08-644 90 44

Årstaberg/Liljeholmskajen

Visa alla bilder

Årstaskogs väg 9B, 12 tr

Kvadratsmart tvåa med en av stans bästa utsikter! Avgiftsfri månad juni 2021! Välplanerade kvadrat högt upp i huset med milsvid utsikt.

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
46 kvm
Avgift:
2 913 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Sön 7 mars kl 11:45 – 12:30 Lägg till i kalendern

3 295 000 kr

Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Årstaskogs väg 9B, 12 tr - Liljeholmen
Liljeholmen
Årstaskogs väg 9B, 12 tr - Kajen med bryggor och sittplatser att njuta under sommartid
Kajen med bryggor och sittplatser att njuta under sommartid
Årstaskogs väg 9B, 12 tr - Liljeholmskajen
Liljeholmskajen
Årstaskogs väg 9B, 12 tr - Njut av badbrygga och båtliv
Njut av badbrygga och båtliv
Årstaskogs väg 9B, 12 tr - Liljeholmstorget
Liljeholmstorget
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till en fantastisk 2:a med högt läge och milsvid utsikt. Stor balkong med fri utsikt över de grönskande omgivningarna med eftermiddagssol. Denna nyproducerade bostad har allt man kan önska sig och lite till. Lägenheten är helt fri från insyn då ingenting byggs framför.

Lägenheten disponeras enligt följande.

Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Fin parkett, som ligger i hela lägenheten samt sandfärgade väggar.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stort fönster och utgång till balkongen. Det finns möjlighet att glasa in balkongen för den som önskar, då föreningen har upphandlat ett förmånligt erbjudande. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och smart förvaringsutrymme i fem garderober. Köket är stilrent inrett och fullt utrustat med ljusa släta luckor, vitt kakel, svart bänkskiva och rostfria vitvaror. Det finns gott om utrymme för matplats.

Mysigt sovrum med mörka väggar och plats för dubbelsäng. Gott om förvaring i garderobsvägg och stort fönster mot balkongen med insynsfritt läge.

Snyggt badrum med helkaklade vita väggar och grått klinkergolv. Utrustningen består här av duschhörna, wc, tvättställ i kommod och spegel. Tvättavdelning med tvättmaskin under avlastningbänk samt ett vitt väggskåp ovan för förvaring.

Till lägenhet hör ett förråd och i föreningen finns även garage (med möjlighet att ladda elbilar), cykelgarage, tvättstuga och gemensamhetslokaler. Föreningslokalen kan hyras av medlemmarna i föreningen.

Bostaden ligger i populära och expansiva Årstaberg/Liljeholmskajen. Huset är det andra som byggts i det nya bostadsområdet Årstahusen och ligger närmast vattnet i direkt anslutning till Årstabron. En ny park har skapats precis utanför huset och det kommer även anläggas flera nya parker i området med promenadstråk, samlingsplatser och grillplatser. En nybyggd hiss från Årstabron ner till Liljeholmskajen sammanbinder Årstaberg med Liljeholmskajen. I området finns även flera förskolor och nya Sjöviksskolan.

Här bor du som vill bo centralt men ändå naturnära. Läget är oslagbart med direkt närhet till underbar strandpromenad längs med Årstavikens glittrande vatten som leder ända bort till Hammarby sjöstad. Det finns även gott om strövområden och motionsspår i Årstaskogen. Mysiga Äventyrsparken gömmer sig i skogen på berget bakom huset. Nedanför backen ligger badbryggorna vid Liljeholmskajen samt flertalet restauranger, butiker och caféer. Ett par tramp bort väntar söders puls och på bekvämt gångavstånd nås Liljeholmstorget med dess prisbelönta galleria som erbjuder ett 90-tal butiker inom mode och inredning. I Liljeholmen finns även en mängd annan service såsom apotek, bank, vårdcentral, barnavårdscentral, närakut och mycket mer.

Kommunikationerna är svårslagna oavsett om du åker kollektivt, med egen bil, cyklar eller går. På 2 minuter går du till Årstabergs station där samtliga pendeltågslinjer har sitt stopp. Här finns även tvärbanan och flertalet busslinjer. Genom en kortare promenad eller med tvärbanan når du Liljeholmen och tunnelbanans bägge röda linjer. Från Liljeholmen avgår även Flygbussarna till Arlanda och anställda på Scania kan ta företagets direktbussar till Södertälje. Till Tantolunden och Södermalm cyklar du på några minuter längs Årstabrons gång- och cykelväg. Med bil går det snabbt att komma direkt upp på Essingeleden.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2019
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme
Övrigt
Brf Umgås i Årstahusen består av 78 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen har del i tre gemensamhetsanläggningar avseende garage, trädgårdsanläggningar och tvättstuga, se årsredovisningen.

Föreningen har fått bygglov för balkonginglasningar och arbetet är påbörjat. Om köparen är intresserad får denne själv undersöka med leverantören Lumon om det är möjligt att och göra detta och till vilket pris.

Då föreningens ekonomi är god, har föreningen beslutat om en avgiftsfri månad för juni 2021.

Balkong/uteplats

Stor balkong med vidsträckt utsikt.

Övriga utrymmen

Det finns tvättstuga, föreningslokal, barnvagnsförråd och gård. Cykelparkering finns i garaget.

Bilplats

Garage med 35 platser som hyrs ut för 1400 kr/månad. 1 är en handikapplats. Samtliga platser är uthyrda och det är kö. Kön hanteras av Eva Rosén på Fastum.

TV och bredband

TV
ComHem
Bredband
ComHem. Obligatoriskt tillägg för tv/bredband tillkommer med 87 kr/månad.

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Hushållsel
300 kr
Summa
450 kr/mån

Föreningen

Namn
BRF Umgås i Årstahusen
Antal lägenheter
78 st
Org.nr
769634-2497
Andel i föreningen
1.0647%
Pantsättningsavgift
714 kr
Överlåtelseavgift
1 666 kr (betalas av Säljare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
3 295 000 kr
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
2 rok
Boarea:
46 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
2 913 kr/mån. Obligatoriskt tillägg på 87 kr/mån för TV/bredband tillkommer.
Våningsplan:
12 av 16, hiss finns.
Lägenhetsnr:
B2204
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen på visning

Sön 7 mars kl 11:45 - 12:30 Lägg till i kalender
Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
070-718 95 92

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.