08-644 90 44

Hammarby Sjöstad

Visa alla bilder
Budgivning pågår

Sickla kanalgata 13C, 1 tr

Välplanerad och genomgående 3:a med balkong med sjöglimt. Lugnt belägen mellan innergård och grönskande gångstråk.

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
86.5 kvm
Avgift:
5 414 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

6 150 000 kr Pris/bud!

Högsta bud: 6 700 000 kr
Ansvarig mäklare
Mattias Näsström
Trivsam balkong i lugnt läge
Här har man en fin vy mot Hammarby Sjö
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier
I vardagsrummet finns gott om plats för soffa och övrigt möblemang
Lätt att möblera med naturlig tv-vägg
Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök
Köket är socialt utformat med snygg bardel
Stilrent inrett med smakfulla materialval
Bra arbetsytor på arbetsbänk i marmor
Genomgående planlösning
Rymligt sovrum med vackert burspråk
Lugnt läge mot innergården
Rogivande sjöglimt
Rofylld plats att ladda upp batterierna på
Utmärkt förvaring i skjutdörrsgarderob
Även bostadens andra sovrum är av ordentlig storlek
Båda sovrummen vetter mot den lugna gården
Även här har man en fin sjöglimt
Ett tredje sovrum har byggts till i vardagsrummet
Stilrent inrett badrum
I hallen finns förvaring i en ordentlig skjutdörrsgarderob
Ett hem att trivas i!
Planlösning
Välkommen till Sickla Kanalgata 13C!
Föreningens mysiga gård
Huset ligger nära kajen vid bryggan "Tårtan"
Föreningens bastu
Föreningens bastu/relaxavdelning
Föreningens festlokal
Föreningens övernattningslägenhet
Vy mot Hammarby Sjö
Hammarby Sjö
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Nu finns chans att förvärva denna välplanerade bostad med härlig balkong med sjöglimt. Planlösningen är genomgående med ett lugnt läge mellan grönskande gångstråk och innergård. På den stora balkongen kan man njuta av solen och söderläget samt sjöglimt ner mot Hammarby Sjö. Bostadens sociala ytor är mycket trivsamma med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Mycket familjevänlig bostad med två ordentliga sovrum mot lugn gård. Bostaden disponeras i dagsläget som en mindre 4:a men är i grunden en 3:a.

I föreningen finns flera gemensamma utrymmen som föreningens medlemmar kan nyttja. Det finns en gästlägenhet, festlokal och bastu. Stor och välskött bostadsrättsförening med friköpt mark. Här bor man på lugna Sickla Udde i hjärtat av Hammarby Sjöstad med flertal butiker, restauranger och service i närheten. Dessutom omgiven av mysiga promenadstråk längs med vattnet och härlig natur och bad vid Ekbacken och Sickla. På promenadavstånd finns även Sickla Köpkvarter med stort utbud av butiker.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnande hall med bra förvaring i en ordentlig skjutdörrsgarderob. Här ligger ett ljust och vackert parkettgolv som är genomgående i hela bostaden.

Kök
Socialt u-format kök med bardel som öppnar upp köket mot matplatsen på ett trevligt vis. Här finns gott om förvaring bakom ljusa luckor och bra arbetsytor på den snygga arbetsbänken i carraramarmor.
Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, spishäll, spisfläkt samt diskmaskin.

Vardagsrum
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör detta till en social och trivsam yta som blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Vardagsrummet rymmer en ordentlig soffgrupp med tillhörande möblemang samt en större matplats. Från kök och vardagsrum når man balkongen.

Balkong
Stor balkong i soligt söderläge. Balkongen vetter mot det trivsamma gångstråket ner till Hammarby Sjö och här kan man njuta av rogivande sjöglimt. Balkongen rymmer utemöbler och växter.

Sovrum 1
Ljust och rymligt sovrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här ryms dubbelsäng med sängbord och övrigt möblemang utan problem. I sovrummet finns en inbyggd skjutdörrsgarderob. Båda bostadens sovrum vetter mot den lugna gården och har en vacker sjöglimt mot Hammarby Sjö.

Sovrum 2
Även bostadens andra sovrum är väl tilltaget och rymmer säng, skrivbord och förvaring. Även här finns en praktisk inbyggd skjutdörrsgarderob.

Sovrum 3
Bostaden nyttjas i dagsläget som en mindre 4:a med ett extra sovrum med plats för säng och förvaring.

Badrum
Rymligt badrum med vitkaklade väggar med turkos fondvägg samt grått klinkergolv (golvvärme). I badrummet finns en inkaklad spegel med avlastningsyta i vacker marmor. Badrummet är utrustat med tvättställ, vägghängd wc, handdukstork, badkar samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsbänk och väggskåp ovan.

Externt förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Föreningen
Brf Hammarby Sjö 1 är en äkta förening som består av 162 st bostadsrätter samt 1 st lokal fördelat på 6 st byggnader. Föreningen äger fastigheterna (friköpt mark) Maren 1, Fjärden 1 samt Fladen 1 som omfattar adresserna Sickla Kanalgata 10-16 samt Sickla Kanalgata 13-19. Föreningens byggnader uppfördes 2002. Aktiv förening som vårdar fastigheten väl och är engagerade i både god ekonomi samt att uppdatera med moderna lösningar så som modernt portsystem, nya säkrare lås och nycklar med integrerad blipp, nyrenoverad föreningslokal, kompressorpump och avspolning för cyklar/barnvagnar i grovsoprum o.d.

Allmänt om området
I Hammarby Sjöstads marina miljö har du nära till både natur och storstadens alla bekvämligheter och möjligheter. I området finns mängder av restauranger, caféer och butiker vilket bidrar till områdets charmiga atmosfär. Här finns givetvis även bank, apotek, dagis, kyrka, bibliotek och allt annat som du kan önska dig. Området kombinerar verkligen det bästa av myllrande storstad och avkopplande natur med vatten inpå knuten. Hammarbybacken är ett självklart alternativ för friluftsliv och uppskattas året om. På vintern fylls backen med slalomåkare och under barmarkssäsongen samlas här både cyklister och joggare. Dessutom finns här ett ordentligt utegym.

Närområdet
Inom behagligt promenadavstånd finns populära Sickla köpkvarter där det finns mängder av affärer, butiker, biografer, fik och restauranger. Sickla är under ständig utveckling och planeras bli som en förlängning av Hammarby Sjöstad med nya bostäder, restauranger, hotell och arbetsplatser. Hammarby sjöstad gränsar mot Nackareservatet och inom några kilometer finns trevliga Hellasgården. Hellasgården är perfekt för bad sommartid och långfärdsskridskor vintertid.

Kommunikationer:
Kommunikationerna är utmärkta och dina vänner når dig lätt med cykel, båt, tåg eller buss. Tvärbanan trafikerar Solna – Sickla Köpkvarter via Liljeholmen och Gullmarsplan (där du ansluter till tunnelbanenätet). Vid station Årstaberg når du även pendeltågen. Båttrafiken med m/s Lotten är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm med 10 till 15 minuters intervall mellan 06.00 och 24.00. Dessutom trafikerar M/S Emelie Hammarby Sjöstad - Nybroviken med ett stopp på Djurgården och Gröna Lund. Förlängning av tunnelbanans blå linje är under uppbyggnad och nya stationer är planerade bl.a. i Sickla och Hammarby Sjöstad under Hammarbykanalen med uppgång på vardera sida varav den ena vid Lumaparken.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2002
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övriga byggnader:
I föreningen finns: Bastu med duschar och relaxrum. Hobbyrum med pingisbord. Garage finns med 52 parkeringsplatser och 4 MC-platser + 20 parkeringsplatser utomhus. Garage kostar 1500 kr/mån och parkeringsplatser kostar 1000:-/mån. Till bilplatserna är det separat kö. Två tvättstugor. Cykelrum/ barnvagnsrum finns i anslutning till varje port. Gästlägenhet med fyra sängplatser, kök, WC & dusch finns att hyra. Festlokal/Föreningslokal finns att hyra. Återvinningsrum finns i anslutning till de flesta portarna. Grovsoprum finns i port 17A. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Parkering

Garage finns med 52 parkeringsplatser och 4 MC-platser + 20 parkeringsplatser utomhus. Garage kostar 1500 kr/mån och parkeringsplatser kostar 1000:-/mån. Till bilplatserna är det separat kö.

TV- och Bredband

Bredband
Föreningen har ett gruppavtal med Com Hem för leverans av bredband (250/100 Mbit/s), tv (Com Hem TV bas) samt IP-telefoni. För detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån.

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr
Försäkring
200 kr
Summa
600 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd (2019-11-29)
Primärtal:
132 kWh/m2 år
Energiklass:
E

Föreningen

Namn
Brf Hammarby Sjö 1
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769606-2665
Andel i föreningen
0.596%
Antal lägenheter
162 st
Pantsättningsavgift
476 kr
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
6 150 000 kr Pris/bud!
Högsta bud:
6 700 000 kr
Visa budhistorik
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1331
Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum.
Boarea:
86.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
5 414 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Ett obl. tillägg om 220 kr tillkommer för tv och bredband.
Våningsplan:
1 av 4. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Mattias Näsström
070-147 24 39
Extra kontaktperson
Kristoffer Vestin
070-1472356

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.