08-644 90 44

Kvarnholmen

Visa alla bilder
Snart
till salu

Mjölnarvägen 22, 6tr

Fantastisk våning om 123 m² med 3,95 m i takhöjd, hörnbalkonger och utsikt över Stockholms inlopp, Saltsjön och vackra Djurgården!

Kort fakta

Antal rum:
3.5 rum och kök
Boarea:
123 kvm
Avgift:
4 045 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

9 995 000 kr Pris/bud

Ansvarig mäklare
Kristoffer Vestin
Mjölnarvägen 22, 6tr-29
Mjölnarvägen 22, 6tr - Fasad
Fasad
Mjölnarvägen 22, 6tr - Livsmedelsaffär i området
Livsmedelsaffär i området
Mjölnarvägen 22, 6tr - Lekplats i området
Lekplats i området
Mjölnarvägen 22, 6tr - Lekplats i området
Lekplats i området
Mjölnarvägen 22, 6tr - Nära Nacka Forum köpcentrum
Nära Nacka Forum köpcentrum
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Redan i entrén av denna majestätiska våning möts du av ett snyggt stengolv, den genomgående generösa takhöjden samt stilren förvaring i form av garderober med släta fronter. Från hallen har du tillgång till 2 sovrum, badrum samt gästtoaletten med dusch.

SÄLLSKAPSRUM
Det generösa sällskapsrummet med utsikt över Saltsjön, Stockholms inlopp och Djurgårdens grönska är som en dröm. Här möts kök, matsal och vardagsrum med en gemensam takhöjd om 3,95 m. Fastighetens historia ger sig till känna b.la genom det bevarade gamla lastintag som blivit 2 fönster mot mot Saltsjön. Här blandas moderna materialval och historia i en otroligt häftig dynamik. Ljusinsläppet är utöver det vanliga med dom stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden. Golven är belagt genomgående med en exklusiv och vacker naturoljad parkett från Kährs. Det här sällskapsrummet är något utöver det vanliga och får en att bara vilja bjuda in nära och kära på härliga tillställningar och aldrig vilja lämna detta sociala härliga rum.

SOVRUM 1
Det mindre sovrummet i anslutning från hallen används idag som barnrum. Här finns garderober med gott om plats för förvaring. Stor fönsterparti med djup nisch och utsikt mot hörnbalkongen och föreningen mysiga innergård.

SOVRUM 2
Våningens Master Bedroom! I anslutning till hallen ligger detta större sovrum. Här finns stor walk-in closet och utgång till lägenhetens hörnbalkong mot föreningens innergård "mjölnarens glömda korn".

SOVRUM 3
Kan både användas som ett sovrum då ett praktiskt loft tillbyggts men även som kontor och gästrum för den som önskar.

LOFT
Med den generösa takhöjden på 3,95m har ett snyggt och välplanerat loft tillbyggts. Takhöjd i loft på 1.40m ger känslan av ett faktiskt sovrum. Här vaknar du med utsikt över saltsjön och Stockholms båttrafik. Den stora ytan ger möjlighet till säng, soffgrupp och TV möbel.

KÖK
I detta Vedumkök har man inte sparat in på varken materialval eller vitvaror. Snygg ljus marmor på både kökets bänkskiva och köksö. Vitvaror i rosfritt från Siemens, integrerad diskmaskin och induktionshäll också från Siemens. Matplats välplanerad avsides men ändå på socialt avstånd från köket så kocken lätt kan vara delaktig i samtalet och umgås med gästerna under fördrinken eller middagens sista förberedelser.

DUSCH/WC
Från hallen ligger det mindre duschrummet med duschkabin, WC, handfat, handdukstork, golvvärme. Stilrena breda kakelplattor möts av ljust golv.

BADRUM
Det stora badrummet i anslutning till hall och sällskapsrum. Ett komplett badrum med handfat, designat badkar, tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Ljust kakel på golv, bred vit kakel på väggar.


OMRÅDET
Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen håller på att växa fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Ön kommer blir en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokaler "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatser, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort planeras det för en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool. Via den nya Svindersviksbron nås nu också Nacka Forum på bara en dryg kilometers väg, där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds.

KOMMUNIKATIONER
Området har utmärka kommunikationer in till Slussen och Nacka och flera busslinjer trafikerar i området. Ett annat alternativ är att ta SL-båten nere från kajen som enkelt och smidigt tar dig till bland annat Nybrokajen, Djurgården, Lidingö eller Frihamnen.

Läs mer om Kvarnholmen på: http://www.kvarnholmen.com

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2015/1898
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Övriga utrymmen

Tvättstuga, cykelrum, övernattningsrum, bastu och gym.

Bilplats

Garage med 112 platser för en kostnad av 1250/mån.

TV och bredband

TV
Comhem ingår i avgiften.
Bredband
Comhem via obligatoriskt tillägg om 190 kr.

Energideklaration

Status
Utförd
Datum
2019-02-13
Prestanda
108 kWh/m² år

Föreningen

Namn
RB BRF Qvarnen i Nacka
Antal lägenheter
122 st
Antal lokaler
1 st
Org.nr
769622-5494
Andel i föreningen
1.01667%
Andel av årsavgift
1.0168%
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Övrigt om bostaden
9 995 000 kr Pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
3.5 rok
Boarea:
123 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Avgift:
4 045 kr/mån. Inkl kallvatten och TV. Bredband tillkommer mot obligatoriskt tillägg om 190 kr.
Våningsplan:
6 av 10, hiss finns.
Lägenhetsnr:
4067
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Kristoffer Vestin
070-1472356

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.