08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder

Önologgatan 4, 3 tr

Nyproducerad 4:a med balkong och sjöutsikt. Bostad i toppskick om generösa kvadratmeter. Två fullt utrustade badrum samt utmärkt förvaring.

Kort fakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
102 kvm
Avgift:
5 006 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Mån 25 Oktober kl 17:30 - 18:00

7 750 000 kr pris/bud

Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Föreningens innergård öppnar upp mot utsikten
Fasadbild
Badbryggan i nära anslutning till bostaden
Fina promenadstråk vid kajen
Primo är en av flera bra restauranger på kajen
Blomsterdalen
Planlösning
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till denna nyproducerade 4:a i spektakulära Brf Kajen 6. Med bästa vattennära läge intill kajkanten bor du tvärs över Årstaviken från Tantolunden med vacker utsikt över densamma. Från bostaden ses områdets solbadare njuta av värmen från badbryggan, vidare mot Södermalm och grönskan i Tanto. Bostaden är i toppskick med generösa ytor om 102m² - ljust och genomgående. Kök och vardagsrum utgör en härlig sällskapsyta med förlängning ut mot balkongen med sjöutsikt. Tre fina sovrum i varierande storlekar gör att alla familjemedlemmar kan hitta sin favorit. Två fullt utrustade badrum med badkar respektive dusch är guld värt i vardagen. Därtill finns utmärkta förvaringsutrymmen i två rymliga klädkammare.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
Bostaden välkomnar in i en nätt hall med plats att hänga av sig. Generös förvaring finner vi bakom vita skjutdörrar.

Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp från brett fönsterparti och helglasad balkongdörr att ställa på glänt. Tack vare den lagom öppna planlösningen med köket intill tillförs ljus även genom kökets fönsterparti och får fritt spelrum. Rummet rymmer en ordentlig soffgrupp med tillhörande möblemang och har en smidig access till matplats. Härifrån nås den rymliga balkongen.

Balkong
Balkongen är belägen mot föreningens gård som öppnar upp mot sjöutsikten och Tantolunden. Nedanför ses solbadare njuta av solens värmande strålar från den populära badbryggan i trä. Det finns möjlighet att inglasa balkongen för den som önskar.

Kök
Köket är tidlöst i vitt med släta luckor, mörk arbetsbänk i kompositsten och stora vita kakelplattor som stänkskydd. Gott om förvaring i den många skåpen och lådorna liksom fina arbetsytor för kökssysslor. Den maskinella utrustningen består av spishäll, fläkt, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro i pelare. Diskmaskin, kylskåp samt frys är i rostfritt och smälter fint in i inredningen. Framför fönsterparti finns en bra matplats för fyra runt bordet, vid middagsgäster kan matplatsen utökas in mot vardagsrummet och lämna plats åt betydligt fler.

Sovrum
Det finns tre fina sovrum i varierande storlekar. Det största sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och en väl tilltagen förvaring bakom vita- och speglade skjutdörrar. Övriga sovrum är perfekta barnrum med fina utrymme för sängmöbel och lekytor.

Badrum
Bostaden två badrum är guld värda i vardagen, här slipper familjens medlemmar trängas när det ska duschas, tvättas och göras i ordning. Inredningen är enhetlig med helkaklade vita väggar och grått klinkergolv. Utrustningen består av tvättställ i kommod, badrumsskåp och wc. Det större badrummet har badkar och det mindre dusch bakom frostade glasdörrar. Ett av badrummen har också en tvättavdelning så tvätten smidigt kan tas om hand i hemmet.

Förvaring
Utmärkt förvaring finns i två mycket generösa klädkammare. Perfekt för både kläder och allt annat man inte vill ha framme.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2020
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden:
Brf Kajplats 6 är en äkta förening som består av 199 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken.

Föreningens byggnad är ett nytillskott i området och dess spektakulära utseende sticker ut i stadsbilden. Huskroppen består av en lägre del med 6 våningar samt en höghusdel med hela 26 våningar och utgör därmed Liljeholmskajens högsta byggnad.

Den inglasade restaurangen högst upp i höghuset kommer att bjuda på härliga matupplevelser och inte minst en helt ny panoramautsikt över Stockholm. Ytterligare 5 kommersiella lokaler finns i Kajplats 6 varav en av dessa är en restaurang längs kajen.

På Liljeholmskajen bor du nära både stan och Årstavikens lummiga grönområden. Här finns flera populära kaféer och restauranger där du kan njuta av god mat och fantastisk utsikt mot vattnet. Även andra bekvämligheter som butiker, gym och skolor finns precis runt knuten. Liljeholmstorgets galleria ligger bara en kort promenad bort. Här hittar du ett 90-tal butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. På Södermalm, som ligger direkt över bron, finns också ett stort utbud av restauranger, pubar och shopping.

Liljeholmskajen har ett utmärkt läge oavsett om du åker kollektivt, tar bilen, cyklar eller går. Tvärbanan går genom området med stationen Årstadal. Liljeholmstorget, som ligger en kort promenad bort eller en minut med tvärbana eller buss, är knutpunkt för kollektivtrafiken med både bussar, t-bana och tvärbana. I närbelägna Årstaberg stannar även pendeltåget. Gång- och cykelväg till Tantolunden och Södermalm finns längs såväl Årstabron som Liljeholmsbron. Med bil är det enkelt att komma direkt upp på Essingeleden.
Övriga byggnader:
På våning 25 i höghuset disponerar bostadsrättsföreningen en föreningslokal med övernattningsrum och pentry för nattgäster. Det finns cykelförvaring, källsorteringsrum samt källarförråd för alla lägenheter. Den privata innergården har en gemensam uteplats och en lekplats.

Bilplats

Föreningen förfogar över 138 garageplatser i Bergrumsgaraget till en kostnad av 1450 kr/månad. I dagsläget finns lediga platser.

TV- och Bredband

TV
Föreningen har ett gruppavtal för Telia Triple Play med leverans av tv, bredband och telefoni. För detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån.
Bredband
Föreningen har ett gruppavtal för Telia Triple Play med leverans av tv, bredband och telefoni. För detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån.

Energideklaration

Status:
Utförd (2020-01-20)
Primärtal:
64 kWh/m2 år
Energiklass:
C

Föreningen

Namn
Brf Kajplats 6
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769634-7587
Andel i föreningen
0.63%
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Pantsättningsavgift
476 kr
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
7 750 000 kr pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 51301
Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum.
Boarea:
102 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
5 006 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten tillkommer efter förbrukning samt ett obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play om 220 kr/mån.
Våningsplan:
3 av 6. Hiss finns.

Visning

Mån 25 Oktober kl 17:30 - 18:00
Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
070-718 95 92

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.