08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder
Snart
till salu

Vingårdsgatan 46, 5 tr

Unik lägenhet med dubbla terrasser & balkong. Här kan man njuta av solen från morgon till kväll. Absolut toppskick med exklusiva material! Möjlig 5:a!

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
110 kvm
Avgift:
4 866 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

9 995 000 kr Pris/bud

Ansvarig mäklare
Johan Lindblom
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Stor terrass om ca 28 kvm
Stor terrass om ca 28 kvm
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Här kan man njuta av solen i härligt söderläge
Här kan man njuta av solen i härligt söderläge
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Luftiga sociala ytor
Luftiga sociala ytor
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Modernt och stilrent kök
Modernt och stilrent kök
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Köket är utrustat med flotta vitvaror från SMEG
Köket är utrustat med flotta vitvaror från SMEG
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Den vackra stenskivan återfinns både som bänkskiva och stänkskydd
Den vackra stenskivan återfinns både som bänkskiva och stänkskydd
Vingårdsgatan 46, 5 tr - De svarta vitvarorna utgör en snygg kontrast till de i övrigt ljusa köket
De svarta vitvarorna utgör en snygg kontrast till de i övrigt ljusa köket
Vingårdsgatan 46, 5 tr - I köket ryms en ordentlig matplats
I köket ryms en ordentlig matplats
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Från matplatsen har man ett trevligt samspel med vardagsrummet
Från matplatsen har man ett trevligt samspel med vardagsrummet
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Vardagsrummet är väl tilltaget och går att möblera med flera sittgrupper
Vardagsrummet är väl tilltaget och går att möblera med flera sittgrupper
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Från vardagsrummet når man de bägge terrasserna
Från vardagsrummet når man de bägge terrasserna
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Här har man en vacker sjöglimt mot Årstaviken
Här har man en vacker sjöglimt mot Årstaviken
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Vardagsrummet kan enkelt möbleras efter önskemål om funktion
Vardagsrummet kan enkelt möbleras efter önskemål om funktion
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Rymligt sovrum med utgång till balkong
Rymligt sovrum med utgång till balkong
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Ljust sovrum med fönster i två väderstreck
Ljust sovrum med fönster i två väderstreck
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Badrummet är smakfullt och exklusivt inrett
Badrummet är smakfullt och exklusivt inrett
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Här har man bland annat dubbla tvättställ och vacker stenskiva
Här har man bland annat dubbla tvättställ och vacker stenskiva
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Bostadens andra badrum är inrett med samma vackra material
Bostadens andra badrum är inrett med samma vackra material
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Bra förvaring och praktiskt klinkergolv i hall
Bra förvaring och praktiskt klinkergolv i hall
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Nuvarande planlösning
Nuvarande planlösning
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Ursprunglig planlösning
Ursprunglig planlösning
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Alternativ planlösning
Alternativ planlösning
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Föreningens innergård
Föreningens innergård
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Vingårdsgatan
Vingårdsgatan
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Fasad och terrass skymning
Fasad och terrass skymning
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Badbryggor längs Kajen
Badbryggor längs Kajen
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Kajens bästa restaurang
Kajens bästa restaurang
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Promenadavstånd till Hornstull
Promenadavstånd till Hornstull
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Liljeholmstorget
Liljeholmstorget
Vingårdsgatan 46, 5 tr - Mysiga promenadstråk
Mysiga promenadstråk
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Unikt tillfälle att förvärva denna fantastiska bostad med dubbla terrasser samt balkong i tre olika väderstreck. Här hittar man alltid en plats i solen och sjöglimten mot Årstaviken bidrar med rogivande stämning. Det höga läget i huset i kombination med stora fönsterpartier i tre väderstreck ger ett rikligt ljusinsläpp i hela bostaden. Bostaden är nyligen totalrenoverad med exklusiva materialval och har en genomgående modern och smakfull stil. Här har man tänk på varenda liten detalj med bland annat inbyggda högtalare i badrumstaken. Planlösningen erbjuder mycket rymliga sociala ytor i öppen planlösning, två ordentliga sovrum, två fullt utrustade badrum samt utmärkt förvaring i en ordentlig klädkammare. En vacker enstavsparkett löper genom hela bostaden och väggar samt inredning är färgsatta i moderna behagliga toner. Lägenheten disponeras och är enl. lägenhetsförteckningen en 3:a men är ursprungligen en 4:a. Bostaden kan med enkla medel göras om till en 5:a, se alternativ planlösning.

Här bor man med eftertraktat läge på Liljeholmskajen med närhet till kajen, Sjövikstorget, matbutiker och restauranger. En kort promenad bort finns även Liljeholmens centrum med ett brett utbud butiker och service.

Hall
Genom ljudisolerande säkerhetsdörr nås en välkomnande hall med goda användningsmöjligheter i större skjutdörrsgarderob. Via en stor klädkammare ryms ytterligare förvaring för alla säsongens kläder. Fötterna vilar på ett snyggt och praktiskt klinkergolv som sedan övergår i en vacker enstavsparkett som är genomgående i resterande delar av bostaden.

Kök
Köket är mycket smakfullt renoverat med påkostade materialval. Här finns gott om förvaring bakom ljusa luckor försedda med mässingsbeslag. Den vackra bänkskivan i sten fortsätter upp på väggen och utgör en vacker detalj. Ovan bänken finns ett fönster i arbetshöjd som gör köksbestyren till en avkopplande stund. I anslutning till köket ryms en ordentlig matplats. Köket är genomtänkt utrustat med ugn, mikrovågsugn, induktionshäll samt spisfläkt från SMEG. Dessutom finns här vinkyl, integrerad kyl och frys samt diskmaskin. Ett större skafferi finns även i anslutning till köket.

Vardagsrum
Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och utgör en social och trivsam yta som blir en naturlig samlingsplats för familj och gäster. Vardagsrummet är väl tilltaget och kan möbleras med flera sittgrupper samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet når man de bägge terrasserna.

Terrass 1
Terrassen är väl tilltagen (ca 28 kvm) och ligger i högt söderläge med sol större delen av dagen. Här ligger ett påkostat klinkergolv. Terrassen rymmer ordentliga utemöbler, växter och övrigt möblemang utan problem. Här har man ypperliga förhållanden att skapa sin egen oas.

Terrass 2
Även bostadens andra terrass nås från vardagsrummet och ligger i öster med härlig förmiddagssol. Fötterna vilar på ett praktiskt klinkergolv och härifrån har man en rogivande sjöglimt. Terrassen rymmer utemöbler och växter.

Sovrum 1
Ljust och trivsamt sovrum med fönster i två väderstreck. Bostadens båda sovrum vetter mot den lugna innergården. Här ryms säng skrivbord och förvaring utan problem.

Sovrum 2
Rymligt sovrum med utgång till balkong. Här får man plats med både dubbelsäng med sängbord, skrivbord och förvaring.

Balkong
Utöver terrasserna har man även en trevlig balkong mot den lugna gården. Här kan man njuta av härlig kvällssol och här ligger ett behagligt klinkergolv.

Badrum 1
Badrummen är renoverade med mycket stilrena och exklusiva materialval. De ljusa klinkerplattorna ger ett mysigt intryck med SPA-känsla. Badrummet är utrustat med dubbla tvättställ med en bred kommod med vacker stenskiva. Ovan dessa finns en stor inkaklad spegel. I övrigt är badrummet utrustat med wc, badkar, takdusch, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaring. Dessutom finns ett fönster som förser badrummet med dagsljus och vädringsmöjligheter. I taket sitter infällda spotlights och högtalare och golvet är försett med golvvärme.

Badrum 2
Ett andra badrum underlättar vardagen. Detta är inrett med samma exklusiva material som det andra badrummet. I detta finns utrustning som tvättställ med kommod, wc, dusch samt handdukstork. Även här sitter infällda spotlights och högtalare i taket och golvet är försett med golvvärme.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.

FÖRENINGEN:
Brf Sofieberg är Liljeholmskajens äldsta och mest etablerade bostadsrättsförening. Kvarteret var det första som byggdes i det nya bostadsområdet vid Liljeholmskajen och blev inflyttningsklart i juni 2003.

Brf Sofieberg består av 130 lägenheter i 6-7 våningar, källarvåning med parkeringsgarage och 7 st lokaler i bottenvåningen. I fastigheten ingår 4 huskroppar med 10 trapphus, förbundna i ett kvarter, med adresserna Sjöviksvägen 32-38, Vingårdsgatan 44-48, Fredsborgsgatan 17-19 samt Grönbrinksgatan 1-9.

Mycket stabil förening med god ekonomi, friköpt mark och låga avgifter. Föreningen har gott om hyresintäkter från flera kommersiella lokaler.

OMRÅDET
Attraktivt läge vid populära Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen. Här finner ni det mesta ni kan tänkas önska er som bl.a. restauranger, matbutik blomsterbutik, videobutik, frisör, caféer, konditori, kemtvätt och skrädderi m.m.

Från Liljeholmskajen har ni det mesta inom promenad och cykelavstånd och på bara några minuter till fots når ni Liljeholmens centrum och dess galleria Liljeholmstorget. Där finner du ett shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädeskedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer. Se länk för mer information. Vill du ha ett större utbud av affärer finns Kungens kurva med IKEA och Skärholmens centrum inom några minuters resväg med bil.

Mycket nära till Årstaskogen som är ett otroligt vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor om du så önskar. Inte minst härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför dig.

Närhet till mysiga Gröndal och sjön Trekanten med fina motionsspår, perfekt för en joggingtur eller en promenad. I Trekanten kan man fiska gädda, abborre och regnbåge och för bad-, båt och skridskoentusiaster blir boendet här ett enda stort äventyr.

SERVICE/KOMMUNIKATIONER
Utmärkta kommunikationer i området. Bara något kvarter bort ligger Tvärbanan som knyter ihop det västra och södra tunnelbanenätet via Liljeholmen mot Alvik och via Årstaberg och Gullmarsplan mot Sickla Udde. Även bussarna 143 (Liljeholmen-Högdalen) och 160 (Liljeholmen-Gullmarsplan) trafikerar Sjövikstorget och på endast någon minut med tvärbanan/buss tar du dig till Liljeholmens C där Tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Med tunnelbanans röda linje tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter.

En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg där även pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge finns. Vill du se tidtabeller, gå in på SL:s hemsida www.sl.se.

Med bil tar du dig lätt ut på E4/E20 norr- och södergående. Behändigt cykel-/gångavstånd till Södermalm.

SKOLOR/DAGHEM
Mycket barnvänligt område och här finns allt från lekplatser till skolor. Både förskolor, grundskolor och gymnasium finns i representerat i Liljeholmen, förskolor finns det flertalet av inom Liljeholmskajen.
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2003

Övriga utrymmen

I föreningen finns en övernattningslägenheten som kan hyras av medlemmarna. Det finns även en grovtvättstuga.

Bilplats

Föreningen disponerar 2 garage, ett beläget i huset samt ett antal platser på Blekegatan. Det finns även MC-platser i huset. Till platserna är det separat kö.

TV och bredband

TV
Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften
Bredband
Telenor fiber ingår i avgiften.

Driftskostnad

Försäkring
200 kr
Vatten/avlopp
150 kr
Hushållsel
400 kr
Summa
750 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd
Datum
2018-10-16
Prestanda
116 kWh/m² år
Energiklass
E

Föreningen

Namn
Brf Sofieberg
Antal lägenheter
130 st
Antal lokaler
6 st
Org.nr
769608-6029
Andel i föreningen
0.849%
Andel av årsavgift
0.84901%
Pantsättningsavgift
476 kr
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida
Kvarteret var det första som byggdes i det nya bostadsområdet vid Liljeholmskajen. Kvarteret blev inflyttningsklart i juni 2003.

Brf Sofieberg består av 130 lägenheter i 6-7 våningar, källarvåning med parkeringsgarage och 6 st lokaler i bottenvåningen. I fastigheten ingår 4 huskroppar med 10 trapphus, förbundna i ett kvarter, med adresserna Sjöviksvägen 32-38, Vingårdsgatan 44-48, Fredsborgsgatan 17-19, Grönbrinksgatan 1-9.
9 995 000 kr Pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
3 rok
Boarea:
110 kvm. Areauppgifter enligt ekonomisk förvaltare
Avgift:
4 866 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och ett grundpaket med TV-kanaler samt internetuppkoppling. Varmvatten tillkommer ef. förbrukning.
Våningsplan:
5, hiss finns.
Lägenhetsnr:
773
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Johan Lindblom
0725-36 37 16

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.