08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder
Snart
till salu

Marieviksgatan 38, 6 tr

Rymliga 2:a i högt hörnläge med fönster i tre väderstreck. Stor balkong i soligt sydostläge med sjöglimt mot Årstaviken! Möjlig 3:a!

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
70 kvm
Avgift:
3 784 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

4 395 000 kr Pris/bud

Ansvarig mäklare
Johan Lindblom
Marieviksgatan 38, 6 tr - Ljust och rymligt vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum
Marieviksgatan 38, 6 tr - Balkongen erbjuder sjöglimt mot Årstaviken
Balkongen erbjuder sjöglimt mot Årstaviken
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Marieviksgatan 38, 6 tr - Här bor man högt upp i huset
Här bor man högt upp i huset
Marieviksgatan 38, 6 tr - I vardagsrummet finns en perfekt plats för hemmakontor
I vardagsrummet finns en perfekt plats för hemmakontor
Marieviksgatan 38, 6 tr - Delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök
Delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök
Marieviksgatan 38, 6 tr - Stilrent kök med gott om förvaring
Stilrent kök med gott om förvaring
Marieviksgatan 38, 6 tr - Här ryms en ordentlig matplats framför stort fönsterparti
Här ryms en ordentlig matplats framför stort fönsterparti
Marieviksgatan 38, 6 tr - Snyggt integrerade vitvaror
Snyggt integrerade vitvaror
Marieviksgatan 38, 6 tr - Sovrummet är väl tilltaget och rymmer gott om förvaring
Sovrummet är väl tilltaget och rymmer gott om förvaring
Marieviksgatan 38, 6 tr - Modernt badrum med stilrena materialval
Modernt badrum med stilrena materialval
Marieviksgatan 38, 6 tr - I lägenheten finns en rymlig klädkammare
I lägenheten finns en rymlig klädkammare
Marieviksgatan 38, 6 tr - Hallen är utrustad med en praktisk skjutdörrsgarderob
Hallen är utrustad med en praktisk skjutdörrsgarderob
Marieviksgatan 38, 6 tr - Här ligger även ett snyggt och praktiskt klinkergolv
Här ligger även ett snyggt och praktiskt klinkergolv
Marieviksgatan 38, 6 tr - Planlösning
Planlösning
Marieviksgatan 38, 6 tr - Alternativ planlösning
Alternativ planlösning
Marieviksgatan 38, 6 tr - Marieviksgatan.
Marieviksgatan.
Marieviksgatan 38, 6 tr - Innergården.
Innergården.
Marieviksgatan 38, 6 tr - Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Marieviksgatan 38, 6 tr - Populära Sjövikstorget.
Populära Sjövikstorget.
Marieviksgatan 38, 6 tr - Njut av badbrygga och båtliv
Njut av badbrygga och båtliv
Marieviksgatan 38, 6 tr - Vy från Södermalm.
Vy från Södermalm.
Marieviksgatan 38, 6 tr - Liljeholmstorget.
Liljeholmstorget.
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Bara ett stenkast från city, nära lugnet och naturen finner ni denna rymliga 2:a i hörnläge med fönster i tre väderstreck. Den stora balkongen nås från vardagsrummet och ligger i soligt sydostläge och erbjuder sjöglimt mot Årstaviken. Lägenheten är högt belägen i fastigheten med generösa fönsterpartier och genomgående planlösning som medför rikligt med ljusinsläpp och underbar rymd.

Lägenheten är väldisponerad med stora sociala ytor, rymligt sovrum samt goda förvaringsmöjligheter. Bostaden är i bra skick med stilrena materialval från välkända fabrikat. På golvet ligger vackert ekparkettgolv och väggarna är vitmålade med inslag av vackra fondväggar.

Stor och stabil förening med god ekonomi där föreningen extraamorterat flera miljoner varje år. Föreningen har även haft en avgiftsfri månad per år i december som troligtvis kommer att fortsätta framöver.

Attraktivt belägen på Liljeholmskajen invid flertalet parker, grönområden, tvärbana, och Mälarens vatten. Området erbjuder även mycket bra service och stort utbud av bra matbutiker, skolor, förskolor, restauranger, caféer, gym m.m. För den som söker ännu större utbud så finns Liljeholmens stora galleria på ca 5 minuters promenadavstånd. Till Södermalm promenerar ni på ca 10 minuter. Tre minuters promenad till Årstadals tvärbana och välsorterad Icabutik.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnande hall med säkerhetsdörr och avhängningsmöjligheter i en ordentlig skjutdörrsgarderob. Vid entrén ligger ett praktiskt klinkergolv som sedan övergår till en vacker ekparkett som är genomgående i lägenheten.

Klädkammare
Från hallen finns ingång till lägenhetens stora klädkammare som rymmer förvaring för alla säsongens kläder.

Vardagsrum
Rymligt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier i dubbla väderstreck som ger en härlig känsla av ljus och skapar en underbar rymd. Här finns gott om plats för soffgrupp, TV-möbler, arbetshörna och mer därtill. Här finns även utgång till lägenhetens stora balkong.

Balkong
Från vardagsrummet når ni en stor och solig balkong med sjöglimt mot Årstaviken. Här kan man koppla av i högt sydostläge. Balkongen har gott om plats för bord och stolar. En härlig plats att tillbringa många lata dagar på under de varmare sommarmånaderna.

Kök
Här möts man av stilrent kök med goda arbetsytor på massiv träbank med stänkskydd i vitt kakel ovanför. Bra förvaringsytor bakom vita skåpsluckor. Plats för matplats där stora sällskapet med lätthet kan bjudas till bords. Kökets maskinella utrustning består av spishäll, fläkt, kombinerad kyl/frys, ugn, mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin.

Sovrum
Mysigt och mycket lugnt beläget sovrum som nås från vardagsrum och hall. Här finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring. Det stora fönsterpartiet släpper in rikligt med ljus till rummet.

Badrum
Stilrent och modernt badrum med kaklade väggar i vitt och grått med matchande grått klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med en praktiskt tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och väggskåp ovan. Dessutom finns wc, kommod samt dusch med takdusch.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.

FÖRENING
Entréhuset blev färdigställt 2010. Brf Entréhuset har 111 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt i föreningen och 5 st lokaler för uthyrning i gatuplanet, varav en förskola. Stor och stabil förening med god ekonomi där föreningen extraamorterat flera miljoner varje år. Föreningen har även haft en avgiftsfri månad per år i december som troligtvis kommer att fortsätta framöver.

OMRÅDE
Attraktivt läge vid populära Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen. Här finner ni det mesta ni kan tänkas önska er som bl.a. restauranger, matbutiker, kiosk, frisör, skönhetssalong, caféer, konditori, kemtvätt och skrädderi m.m.

Från Liljeholmskajen har ni det mesta inom promenad och cykelavstånd och på bara några minuter till fots når ni Liljeholmens centrum och dess galleria Liljeholmstorget. Där finner du ett shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädkedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker samt trevliga caféer och restauranger.

Mycket nära till Årstaskogen som är ett otroligt vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor om du så önskar. Inte minst härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför dig. För den som tycker om härliga båtturer finns möjlighet att skaffa båtplats i närliggande båtklubbar.

Närhet till mysiga Gröndal och sjön Trekanten med fina motionsspår, perfekt för en joggingtur eller en promenad. I Trekanten kan man fiska gädda, abborre och regnbåge och för bad-, båt och skridskoentusiaster blir boendet här ett enda stort äventyr.

SERVICE/KOMMUNIKATIONER
Utmärkta kommunikationer i området. Bara något kvarter bort ligger Tvärbanan som knyter ihop det västra och södra tunnelbanenätet via Liljeholmen mot Alvik och Solna station samt via Årstaberg och Gullmarsplan mot Sickla Udde. Även bussarna 145 (Liljeholmen-Älvsjö) och 160 (Liljeholmen-Gullmarsplan) trafikerar Sjövikstorget och på endast någon minut med tvärbanan/buss tar du dig till Liljeholmens C där Tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Med tunnelbanans röda linje tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter.

En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg där även pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge finns. Vill du se tidtabeller, gå in på SL:s hemsida www.sl.se.

Med bil tar du dig lätt ut på E4/E20 norr- och södergående. Behändigt cykel-/gångavstånd till Södermalm.

SKOLOR/DAGHEM
Mycket barnvänligt område och här finns allt från lekplatser till skolor. Både förskolor, grundskolor och gymnasium finns i representerat i området. Förskolor finns det flertalet av inom Liljeholmskajen.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2010
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd.
I föreningen finns cykel- och barnvagnsrum samt källsortering och återvinningsrum. Stor och välutrustad tvättstuga. Som medlem i föreningen har du även tillgång till ett hobbyrum.

Bilplats

I källarvåningarna finns en garageanläggning som nyttjas gemensamt med intilliggande bostadsrättsföreningar, Brf Sjövikstorget, Brf Sjöviksbryggan, Brf Sjövikshamnen, Brf Sjövikskajen och AMF fastigheter. Brf Entréhuset har i nuläget 26 st fasta platser och 62 st dubbelutnyttjade platser att hyra ut till sina medlemmar.

Dubbelutnyttjad garageplats: 1 000 kr/mån

Fast garageplats: 1 400 kr/mån

Det finns även några mc-platser som kan hyras för 500 kr/mån.

TV och bredband

TV
Bostadsrättsföreningen har tecknat avtal med Telia om gruppanslutning till Internet 100/10 Mbit/s (50-100 Mbit/s ned och 8-10 Mbit/s upp), Digital-TV (paket "Lagom") och Bredbandstelefoni (minutavgift och eventuella tillvalstjänster faktureras det enskilda hushållet), så kallat Tripelplay.
Denna kostnad om 225 kr tillkommer på angiven månadsavgift.
Bredband
Bostadsrättsföreningen har tecknat avtal med Telia om gruppanslutning till Internet 100/10 Mbit/s (50-100 Mbit/s ned och 8-10 Mbit/s upp), Digital-TV (paket "Lagom") och Bredbandstelefoni (minutavgift och eventuella tillvalstjänster faktureras det enskilda hushållet), så kallat Tripelplay.
Denna kostnad om 225 kr tillkommer på angiven månadsavgift.

Driftskostnad

Försäkring
200 kr
Hushållsel
400 kr
Summa
600 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd
Datum
2012-09-12
Prestanda
87 kWh/m² år
Energiklass
C

Föreningen

Namn
Brf Entréhuset
Antal lägenheter
111 st
Antal lokaler
5 st
Org.nr
769618-7181
Andel i föreningen
0.81%
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1 183 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida
4 395 000 kr Pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
2 rok
Boarea:
70 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Avgift:
3 784 kr/mån. Månadsavgiften inkluderar värme och kallvatten. En obligatorisk avgift om 225 kr för bredband, digital-TV och IP-telefoni (Telia Triple Play) tillkommer på angiven månadsavgift.
Våningsplan:
6, hiss finns.
Lägenhetsnr:
6083
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Johan Lindblom
0725-36 37 16

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.