08-644 90 44

Almbygatan 10

Kort fakta

Antal rum:
1.5 rum och kök
Boarea:
32 kvm
Avgift:
1 876 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

1 595 000 kr Utgångspris

Ansvarig mäklare
Izla Sharro
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:
Hall
Välkomnande hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Lägenheten har genomgående hög standard och goda förvaringsutrymmen. I hallen möts du av en kapphylla och en vit garderob.

Badrum
Modernt badrum med vita kakelväggar och grått klinkergolv. På taket sitter infällda LED-spotlights. Inredningen består av vägghängd WC, dusch med glasvägg, spegelskåp, tvättställsblandare med kommod och vit låda samt kombinerad tvätt/torktumlare med vit bänkskiva i laminat ovanpå.

Kök
Stilrent kök i vitt med pushfunktion i överskåp och vita beslag nedtill. Mörkgrå laminatbänkskiva med goda arbetsytor och stänkskydd i vitt kakel med LED-belysning ovanför. Köket är fullutrustat med spishäll, inbyggnadsugn (rostfritt), integrerad diskmaskin, kyl/frys (rostfritt) samt blandare och diskho.

Vardagsrum/Matplats/Sovalkov
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och soffbord samt ett matbord. Från vardagsrummet når man ut till den härliga balkongen.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

ÖPPEN BUDGIVNING
Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
Bud som inkommer redovisas på nätet endast med säljarens samtycke.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksammhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017
Övrigt om byggnaden:
Brf RT16 består av 1 hus i 16 våningar, 2 suterräng och 1 källarplan. Huset byggdes 2017 och är belägen på Almbyvägen 10 och omfattar 114 bostäder.
Övriga byggnader:
I fastigheten finns det cykelrum och barnvagnsrum. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Uteplats/balkong

Stor balkong med utgång från vardagsrum och kök

Bilplats

Möjlighet till parkering på anslutande gator eller i garagehus. För garageplats kontakta Parkando 08-40839638 eller besök www.parkando.se. Kostnad ca 1000kr/mån.

TV- och Bredband

TV
Fastigheten är ansluten till fibernät. Medlemmarna tecknar enskilt avtal med leverantör. TV basutbud via Telia ingår i månadsavgiften.
Bredband
Fastigheten är ansluten till fibernät. Medlemmarna tecknar enskilt avtal med leverantör. TV basutbud via Telia ingår i månadsavgiften.

Driftkostnader

Hushållsel
80 kr
Försäkring
60 kr
Summa
140 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd (2020-06-05)
Prestanda:
85 kWh/m2 år

Föreningen

Namn
Bostadsrättsföreningen RT16 på Rinkebyterrassen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769627-3361
Andel i föreningen
0.66504%
1 595 000 kr Utgångspris
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 01001
Antal rum:
1.5 rum, varav 1 sovrum.
Boarea:
32 kvm. Areauppgifter enligt ritning(ar)
Månadsavgift:
1 876 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, TV basutbud och bostadsrättstillägg
Våningsplan:
3 Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Izla Sharro
070-841 99 68

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.