08-644 90 44

Hammarby Sjöstad

Visa alla bilder
Snart
till salu

Korphoppsgatan 33

Smakfullt renoverad bostad belägen mellan Sickla Kanal & Sjöstadsparterren. Terrassliknande balkong med eftermiddags- och tidig kvällssol. Möjlig 3:a!

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
68.5 kvm
Avgift:
4 252 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Mattias Näsström
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Trapphus i marmor
Planritning
Fasadbild Korphoppsgatan 33
Lägenheten är belägen precis vid Sickla kanal
Föreningens innergård
Promenadstråk längst med vattnet
Sjöstadsparterren
Sickla Kanal
Populära Tårtan
Båttrafik på Hammarby Sjö
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Terrassliknande balkong med eftermiddags- och tidig kvällssol, här finns gott om plats för soffgrupper, grill, matbord och stolar. Perfekt sällskapsyta för vimmel och middagsbjudningar. Här avnjuts härliga sommardagar och kvällar i goda vänners lag belägen mot lugn grönskande innergård. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till rymliga och sociala sällskapsytor. Utgång till balkongen från vardagsrum, kök, matplats och sovrum. Lägenhetens generösa fönsterytor i kombination med en väl tilltagen takhöjd skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett attraktivt boende i välbyggt JM-hus med bra standard och genomgående behagliga färg- och materialval. Stabil och mycket välskött bostadsrättsförening som äger marken. Bostaden är belägen i en central del av Hammarby Sjöstad med ett brett utbud av butiker, restauranger och service i närheten. Dessutom finns utmärkta kommunikationer och trivsamma promenadstråk längs med Sjöstadsparterren och kajen.

Lägenheten diponeras enligt följande:

Hall:
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter i en stor garderob med skjutdörrar. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man möts direkt av dess ljusa och luftiga karaktär. Väggarna är målade i en behaglig kulör och på golvet ligger det praktisk klinker. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr samt smart digitalt lås med tillhörande app för övervakning och styrning i mobilen.

Vardagsrum:
Mycket rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger en härlig känsla av ljus och rymd. Detta rum rymmer utan problem en större soffgrupp med tillhörande möblemang samt även en naturlig matplats invid det stora fönsterpartiet/burspråket. Vardagsrummet är luftigt och inbjuder till socialt umgänge för hela familjen. Från vardagsrummet/matplatsen finns även två stycken utgångar till bostadens rymliga balkong. Om man är i behov av ett extra sovrum kan man dela av det rymliga vardagsrummet och nyttja dom glasade pardörrarna så att man då får en utgång till balkongen.

Balkong:
Terrassliknande balkong med eftermiddags- och tidig kvällssol, här finns gott om plats för soffgrupper, grill, matbord och stolar. Perfekt sällskapsyta för vimmel och middagsbjudningar. Här avnjuts härliga sommardagar och ljumma kvällar i goda vänners lag belägen mot lugn grönskande innergård. Från lägenheten ut till balkongen finns totalt tre stycken utgångar vilket gör att man sommartid nyttjar denna yta mer som ett extra rum.

Kök:
Påkostat och stilrent kök från Ballingslöv och bänkskiva i Carraramarmor med gott om arbetsyta och förvaring. Samtlig inredning i köket är från Neff och består av kyl/frys, diskmaskin, vinkyl, induktionshäll, ugn och spisfläkt. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet/matplatsen vilket ger härliga sociala ytor med gott om utrymme för stora sällskap och låter funktionaliteten stå i centrum.

Badrum:
Komplett och fräscht badrum med fönster där inredningen består av dusch, wc, förvaringsskåp, kommod samt spegel. I direkt anslutning till badrummet finns även en praktiskt avskild tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och bra förvaring i en stor skjutdörrsgarderob.

Sovrum:
Rofyllt och vackert sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang, här finns även plats för en arbetshörna om så önskas. Gott om förvaring tack vare de fristående garderoberna. Från sovrummet finns utgång till balkongen så att man lätt kan släppa in dagsljus och vädra.

Förråd:
Till lägenheten hör ett källarförråd som nås via hissen.

Allmänt om föreningen:
Föreningen består idag av 90 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen har även 40 garageplatser för bil. Föreningen omfattar adresserna Korphoppsgatan 33 och Babordsgatan 20.

Allmänt om området:
I Hammarby Sjöstads marina miljö har du nära till både natur och storstadens alla bekvämligheter och möjligheter. I området finns mängder av restauranger, caféer och butiker vilket bidrar till områdets charmiga atmosfär. Här finns givetvis även post, bank, apotek, dagis, kyrka, bibliotek och allt annat som du kan önska dig. Området kombinerar verkligen det bästa av myllrande storstad och avkopplande natur med vatten inpå knuten.

Närområdet:
Inom behagligt promenadavstånd finns populära Sickla köpkvarter där det finns mängder av affärer, butiker, biografer, fik och restauranger. Hammarby sjöstad gränsar mot Nackareservatet och inom några kilometer finns trevliga Hellasgården. Hellasgården är perfekt för bad sommartid och långfärdsskridskor vintertid. Inom bara några 100 meter finns Sickla sjö med barnvänlig badstrand och flera badbryggor. På vintern går det för övrigt även att åka slalom i Hammarbybacken som vintertid lyser upp kvarteren och varför inte avsluta med after ski på restaurang Göteborg.

Kommunikationer:
Kommunikationerna är utmärkta och dina vänner når dig lätt med cykel, båt, tåg eller buss. Tvärbanan trafikerar Solna - Sickla köpkvarter via Liljeholmen och Gullmarsplan (där du ansluter till tunnelbanenätet). Inom kort gångavstånd finns även busslinjerna 71, 74 och nattbuss 96. Vid station Årstaberg når du även pendeltågen. Båttrafiken med m/s Lotten och m/s Lisen är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm med 10 till 15 minuters intervall mellan 06.00 och 24.00. På Södermalm får du även kontakt med flera busslinjer som tar dig vidare. M/S Emelie trafikerar Hammarby Sjöstad - Nybroviken med ett stopp på Djurgården och Gröna Lund. Förlängning av tunnelbanans blå linje är under uppbyggnad och nya stationer är planerade bl.a. i Sickla och Hammarby Sjöstad under Hammarbykanalen med uppgång på vardera sida, varav den ena vid Lumaparken.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2003
Uppvärmning:
Fjärrvärme

Bilplats

Föreningen har 40 st garageplatser som administreras av Stockholm Parkering. Stockholm Parkering nås på telefon 08-772 96 00

TV- och Bredband

TV
Com Hem är leverantör av kabel-TV och basutbudet ingår i avgiften.
Bredband
Du som bor i Hammarby Sjöstad kan få några av Sveriges bästa bredbandstjänster via det moderna fibernätet. Det finns bredband på upp till 1 Gbit/s. Fibernätet administreras av Via Europa och de tillhandahåller ett flertal alternativ av billiga och snabba internetanslutningar. Tillgång till internet fås dock inte med automatik utan var och en måste själv välja och ansluta sig till önskad leverantör som levererar bredband genom Via Europas nät. Ytterligare information såsom aktuella leverantörer finns på www.hammarbysjostad.se samt på www.viaeuropa.net

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Försäkring
200 kr
Summa
500 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd (2019-08-19)
Primärtal:
155 kWh/m2 år
Energiklass:
F

Föreningen

Namn
Brf Sjöportalen 1
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769607-6475
Andel i föreningen
0.009295%
Andel av årsavgiften
0.92958%
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
90 st
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 01204 (A204)
Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum.
Boarea:
68.5 kvm. Enligt förvaltaren.
Månadsavgift:
4 252 kr/mån.
Våningsplan:
Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Mattias Näsström
070-147 24 39

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.