreningen har sänkt avgiften i flera omgångar under de senaste åren. Föreningen äger marken.

OMRÅDET
Attraktivt läge vid populära Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen. Här finner ni det mesta ni kan tänkas önska er som bl.a. restauranger, matbutik, kiosk, videobutik, frisör, caféer, konditori, kemtvätt och skrädderi m.m.

Från Liljeholmskajen har ni det mesta inom promenad- och cykelavstånd och på bara några minuter till fots når ni Liljeholmens centrum och dess galleria Liljeholmstorget. Där finner du ett stort shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädeskedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer. Vill du ha ett större utbud av affärer finns Kungens kurva med IKEA och Skärholmens centrum inom några minuters resväg med bil.

Mycket nära till Årstaskogen som är ett otroligt vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor om du så önskar. Inte minst härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför dig. För den som tycker om härliga båtturer finns möjlighet att skaffa båtplats i närliggande båtklubbar.

Närhet till mysiga Gröndal och sjön Trekanten med fina motionsspår, perfekt för en joggingtur eller en promenad. I Trekanten kan man fiska gädda, abborre och regnbåge. För bad, båt och skridskoentusiaster blir boendet här ett enda stort äventyr.

SERVICE/KOMMUNIKATIONER
Utmärkta kommunikationer i området. Bara något kvarter bort ligger Tvärbanan som knyter ihop det västra och södra tunnelbanenätet via Liljeholmen mot Alvik och via Årstaberg och Gullmarsplan mot Sickla Udde. Även bussarna 145 och 160 trafikerar Sjövikstorget (endast ett stenkast från porten) och på någon minut med tvärbanan/buss tar du dig till Liljeholmens C där Tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Med tunnelbanans röda linje tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter.

En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg där även pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge finns. Vill du se tidtabeller, gå in på SL:s hemsida www.sl.se.

Med bil tar du dig lätt ut på E4/E20 norr- och södergående. Behändigt cykel-/gångavstånd till Södermalm.

SKOLOR/DAGHEM
Mycket barnvänligt område och här finns allt från lekplatser till skolor. Både förskolor, grundskolor och gymnasium finns representerat i Liljeholmen, förskolor finns det flertalet av inom Liljeholmskajen.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2003
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övriga byggnader:
I föreningen finns en gästlägenhet som kan hyras av medlemmarna. Det finns även tvättstuga och cykelförråd.

Parkering

Föreningen disponerar över 82 garageplatser i källarplanet. Parkering kan även ske på omkringliggande gator.

TV- och Bredband

TV
Ansluten till kabel-TV via Com Hem. Basutbud ingår i avgiften.
Bredband
Bredband finns via Opet Net.

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr
Försäkring
200 kr
Summa
600 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd (2020-03-17)
Primärtal:
111 kWh/m2 år
Energiklass:
D

Föreningen

Namn
Brf Byggledaren 1
Andel i föreningen
0.93441%
Andel av årsavgiften
0.88644%
Övrigt om bostaden
6 995 000 kr pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 392
Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum.
Boarea:
89 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Månadsavgift:
3 843 kr/mån. Värme, vatten, kabel-tv basutbud samt bostadsrättsförsäkring ingår.
Våningsplan:
7 av 7. Våningsplan 7 av 7. . Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Johan Lindblom
0725-36 37 16

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.