08-644 90 44

Liljeholmen / Liljeholmskajen

Visa alla bilder

Blekegatan 1, 6 tr

Fantastisk 3:a med stora sociala ytor i öppen planlösning, underbart genomgående ljusinsläpp och 2 balkonger med bästa solläge och fri utsikt.

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
79 kvm
Avgift:
3 541 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Sön 11 april kl 12:45 – 14:45 Lägg till i kalendern Anmälan krävs - Bokning görs via vår hemsida
Boka visning
Mån 12 april kl 18:15 – 18:45 Lägg till i kalendern Anmälan krävs - Bokning görs via vår hemsida
Boka visning

5 495 000 kr Pris/bud

Ansvarig mäklare
Johan Lindblom
Blekegatan 1, 6 tr - Stor inglasad balkong
Stor inglasad balkong
Blekegatan 1, 6 tr - Här kan man njuta av härlig kvällssol
Här kan man njuta av härlig kvällssol
Blekegatan 1, 6 tr - Högt och fritt läge
Högt och fritt läge
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Blekegatan 1, 6 tr - Ljust och luftigt vardagsrum
Ljust och luftigt vardagsrum
Blekegatan 1, 6 tr - Här ryms en ordentlig soffa med tillhörande möblemang
Här ryms en ordentlig soffa med tillhörande möblemang
Blekegatan 1, 6 tr - Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök
Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök
Blekegatan 1, 6 tr - I köket finns gott om förvaringsmöjligheter bakom vita luckor
I köket finns gott om förvaringsmöjligheter bakom vita luckor
Blekegatan 1, 6 tr - Härligt ljusinsläpp från flera fönster
Härligt ljusinsläpp från flera fönster
Blekegatan 1, 6 tr - I köket ryms en ordentlig matplats
I köket ryms en ordentlig matplats
Blekegatan 1, 6 tr - Bra arbetsyta på mörk arbetsbänk
Bra arbetsyta på mörk arbetsbänk
Blekegatan 1, 6 tr - Social och trivsam yta
Social och trivsam yta
Blekegatan 1, 6 tr - Köket är utrustat med fullstor kyl och frys
Köket är utrustat med fullstor kyl och frys
Blekegatan 1, 6 tr - Ljust och rymligt sovrum
Ljust och rymligt sovrum
Blekegatan 1, 6 tr - Härifrån når man bostadens andra balkong
Härifrån når man bostadens andra balkong
Blekegatan 1, 6 tr - Här kan man koppla av i förmiddagssolen
Här kan man koppla av i förmiddagssolen
Blekegatan 1, 6 tr - Balkongen vetter mot den lugna innergården
Balkongen vetter mot den lugna innergården
Blekegatan 1, 6 tr - Bra förvaring i garderober
Bra förvaring i garderober
Blekegatan 1, 6 tr - Bostadens andra sovrum är även det av bra storlek
Bostadens andra sovrum är även det av bra storlek
Blekegatan 1, 6 tr - Här ryms säng skrivbord och förvaring
Här ryms säng skrivbord och förvaring
Blekegatan 1, 6 tr - Rymligt badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare
Rymligt badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare
Blekegatan 1, 6 tr - Badrummet är utrustat med stilrena material
Badrummet är utrustat med stilrena material
Blekegatan 1, 6 tr - Välkomnande hall med bra förvaring
Välkomnande hall med bra förvaring
Blekegatan 1, 6 tr - Välkommen till en bostad med genomgående och genomtänkt planlösning
Välkommen till en bostad med genomgående och genomtänkt planlösning
Blekegatan 1, 6 tr - Planlösning
Planlösning
Blekegatan 1, 6 tr - Fasad
Fasad
Blekegatan 1, 6 tr - Föreningens innergård
Föreningens innergård
Blekegatan 1, 6 tr - Härliga Sjövikstorget sommartid
Härliga Sjövikstorget sommartid
Blekegatan 1, 6 tr - Badbryggan
Badbryggan
Blekegatan 1, 6 tr - Vackra Liljeholmskajen
Vackra Liljeholmskajen
Blekegatan 1, 6 tr - Liljeholmskajen från Årstabron
Liljeholmskajen från Årstabron
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Tillfälle att förvärva denna fantastiska 3:a med två balkonger där man kan njuta av solen större delen av dagen. Den ena är delvis inglasad och ligger med fritt västerläge och härlig eftermiddags- och kvällssol medan den andra ligger i lugnt läge mot gård med förmiddagssol. Lägenheten är belägen näst högst upp i huset med genomgående planlösning och generösa fönsterytor som medför rikligt med ljusinsläpp, tilltalande utsikt över takåsar och omnejd, med begränsad insyn. Lägenheten har stora sociala ytor i öppen planlösning vars fönsterpartier låter dagsljuset lysa upp rummet.

Drömboende med endast ett stenkast till butiker, utmärkta kommunikationer och Mälaren!

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnande hall med varm och ombonad känsla där goda avhängningsmöjligheter för jackor och skor erbjuds direkt innanför dörren. Dessutom finns ytterligare förvaring i flera garderober. På golvet ligger en ekparkett som är genomgående i lägenheten och väggarna är ljusa.

Vardagsrum
Stort och rymligt vardagsrum med ett fantastiskt brett fönsterparti och vy mot balkongen som gör rummet mycket ljust och trivsamt. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp, tv-möbel och mer därtill. Den öppna planlösningen mot köket och matplatsen skapar en generös sällskapsyta för umgänge med familj och vänner.

Balkonger
Lägenheten har två härliga balkonger där många sköna dagar och kvällar kan avnjutas under årets varmare dagar. Den största balkongen är delvis inglasad och sträcker sig längs hela vardagsrummet. Balkongens disponering gör att man enkelt kan möblera med både matbord, grill och solstolar. Här kan med fördel njuta av solen och den härliga utsikten från lunchtid ända tills solen går ner bakom horisonten. Den andra balkongen nås från sovrummet, här kan man äta sin frukost i morgonsolen eller ta en fika, allt medan man har fri uppsikt över barnen som leker på den barnvänliga innergården.

Kök
Stilrent kök med goda arbetsytor och fokus på vitt. Släta skåpsluckor i vitt smälter fint samman med ett ljust kakel ovan diskbänk och arbetsytor. Det breda fönsterpartiet i vinkel släpper in gott om ljus till köket och här finns en väl tilltagen matplats där större sällskap inte behöver trängas. Ekparketten följer med från hall och vardagsrum och kökets maskinella utrustning består av spishäll, rostfri fläkt, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin samt ugn i behändig arbetshöjd. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör köket till en social del och matbestyren till ett rent nöje.

Sovrum 1
Lägenheten har två bra sovrum i varierande storlek. Rummen ligger intill varandra och har båda fönster mot föreningens innergård. Sovrum 1 är mycket generöst till ytan och rymmer lätt en stor säng och ytterligare möblemang. Rikligt insläpp av ljus från fönster och glasad balkongdörr som leder ut mot balkongen mot gården. Förvaringsutrymme finns i tre vita garderober. Här kommer ni garanterat sova gott om natten.

Sovrum 2
Vägg i vägg med sovrum 1 finner vi det andra sovrummet. Ett utmärkt rum för hemmaboende barn eller som hemmakontor för den som behöver en avskiljd arbetsplats. Rummet vetter även det mot lugn innergård.

Badrum
Stilrent helkaklat badrum med komfortvärme som kan ställs in med timer. Väggarna går i vitt och bryts stilrent av med ett mörkgrå klinker på golv. Ovan handfatet finns nisch med en praktisk avställningsyta och den stora spegeln på väggen omges av ett snyggt turkost mosaikkakel. Badrummet är utrustat med dusch, badkar, vägghängd wc, tvättmaskin, torktumlare samt badrumsskåp ovan en praktisk vit bänkskiva.

FÖRENINGEN
Den 28 september 2010 tillträdde Brf Byggledaren 1 fastigheten belägen på Blekegatan 1-9, Fredsborgsgatan 2-10 samt Förmansvägen 21-29 efter förvärvet av Svenska Bostäder. Fastigheten består av ett kvarter med sex sammanbyggda byggnader uppförda i mellan 4-8 våningsplan med bostäder, bottenplan samt källare. Byggnadernas placering bildar en innergård mellan husen. Under innergården finns garage med nedfart från gatan.

Marken mitt emot fastigheten på andra sidan Ingenjörsvägen är detaljplanerad för bebyggelse av ett torg och bostadshus.

Ekonomi:
Stabil ekonomi i föreningen. Föreningen har hyresrätter kvar som i framtiden kan säljas ut och förbättra ekonomin ytterligare. Föreningen har sänkt avgiften i flera omgångar under de senaste åren. Föreningen äger marken.

OMRÅDET
Attraktivt läge vid populära Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen. Här finner ni det mesta ni kan tänkas önska er som bl.a. restauranger, matbutik, kiosk, videobutik, frisör, caféer, konditori, kemtvätt och skrädderi m.m.

Från Liljeholmskajen har ni det mesta inom promenad- och cykelavstånd och på bara några minuter till fots når ni Liljeholmens centrum och dess galleria Liljeholmstorget. Där finner du ett stort shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädeskedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer. Vill du ha ett större utbud av affärer finns Kungens kurva med IKEA och Skärholmens centrum inom några minuters resväg med bil.

Mycket nära till Årstaskogen som är ett otroligt vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor om du så önskar. Inte minst härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför dig. För den som tycker om härliga båtturer finns möjlighet att skaffa båtplats i närliggande båtklubbar.

Närhet till mysiga Gröndal och sjön Trekanten med fina motionsspår, perfekt för en joggingtur eller en promenad. I Trekanten kan man fiska gädda, abborre och regnbåge. För bad, båt och skridskoentusiaster blir boendet här ett enda stort äventyr.

SERVICE/KOMMUNIKATIONER
Utmärkta kommunikationer i området. Bara något kvarter bort ligger Tvärbanan som knyter ihop det västra och södra tunnelbanenätet via Liljeholmen mot Alvik och via Årstaberg och Gullmarsplan mot Sickla Udde. Även bussarna 145 och 160 trafikerar Sjövikstorget (endast ett stenkast från porten) och på någon minut med tvärbanan/buss tar du dig till Liljeholmens C där Tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Med tunnelbanans röda linje tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter.

En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg där även pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge finns. Vill du se tidtabeller, gå in på SL:s hemsida www.sl.se.

Med bil tar du dig lätt ut på E4/E20 norr- och södergående. Behändigt cykel-/gångavstånd till Södermalm.

SKOLOR/DAGHEM
Mycket barnvänligt område och här finns allt från lekplatser till skolor. Både förskolor, grundskolor och gymnasium finns representerat i Liljeholmen, förskolor finns det flertalet av inom Liljeholmskajen.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2003
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Balkong/uteplats

Uteplats 1: Balkong om ca 4 m², läge öster.

Uteplats 2: Balkong om ca 11 m², läge väst/sydväst.

Övriga utrymmen

I föreningen finns en gästlägenhet som kan hyras av medlemmarna. Det finns även tvättstuga och cykelförråd.

Bilplats

Föreningen disponerar över 82 garageplatser i källarplanet. Parkering kan även ske på omkringliggande gator.

TV och bredband

TV
Ansluten till kabel-TV via Com Hem. Basutbud ingår i avgiften.
Bredband
Bredband finns via Opet Net.

Driftskostnad

Försäkring
200 kr
Hushållsel
400 kr
Summa
600 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd
Datum
2020-03-17
Prestanda
111 kWh/m² år
Energiklass
D

Föreningen

Namn
Brf Byggledaren 1
Antal lägenheter
124 st, varav 7 st hyresrätter
Antal lokaler
3 st
Org.nr
769616-6763
Andel i föreningen
0.80846%
Andel av årsavgift
0.81611%
Pantsättningsavgift
476 kr
Överlåtelseavgift
1 190 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida
5 495 000 kr Pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
3 rok
Boarea:
79 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
3 541 kr/mån. Värme, vatten, kabel-tv basutbud samt bostadsrättsförsäkring ingår.
Våningsplan:
6, hiss finns.
Lägenhetsnr:
0383
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen på visning

Sön 11 april kl 12:45 - 14:45 Lägg till i kalender Anmälan krävs - Bokning görs via vår hemsida
Boka visning
Mån 12 april kl 18:15 - 18:45 Lägg till i kalender Anmälan krävs - Bokning görs via vår hemsida
Boka visning
Ansvarig mäklare
Johan Lindblom
0725-36 37 16

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.