08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder
Snart
till salu

Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp!

Högst upp i huset med fri vy, öppen planlösning och stor balkong.

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
80 kvm
Avgift:
4 428 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

5 495 000 kr /bud

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Balkong med fri vy över takåsar.
Balkong med fri vy över takåsar.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Utsikt över Liljeholmskajen.
Utsikt över Liljeholmskajen.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Rymligt och insynsskyddat vardagsrum..
Rymligt och insynsskyddat vardagsrum..
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Utsikt från både vardagsrum och kök.
Utsikt från både vardagsrum och kök.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Detaljbild.
Detaljbild.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Fint kök i vitt med bra maskinpark. Här finns även en avfallskvarn.
Fint kök i vitt med bra maskinpark. Här finns även en avfallskvarn.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Detaljbild.
Detaljbild.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Härlig vy från matplats samt utgång till balkong.
Härlig vy från matplats samt utgång till balkong.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Inre hall samt vardagsrum.
Inre hall samt vardagsrum.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Vardagsrum, badrum och sovrum.
Vardagsrum, badrum och sovrum.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Snyggt och rymligt badrum med fina färgval.
Snyggt och rymligt badrum med fina färgval.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Detaljbild.
Detaljbild.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Rymligt sovrum med ingång till en stor klädkammare.
Rymligt sovrum med ingång till en stor klädkammare.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Fina dörrar och beslag.
Fina dörrar och beslag.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Mysigt barnrum.
Mysigt barnrum.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Detaljbild.
Detaljbild.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Hall med avhängningsmöjligheter, förvaring och säkerhetsdörr.
Hall med avhängningsmöjligheter, förvaring och säkerhetsdörr.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - KV Oskarslund 1
KV Oskarslund 1
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Kaninparken precis invid
Kaninparken precis invid
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Populära Sjövikstorget.
Populära Sjövikstorget.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Njut av badbrygga och båtliv
Njut av badbrygga och båtliv
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Vy från Södermalm.
Vy från Södermalm.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Sjövikstorget
Sjövikstorget
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Primo
Primo
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Blomsterdalen
Blomsterdalen
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Blomsterdalen 1
Blomsterdalen 1
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Liljeholmstorget.
Liljeholmstorget.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Äventyrsparken
Äventyrsparken
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Äventyrsparken
Äventyrsparken
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp! - Föreningens trevliga innergård.
Föreningens trevliga innergård.
Oskarslundsbacken 1, 7tr, Högst upp!-36
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Högst upp i huset finner ni denna nyproducerade och välplanerade 3:a med fina materialval samt stor balkong. En mycket trivsam, ljus och insynsskyddad lägenhet med rymlig och öppen planlösning.
Lägenhetens kök är modernt och går i vitt. Ett fullutrustat kök med fin maskinpark, mycket bra förvaring och fina arbetsytor. Köket är utrustat med avfallskvarn. Matplatsen invid fönsterpartiet rymmer utan problem ca 6-8 personer och även fler om så önskas.

Vardagsrummet är rymligt. Den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna skapar en bra atmosfär. Här rymmer ni en stor soffgrupp, bord och fåtöljer m.m. Härifrån når ni ut till en stor balkong. Denna balkong vetter mot lugna Fredsborgsgatan erbjuder morgonsol samt kvällssol.
Lägenheten har två bra sovrum som vetter mot föreningens lugna och fina innergård. Det största av dem rymmer utan problem en stor dubbelsäng och massor av förvaring i stor klädkammare. Det andra sovrummet passar utmärkt som ett barnrum, gästrum eller arbetsrum.
Badrummet är stort och placerad i hallen i anslutning till båda sovrummen. Ett snyggt och helkaklat badrum med, wc, badkar samt en mycket praktisk tvättavdelning utrustad med tvättmaskin, torktumlare, skåp och arbetsbänk.

Attraktivt belägen invid flertalet parker, grönområden, tvärbana, och Mälarens vatten. Området erbjuder även mycket bra service och stort utbud av bra matbutiker, skolor, förskolor, restauranger, caféer, gym m.m. I närheten finner ni en bra och välsorterad matbutik. För den som söker ännu större utbud så finns Liljeholmens stora galleria på ca 5 minuters promenadavstånd. Södermalm nås från två håll. Via cykelhissen i Brohuset som tar er smidigt upp till Årstabron och över Söder. Eller via Liljeholmsbron till Hornstull. Det finns även en trappa upp till Årstabron. Denna väg tar ni er även till Årstabergs pendeltågsstation på cirka 13 minuter.
Attraktivt belägen invid flertalet parker, grönområden, tvärbana, och Mälarens vatten. Området erbjuder även mycket bra service och stort utbud av bra matbutiker, skolor, dagis, restauranger, caféer, gym m.m. I närheten finner ni en bra och välsorterad matbutik. För den som söker ännu större utbud så finns Liljeholmens stora galleria på ca 5 minuters promenadavstånd. Södermalm nås från två håll. Via cykelhissen i Brohuset som tar er smidigt upp till Årstabron och över Söder. Eller via Liljeholmsbron till Hornstull. Det finns även en trappa upp till Årstabron. Denna väg tar ni er även till Årstabergs pendeltågsstation på cirka 13 minuter.

OMRÅDET
Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, caféer, restauranger med uteserveringar, gym, kemtvätt och flera olika frisörer. Vill man känna storstadens puls så har man Södermalm och Hornstull bara några minuters promenad bort. Runt knuten finns Årstaskogen med härliga grönområden med promenadstråk och motionsspår. Önskar man utöka promenaden så finns trivsamma Gröndal och sjön Trekanten i närheten. Vill man träna inomhus så finns gymkedjorna SATS, Puls & Träning samt Gymmet representerade i området. Från Liljeholmskajen har man det mesta inom promenad- och cykelavstånd. Liljeholmsgallerian på Liljeholmstorget ligger bara några minuters promenad bort och är ett stort shoppingcenter med ca 90 butiker, systembolag, apotek, affärer och restauranger. Läs mer om gallerian på www.liljeholmstorget.se. Önskar man ett större utbud av butiker så ligger Skärholmens Centrum och Kungens Kurva med butiker såsom IKEA, Citygross och diverse annan dagligvaruhandel ca 10 minuter resväg bort med bil. Ett mycket barnvänligt område med flera lekplatser, parker och skolor. Både förskolor, grundskolor och gymnasium finns representerat i Liljeholmen. Förskolor finns det flertalet av på Liljeholmskajen och på Sjöviksbacken precis invid finner ni Årstadalskolan. På Sjövikshöjden finner ni även nybyggda grundskolan, Sjöviksskolan.

https://arstadalsskolan.stockholm.se/
https://sjoviksskolan.stockholm.se/om-skolan

KOMMUNIKATIONER
Området erbjuder utmärkta kommunikationer. Något kvarter bort ligger Tvärbanan Årstadal. Även flera bussar trafikerar Sjövikstorget och på endast någon minut med tvärbanan eller buss tar ni er till Liljeholmens C där Tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Med tunnelbanans röda linje från Liljeholmen tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter. En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg. Där går pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge. Flygbussarna går från Liljeholmstorget till Arlanda. Anställda på Scania kan ta företagets direktbussar från Liljeholmstorget till Södertälje.

Öppen budgivning:
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Köparens undersökningsplikt:
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2019/2020
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
Mekanisk
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Balkong/uteplats

Stor och härlig balkong med utsikt över takåsar. Balkongen vetter mot lugna Fredsborgsgatan och erbjuder sol på morgonen samt kvällen.

Övriga utrymmen

Gemensam innergård med cykelförvaring, lekytor,
planteringar och sittmöbler
Lägenhetsförråd och barnvagns-/rullstolsförråd inom fastigheten.
Cykelförråd I källarplan, entréplan samt på innergård.
Soprum nås från gatan.
Garage i två plan under huset. Postboxar I entré
Gemensam tvättstuga är belägen i trapphus 9.
1 styrelserum/övernattningsrum.
6 st. lokaler finns i gatuplan för uthyrning med möjlighet för bistro-/restaurangverksamhet.

Bilplats

Det finns 153 st. platser i ett underliggande garage. Kostnaden för att hyra dessa är 1 700 kr/mån. Separat kösystem förekommer.

TV och bredband

TV
Telia Triple play. Kabel-TV, Internet och IP-telefoni levereras av Telia. En obligatorisk kostnad om 220 kr/mån tillkommer på angiven månadsavgift.
Bredband
Telia Triple play. Kabel-TV, Internet och IP-telefoni levereras av Telia. En obligatorisk kostnad om 220 kr/mån tillkommer på angiven månadsavgift.

Driftskostnad

Försäkring
200 kr
Hushållsel
250 kr
Summa
450 kr/mån

Föreningen

Namn
Brf Sjöviksbacken
Antal lägenheter
229 st
Antal lokaler
6 st
Andel i föreningen
0.4441%
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1 183 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Bostadshus innehållande sammanlagt 229 lägenheter med pågående inflyttning under april 2019 - april 2020. Adress Oskarslundsbacken 1-13, Fredsborgsgatan 32-42, Sjöviksbacken 14-22.
Föreningen har 6.st lokaler för uthyrning. Lokal 1-4 är projekterad för kontorsverksamhet. Lokal 5 är projekterad för bistro/café. Lokal 6 är projekterad för restaurangverksamhet.
5 495 000 kr /bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
3 rok
Boarea:
80 kvm
Avgift:
4 428 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån avseende Telia Triple Play tillkommer på angiven månadsavgift. Varmvatten efter förbrukning.
Våningsplan:
7 av 8, hiss finns.
Lägenhetsnr:
31705
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
070 776 21 07

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.