08-644 90 44

Nacka - Kvarnholmen

Visa alla bilder

Mjölnarvägen 20B, 5 tr

Fantastisk våning om 131 m² med 3,2 m i takhöjd, 2 balkonger och utsikt över Stockholms inlopp, Saltsjön och vackra Djurgården. Låg avgift!

Kort fakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
131 kvm
Avgift:
4 480 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

10 995 000 kr Pris/bud

Ansvarig mäklare
Kristoffer Vestin
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Fasad
Livsmedelsaffär i området
Lekplats i området
Lekplats i området
Nära Nacka Forum köpcentrum
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Redan i entrén av denna majestätiska våning möts du av ett snyggt stengolv, den genomgående generösa takhöjden samt stilren förvaring i form av garderober med släta fronter. Från hallen har du tillgång till ett av sovrummen samt gästtoaletten med dusch.

SÄLLSKAPSRUM
Det generösa sällskapsrummet om 55 m² med utsikt över Saltsjön, Stockholms inlopp och Djurgårdens grönska är som en dröm. Här möts kök, matsal och vardagsrum med en gemensam takhöjd om 3,2 m. Fastighetens historia ger sig till känna b.la genom det bevarade gamla lastintag som blivit franska balkonger mot Saltsjön. Här blandas moderna materialval och historia i en otroligt häftig dynamik. Ljusinsläppet är utöver det vanliga från norr som syd där varje fönster är som ett eget smycke som sätter karaktär. Golven är belagt genomgående med en exklusiv och vacker bred 1-stavig parkett från Kährs. Det här sällskapsrummet är något utöver det vanliga och får en att bara vilja bjuda in nära och kära på härliga tillställningar och aldrig vilja lämna detta sociala härliga rum.

SOVRUM 1
Det mindre sovrummet i anslutning från hallen. Här finns garderober utanför dörren samt anslutning till lägenhetens ena balkong i söderläge. Rummet ligger avsides från dom andra 2 sovrummen med tillgång till WC, dusch, balkong och kan vara ett första steg för tonåringen som i framtiden ska flyga ur boet.

SOVRUM 2
Våningens Master Bedroom! I anslutning till vardagsrum ligger detta större sovrum. Här finns gott om garderober och utgång till lägenhetens andra balkong mot föreningens innergård "mjölnarens glömda korn". Rummet används nu som ett socialt rum med soffa och vinkyl för grillkvällen på balkongen.

SOVRUM 3
Generöst tilltaget sovrum i anslutning till badrum. Här finns gott om plats för den dubbelsäng och möjlighet till större garderob. Rummet vetter även detta mot innergårdens lugn för en god natts sömn.

KÖK
I detta Vedumkök har man inte sparat in på varken materialval eller vitvaror. Snygg marmor på både kökets bänkskiva och köksö. Vitvaror i rosfritt från Siemens, integrerad diskmaskin och induktionshäll också från Siemens. Matplats välplanerad avsides men ändå på socialt avstånd från köket så kocken lätt kan vara delaktig i samtalet och umgås med gästerna under fördrinken eller middagens sista förberedelser.

DUSCH/WC
Från hallen ligger det mindre duschrummet med dusch, WC, handfat, handdukstork, golvvärme. Stilrena breda kakelplattor

BADRUM
Det stora badrummet i anslutning till 2 sovrum och sällskapsrum. Ett komplett badrum med handfat från Hafa, snyggt designat badkar, tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Mörkt kakel på golv, bred vit kakel på väggar samt mörkgrå fondvägg.

Till lägenheten hör ett förråd om ca 10 m²OMRÅDET
Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen håller på att växa fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Ön kommer blir en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokaler "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatser, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort planeras det för en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool. Via den nya Svindersviksbron nås nu också Nacka Forum på bara en dryg kilometers väg, där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds.

KOMMUNIKATIONER
Området har utmärka kommunikationer in till Slussen och Nacka och flera busslinjer trafikerar i området. Ett annat alternativ är att ta SL-båten nere från kajen som enkelt och smidigt tar dig till bland annat Nybrokajen, Djurgården, Lidingö eller Frihamnen.

Läs mer om Kvarnholmen på: http://www.kvarnholmen.com

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1898/2015
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övriga byggnader:
Tvättstuga, cykelrum, övernattningslägenhet, bastu och gym.

Parkering

Garage med 112 platser för en kostnad av 1250/mån.

TV- och Bredband

TV
Comhem ingår i avgiften.
Bredband
Comhem via obligatoriskt tillägg om 190 kr.

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Vatten/avlopp
50 kr
Försäkring
250 kr
Summa
600 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd (2019-02-13)
Primärtal:
108 kWh/m2 år

Föreningen

Namn
RB BRF Qvarnen i Nacka
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769622-5494
Andel i föreningen
1.10406%
Andel av årsavgiften
1.10422%
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
122 st
Övrigt om bostaden
10 995 000 kr Pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 3053
Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum.
Boarea:
131 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
4 480 kr/mån. Inkl kallvatten och TV. Bredband tillkommer mot obligatoriskt tillägg om 190 kr.
Våningsplan:
5 av 10. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Kristoffer Vestin
070-1472356

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.