08-644 90 44

Södermalm

Visa alla bilder
Snart
till salu

Bysistorget 6, 6 tr

Mitt på Bysistorget! Högt upp med kungsbalkong mot gård, öppen spis och stora härliga rum med rymd. Möjlig 4:a.

Kort fakta

Antal rum:
3.5 rum och kök
Boarea:
100 kvm
Avgift:
4 034 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

8 950 000 kr pris/bud

Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Planlösning
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Missa inte chansen till detta ståndsmässig boende mitt på Bysistorget! Vilken välkomnande miljö att komma hem till med mysig torgmiljö och stora planteringar alldeles utanför dörren. Välkommen upp till våning 6, här finner vi en vacker bostad med genomgående planlösning och generöst ljusinsläpp - och ingen insyn som bonus. Kungsbalkong vetter mot gård med två utgångar, din egna oas bland takåsarna nära himlakroppen. Denna bostad bjuder in med stora härliga rum med rymd och snyggt renoverat kök samt badrum. Öppen spis pryder sin plats i inre hall med kolonner och lägenheten kan med fördel byggas om till 4 rok.

Rummen är färgsatta i allt från pigga toner som grönt till dova mer jordnära toner som gråblått och brunt. Färgsättningen bidrar till en ombonad och varm känsla rakt igenom.

Hall:
Hallen välkomnade med plats att hänga av sig direkt innanför dörren på en vacker bevarad hatthylla. Mönstrade tapeter skapar en välkomnande känsla.

Kök:
Köket från Kvänum är renoverat 2009 i en stil som harmonierar väl med fastighetens byggnadsår. Den ljust sandfärgade inredningen erbjuder gott om förvaring i många skåp och lådor. Arbetsbänkar av ljus marmor sträcker sig upp mot vägg som stänkskydd - välmatchat. Den maskinella utrustningen består av elspis med plattor och ugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt en kombinerad kyl/frys. Framför fönster och balkongdörr att ställa på glänt finns en mysig matplats för 4-6 personer. Mörkblå målade väggar i sober nyans.

Kungsbalkong:
Å, vilken balkong! Med två utgångar dessutom vetter den högt mot innergård och takåsarnas höga höjder. En plats som gjord för utehäng, avkoppling och morgonfika. Den här platsen blir man inte mätt på! Skapa dina egen grönskande oas att njuta av likt nuvarande ägare gjort.

Inre hall och vardagsrum:
Sällskapsytorna flyter ihop i den generösa inre hallen och vardagsrummet som gränsas av genom smäckra kolonner. I den inre hallen finns gott om möblerbar yta för soffa, matplats eller vad helst du önskar. Här finner vi i rummets ena hörn den öppna spisen som förhöjer charmen. Vardagsrummet är även det ett rymligt rum med möjlighet till flera funktioner. Härliga sällskapsytor som gjorda för umgänge med familj och vänner. För den som har behov av ytterligare sovrum kan köket med fördel flyttas till den inre hallen.

Sovrum:
Två stora sovrum finns att tillgå, båda med plats för den större sängen eller kanske för ett barn eller två att dela rum. Det ena rummet har ett maffigt brett fönsterparti och i det andra finner vi fönster samt ytterligare en utgång till balkongen. Förvaring i passage mot en sovrummet kommer väl till pass.

Badrum och separat wc:
Det finns ett badrum samt en separat wc, som båda nås från hallen. Badrummet renoverades 2019 och har helkaklade väggar i en mjuk cremefärgad nyans och ett mönstrat klinkergolv av hexagon-plattor som bryter av. Här finner vi dusch, tvättställ, badrumsskåp, wc samt ett väggskåp med extra förvaringsutrymme. Den separata wc:n är utrustat med wc och tvättställ och går i jordnära toner.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1932
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden:
Brf Härden 105 är en äkta förening som förvärvade fastigheten år 2001. I föreningen finns 35 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, samt 4 lokaler för uthyrning. Föreningen äger marken.

Så centralt samtidigt endast ett par minuter från lugna parker och grönska. Kombinationen är oslagbar. Utanför porten finns det mesta. Allt från nybakat bröd från Fabrique till heminredning i senaste design. Flertalet matbutiker i området för vardagen smidig. Nära såväl tunnelbana, pendeltåg och innerstadsbussar.

Nära grönskan och parker som Skinnarviksparken och gångstråket Monteliusvägen med fantastisk utsikt över vatten. Även nära till Mariatorget med trevliga restauranger och caféer. Tantolunden med både friluftsteater, musikpaviljong och kolonilottsområde. Gillar du träning och motion kan du ta härliga promenader eller joggingturer längs med Hammarhamnen och Årstaviken.
Övriga byggnader:
Det finns tvättstuga, sophus och källarförråd till lägenheterna. Tillgång till gemensam gård med utemöbler, grill och cykelställ.
Renoveringar:
Utförda renoveringar:
2019 Ombyggnad soprum
2019 Byte av tryckstegringspump
2018 ommålning av källargolv samt golv i tvättstugan
2018 Utbyte radiatorventiler
2018 Stamspolning
2017 Byte av värmecentral
1992 Stambyte
1992 Byte av el

Inga större underhåll planerade de närmsta åren. Föreningen har påbörjat framtagande av ny underhållsplan via konsult. Resultatet är ännu inte klart.

Uteplats

Härlig balkong med utgång från två rum. En egen oas!

TV- och Bredband

TV
Com Hem
Bredband
Gruppavtal via IP-only A3 100/100 Mbit/s, bredband ingår i avgiften.

Energideklaration

Status:
Utförd (2020-02-06)
Primärtal:
128 kWh/m2 år
Energiklass:
E

Föreningen

Namn
Brf Härden 105
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769604-2121
Andel i föreningen
5.29%
Andel av årsavgiften
4.7744%
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Pantsättningsavgift
476 kr
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
8 950 000 kr pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1026
Antal rum:
3.5 rum, varav 2 sovrum.
Boarea:
100 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
4 034 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och bredbandsuppkoppling.
Våningsplan:
6 av 7. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
070-718 95 92

Dokument & länkar

Stadgar Energideklaration ÅR 2020

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.