08-644 90 44

Mälarhöjden

Visa alla bilder
Snart
till salu

Klubbacken 16, 1tr

Smakfullt renoverad lägenhet med balkong mot villaområde och samtliga fönster med insynsfritt läge.

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
54 kvm
Avgift:
2 654 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

2 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Klubbacken 16, 1tr - Planlösning
Planlösning
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Bo vackert på Klubbacken, med naturen och vattnet runt knuten! I fastighet från 40-talet finner vi denna fina 3-rummare med ljusa rum och ett mycket effektiv och funktionell planlösning. Samtliga fönster samt balkong vetter mot fastighetens baksida i ogenerat läge med utsikt mot skogsparti och äldre villabebyggelse. Snyggt renoverat arbetskök i sobert grått med guldfärgade detaljer som förgyller. Två fina sovrum för barnfamiljen eller kanske ett arbetsrum, eftertraktat i dessa tider. Buss 135 utanför porten, alternativt dryga 10 minuter till fots till Mälarhöjden för vidare resa med T-bana.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:
Inbjudande hall med ljust rosa färgsättning och en ombonad känsla. Ingång till badrum samt möjlighet att hänga av sig i vit garderob. Plats för möblemang eller förvaring finns rakt fram. Hallen förgrenar sig till åt köket till höger och vidare mot vardagsrummet till vänster. Grått golv utgör en sober bas att inreda efter.

Kök:
Arbetsköket har en snygg skåpinredning i matt grått, en ljust marmorerad arbetsbänk med porslinsho samt ett matchande stänkskydd av mosaik. De guldfärgade beslagen och blandaren fångar blicken och är en läcker kontrast till de släta grå luckorna. Maskinparken består av spishäll, fläkt, inbyggnadsugn (placerad i bekväm arbetshöjd), samt integrerad kyl/frys och diskmaskin. Intrycket är enhetligt och stilfullt. Vid fönstret erbjuds utsikt mot fastighetens baksida där föreningens parkeringsplatser ligger samt vidare mot ett sluttande skogsparti och villabebyggelse i vintrig skrud.

Vardagsrum:
Vardagsrummet är ombonat med bra väggar att möblera efter. Soffan får lätt plats, liksom tv-bänk och en mindre matplats. Ljusinsläppet är rikligt genom fönsterparti och glasad balkongdörr att ställa på glänt när sommarsäsongen stundar. Balkongen vetter med ogenerat läge mot fastighetens baksida och bjuder på samma fina utsikt som övriga fönster.

Sovrum:
Bostaden har två fina sovrum, ett på var sida om vardagsrummet. I ena sovrummet finner vi plats för en större säng och gott om förvaring bakom stilrena skjutdörrar. Det andra sovrummet har även det gott om plats för säng och lekyta men kan också vara ett alldeles utmärkt hemmakontor. Båda rummen har fönster mot fastighetens baksida med insynsfritt läge.

Badrum:
Badrummet har helkaklade vita väggar med dekorrand samt ett ljust klinkergolv. Utrustningen består av wc, kommod med tvättställ, spegel, duschplats bakom glasdörrar samt en handdukstork. Här är det förberett för tvättmaskin.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1942-1944
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme
Övrigt
Brf Grebllom 2 är en äkta förening som består av 40 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Det finns också 2 lokaler för uthyrning samt 3 mindre förråd. Föreningen har på senare tid sålt sina två sista hyresrätter och pengarna har använts till att amortera på lån samt fonderats för eventuell framtida energieffektivisering. Beslut är taget om att sänka månadsavgiften med 20% from 2021-04-01.

I Mälarhöjden kombinerats ett fantastiskt friluftsliv med närheten till storstadspulsen. Det är ett trivsamt område med mycket grönska omgiven av Mälarens vatten. Badmöjligheter på sommaren vid Klubbenborgs badplats eller Mälarhöjdsbadet. Vintertid omvandlas vikarna till skridskobanor. Mälarhöjdens båtklubb ligger i en småhamn inte långt från bostaden. Där hittar du trevliga Café Uddvillan där du kan avnjuta en god fika medan du blickar ut över Mälaren. Området är mycket familjevänligt och här finns både skolor och förskolor inom nära avstånd. I övrigt finns det mesta för vardagen vid Mälarhöjdens lilla centrum, såsom som matbutik, tunnelbana, restaurang, café, inredningsbutik, frisör m.m.

Vid närbelägna Liljeholmen finns den populära Liljeholmsgallerian med ett stort utbud av ca 90 butiker och restauranger. Gallerian har funnits sedan 2009 och erbjuder det mesta inom service. Här finner du även större matvarubutiker, Systembolaget, torghandel mm.

Från bostaden tar du dig till Mälarhöjdens eller Axelsbergs tunnelbana på mindre än 10-12 minuters promenad. Tunnelbanan tar dig till Södermalm på ca 10 minuter och till City på en kvart. Dessutom stannar buss 135 utanför porten och tar dig till tunnelbanan för dig som inte vill gå. Liljeholmen ligger några stationer bort och fungerar som en knutpunkt med kommunikationer över hela stan i form av tvärbana, bussar och tunnelbana. För den som vill slippa trängas i kollektivtrafiken kan man rulla cykelvägen. Med bil tar du dig lätt ut på E4/E20 norr- och södergående.

Renoveringar

2006 Stambyte, nya elledningar
2015 Renovering av alla portar
2015 Anslutning till fiber
2019 Rengöring och reparation av fjärrvärmecentral

Diskussioner pågår om energieffektivisering/solceller. Föreningen arbetar med att uppdatera underhållsplanen. Föreningen har en stark kassa inför framtida renoveringsbehov. Stammarna är bytta, fasaden renoverad, taket omlagt och fönster och balkonger är bytta/renoverade.

Övriga utrymmen

Det finns tvättstuga belägen i port 14, cykelrum (2 st) samt vind- eller källarförråd till lägenheterna.

Bilplats

Föreningen har 23 parkeringsplatser som hyrs ut för 400 kr/månad inkl elstolpe (ej för elbil). Plats utan elstolpe kostar 350 kr/månad. Samtliga platser är uthyrda och det är kö.

TV och bredband

TV
Com Hem, avtalet med Com Hem är uppsagt. Obligatoriskt tillägg tillkommer med 70 kr/mån för Com Hem basutbud.
Bredband
Com Hem och A3. Avtalet med Com Hem är uppsagt. Bredband via A3 kommer övergå i kollektiv anslutning 2021-04-01. Det kommer då vara mot ett obligatoriskt tillägg om 159 kr/mån.

Energideklaration

Status
Utförd
Datum
2019-12-04
Prestanda
189 kWh/m² år
Energiklass
F

Föreningen

Namn
Brf Grebllom 2
Org.nr
769608-8322
Andel i föreningen
2.322%
Pantsättningsavgift
476 kr
Överlåtelseavgift
1 190 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
2 995 000 kr
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
3 rok
Boarea:
54 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
2 654 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg tillkommer med 70 kr/mån för ComHem basutbud samt 159 kr/mån för bredband, leverantör A3 . Avgiften gäller from 1 april, då den sänks med 20%.
Våningsplan:
1 av 3, hiss finns ej.
Lägenhetsnr:
2203
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
070-718 95 92

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.