08-644 90 44

Visättra

Visa alla bilder

Mangårdsvägen 9

Optimalt planerad lägenhet med trädäckad uteplats och tre insynskyddade sovrum i högt läge mot skogsparti. Närhet till natur och buss utanför.

Kort fakta

Antal rum:
3.5 rum och kök
Boarea:
90.5 kvm
Avgift:
6 732 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Sön 18 april kl 15:00 – 16:30 Lägg till i kalendern
Mån 19 april kl 18:00 – 18:30 Lägg till i kalendern

1 750 000 kr pris/bud

Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Mangårdsvägen 9 - Planlösning
Planlösning
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till denna mycket välplanerade 3,5:a med radhuskänsla belägen i barnvänliga Visättra. Lägenheten har en genomgående planlösning och en stor trädäckad uteplats. De stora sociala ytorna är belägna i öppen planlösning vilket skapar fria ytor för familjen. Tre sovrum, varav ett mindre vetter alla mot skogsparti. Köket har gott om skåpinredning och arbetsytor i smidig närhet till matplats intill. Området är naturnära liksom kommunikationsnära med busshållplats i nära anslutning för resa till Flemingsbergs pendeltågsstation.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:
Ljus möblerbar hall med plats att hänga av sig direkt innanför dörren. Praktiskt grått klinkergolv i entrén. Stor klädkammare med gott om förvaring nås till höger.

Uteplats:
Med utgång från vardagsrummet nås den stora uteplatsen med utsikt över föreningens gård. Uteplatsen har ett lite skyddat läge i fastighetens indragning och gott om plats för utemöblemang.

Vardagsrum:
Vardagsrummet har en härlig rymd med goda ytor för soffa, tv-bänk och en hel del utöver. I vinkel med matplats skapas ett fint insläpp av ljus genom flera fönster och altandörr. Perfekt att ställa altandörren på glänt och utöka sällskapsytorna under den varmare säsongen.

Kök:
Trivsamt arbetskök med gott om både förvaring och arbetsytor. Skåpinredningen är vit med släta luckor och ovan arbetsbänkarna sätter den röda mosaiken färg på köket. Ett brett fönsterparti bjuder på utsikt mot uteplatsen och framför den en väl tilltagen matplats. Matplatsen kan tack vare den öppna planlösningen utökas med antalet gäster och växa ut mot vardagsrummet vid stora tillställningar. Den maskinella utrustningen består av elspis med häll och ugn , fläkt, diskmaskin samt separat kyl och frys.

Sovrum:
Lägenheten har tre möjliga sovrum, två i generös storlek med plats för stor säng, möjligt även för två barn att dela rum tack vare storleken. Det mindre sovrummet är ursprungligen en klädkammare med då det finns ett mindre fönster kan det väl fungera som sovrum vid behov. De större rummen har utöver säng även plats för exempelvis arbetsplats eller ytterligare förvaring. Samtliga fönster är i högt insynsfritt läge.

Badrum:
Badrummet är helkaklat i vitt med dekorrand samt har ett ljust klinkergolv. Utrustningen består av wc, tvättställ i kommod, spegel, badkar och handdukstork. Rymligt i storleken rymmer det även tvättmaskin om man önskar det, alternativt en möbel.

Varmt välkommen på visning!

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1992
Uppvärmningssystem
Bergvärme
Övrigt
Riksbyggen Brf Visättra Ängar nr 1 är en äkta förening bestående av 79 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, samt 4 lokaler. Läs gärna mer på deras hemsida www.visattranr1.se.

Här bor du nära kommunikationer med pendeltåg vid Flemingsbergs station och en buss som stannar i området. Du bor dessutom naturnära, då Flemmingsbergsskogens naturreservat ligger i nära anslutning, ett naturreservat som sträcker sig över 950 hektar.

Flera skolor och förskolor finns att välja mellan, såsom Södertörns Friskola, Visättraskolan, Södertörns Högskola, Visättravallens Förskola och Ladans förskola.

Renoveringar

Utförda renoveringar:
2019-2020 gjordes stamspolning, slipning och målning av golv i undercentral och installation av bergvärme slutfördes. Sanering och renovering av gamla soprum har påbörjats mars 2021. Föreningen planerar bla. byte av stuprör, översyn av nedre entréer mm, se ÅR 2019-2020.

Balkong/uteplats

Tillgång till uteplats mot gård.

Övriga utrymmen

Det finns tvättstugor, cykelrum, en föreningslokal och ett skyddsrum.

Bilplats

Föreningen har 78 parkeringsplatser varav 16 är under tak. Platserna hyrs ut för 200 kr/mån respektive 250 kr/mån för de under tak. Det finns också några gästparkeringar till förfogande för besökande.

TV och bredband

TV
Telenor digital-tv. Basutbud ingår i avgiften.
Bredband
Ownit bredband 250/250 Mbit/s. Avgift för bredband ingår i avgiften.

Driftskostnad

Försäkring
200 kr
Hushållsel
350 kr
Summa
550 kr/mån

Föreningen

Namn
Riksbyggen Brf Visättra Ängar nr 1
Org.nr
716420-4807
Andel i föreningen
1.12618%
Andel av årsavgift
1.19966%
Pantsättningsavgift
476 kr
Överlåtelseavgift
1 190 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida
1 750 000 kr pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
3.5 rok
Boarea:
90.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
6 732 kr/mån. Obligatoriskt värmetillägg tillkommer om 495 kr/mån.
Lägenhetsnr:
46
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen på visning

Sön 18 april kl 15:00 - 16:30 Lägg till i kalender
Mån 19 april kl 18:00 - 18:30 Lägg till i kalender
Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
070-718 95 92
Niklas Wigren
0725-36 37 14

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.