08-644 90 44

Södermalm

Visa alla bilder
Snart
till salu

Tegelviksgatan 36, 2 tr

Modernt boende med generösa ytor, idag disponerad som 3:a, och kan lätt åter bli en 4:a. Balkong mot välskötta innergårdar och genomgående fint skick.

Kort fakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
97 kvm
Avgift:
5 758 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Makis Batsoulis
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Planlösning
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till ett modernt boende med genomgående planlösning där tyngdpunkten ligger på de sociala ytorna. Generösa kvadratmeter har placerats i vardagsrum med burspråk samt matrum i fil. Idag disponeras bostaden som en 3:a men behövs ett extra sovrum kan detta lätt återskapas. Balkongen vetter med utsikt mot välskötta innergårdar i frodig grönska samt den vackra tegelbyggnaden som tidigare var Stockholms Bomullsspinneri - nytt och gammalt i skön kontrast. Sovrummen, två till antalet, ligger åtskilda med kök och matplats emellan. Stort badrum med tvättmöjligheter samt en separat wc är praktiskt i vardagen. Läget är rofyllt endast ett kvarter från fina promenadstråk längs Hammarbykanalens vatten. Brf med många faciliteter för medlemmarna såsom gästlägenhet, föreningslokal, bastu/relax som också äger marken.

Hall:
Välkommen in i en hall med gott svängrum. Direkt till höger nås en passage med garderober och möjlighet att hänga av ytterkläder samt en separat wc. Rakt fram förgrenar sig hallen till sällskapsytor i kök och vardagsrum samt det stora badrummet.

Vardagsrum och matrum:
Ett riktigt härlig rum där blicken direkt fångar den maffiga burspråket. Sidofönster golv till tak är verkligt effektfullt. Här finns god yta för soffa, tv-möbel och mer därtill. Bred portal öppnar upp mot matrum i anslutning - perfekt för större middagar. Tillsammans bildar rummen en enhet för allt från mysiga hemmakvällar till middagstillställningar med många gäster. Finns behov av ett extra sovrum kan matrummet lätt förvandlas till just det.

Kök:
Köket är inrett med vita snickerier med släta luckor och vitt småkakel ovan arbetsytorna. Rummet har en fin matplats framför stort fönster och en helglasad balkongdörr att ställa på glänt. Maskinell utrustning består av spishäll, fläkt, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro i pelare samt stor separat kyl och frys. Diskmaskinen är integrerad och smälter in bakom skåpsfront.

Balkong:
Balkongen är möblerbar och har ett lugnt läge mot välskötta innergårdar. Utsikt bjuds mot grönska och sommarens blomning. Åt sidan ses en vacker tegelbyggnad som tidigare var bomullsspinneri.

Sovrum:
Två sovrum med åtskilt läge, båda i rymlig storlek. Båda har fönster mot gård. Det större sovrummet rymmer dubbelsäng och har förvaring garderober med spegelskjutdörrar.

Badrum:
Badrummet ett generöst med ingång från både hall och det största sovrummet, vilket skapar en trivsam rundgång. Väggarna är kaklade i vitt med svart dekorrand högts upp, golvet matchar i schackrutigt mönster. Utrustningen består av vägghängd wc, tvättställ, stor inkaklad spegel samt en duschplats med glasvägg. Det finns också en lång avlastningsbänk under vilket tvättmaskin och torktumlare har sin plats samt generös förvaring i väggskåp ovan. Handdukstork.

Separat wc:
Det separata wc-rummet är kaklad i samma stil som badrummet och utrustat med wc, tvättställ och inkaklad spegel.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2003
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden:
Brf Barnängshusen är en äkta förening bestående av 120 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken. Läs gärna mer för deras hemsida: www.barnangshusen.se.

Bostaden har ett trivsamt läge, endast ett kvarter från fina promenadstråk längs med Hammarbykanalen och dess rofyllda atmosfär. I närområdet finns Vita Bergsparken med gott om gröna ytor och friluftsteater utomhus. Det är heller inte långt till populära Stora Blecktornsparken med parklek och djur. Kommunikationsmässigt tar man sig smidigt vidare med buss, nära till hållplats på gatan utanför.
Övriga byggnader:
Många gemensamma utrymmen finns att tillgå för medlemmarna. Det finns flera tvättstugor samt en grovtvättstuga, cykelrum samt barnvagnsförråd. Det finns också gästlägenhet, föreningslokal samt bastu/relaxrum. Till lägenheterna hör ett källarförråd och det finns ett 10-tal extra förråd för uthyrning. Soprum för källsortering samt flera återbrukarhörnor för böcker, kläder och andra bra saker.
Renoveringar:
Utförda renoveringar:
2015 fasadrenovering

Uteplats

Balkong mot innergårdar i lugnt läge.

Parkering

Föreningen har ett varmgarage med 62 platser för bil och 5 för MC. 16 platser är laddplatser avsedda för elbilar och hybrider. Det finns också 2 parkeringsplatser utomhus i gränden. Kön sköts av HSB.

TV- och Bredband

TV
Com Hem, grundutbud ingår i avgiften.
Bredband
Ownit bredband 100Mbit ingår i avgiften.

Energideklaration

Status:
Utförd (2019-10-07)
Primärtal:
133 kWh/m2 år
Energiklass:
E

Föreningen

Namn
Brf Barnängshusen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769607-6418
Andel i föreningen
0.94476%
Andel av årsavgiften
0.94476%
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Pantsättningsavgift
476 kr
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1041
Antal rum:
4 rum, varav 2 sovrum.
Boarea:
97 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
5 758 kr/mån.
Våningsplan:
2 Entré sker från 2 trappor. Bostaden ligger 2 trappor upp vilket motsvarar 4 trappor i hissen.. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Makis Batsoulis
070-147 24 27

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.