08-644 90 44

Liljeholmen

Visa alla bilder
Snart
till salu

Liljeholmstorget 6, 6tr

Läcker familjefyra på generösa kvadrat i toppskick! Högst upp i huset med balkong i sydväst mot Liljeholmstorget och Trekanten.

Kort fakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
109 kvm
Avgift:
4 364 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Makis Batsoulis
Liljeholmstorget 6, 6tr - Rymligt vardagsrum med balkong
Rymligt vardagsrum med balkong
Liljeholmstorget 6, 6tr - Ljus planlösning och lagom öppet mot kök och matplats
Ljus planlösning och lagom öppet mot kök och matplats
Liljeholmstorget 6, 6tr - Rymligt och ombonad med gott om plats
Rymligt och ombonad med gott om plats
Liljeholmstorget 6, 6tr - Rikt ljusinsläpp och balkong att ställa på glänt.
Rikt ljusinsläpp och balkong att ställa på glänt.
Liljeholmstorget 6, 6tr - Utsikt mot sjön Trekanten och dess omgivande grönska
Utsikt mot sjön Trekanten och dess omgivande grönska
Liljeholmstorget 6, 6tr - Härligt högt läge!
Härligt högt läge!
Liljeholmstorget 6, 6tr - Härligt högt läge!
Härligt högt läge!
Liljeholmstorget 6, 6tr - Öppet mot vardagsrum skapar generösa sällskapsytor
Öppet mot vardagsrum skapar generösa sällskapsytor
Liljeholmstorget 6, 6tr - Notera glasöverstycken i modern tappning
Notera glasöverstycken i modern tappning
Liljeholmstorget 6, 6tr - Fin överblick från matplatsen
Fin överblick från matplatsen
Liljeholmstorget 6, 6tr - Påkostat kök från 2017 är helt rätt i tiden.
Påkostat kök från 2017 är helt rätt i tiden.
Liljeholmstorget 6, 6tr - Vacker bänk i carrarramarmor
Vacker bänk i carrarramarmor
Liljeholmstorget 6, 6tr - Matplats framför fönster rymmer 6 personer
Matplats framför fönster rymmer 6 personer
Liljeholmstorget 6, 6tr - Hall i barnavdelningen och detaljbild
Hall i barnavdelningen och detaljbild
Liljeholmstorget 6, 6tr - Barnrum med fönsterparti i vinkel
Barnrum med fönsterparti i vinkel
Liljeholmstorget 6, 6tr - Ytterligare sovrum, som idag används som träningsrum
Ytterligare sovrum, som idag används som träningsrum
Liljeholmstorget 6, 6tr - Fint badrum i barnavdelning
Fint badrum i barnavdelning
Liljeholmstorget 6, 6tr - Walk-in-closet skapar lyxig känsla
Walk-in-closet skapar lyxig känsla
Liljeholmstorget 6, 6tr - Master Bedroom rymmer lätt både dubbelsäng och förvaring
Master Bedroom rymmer lätt både dubbelsäng och förvaring
Liljeholmstorget 6, 6tr - ...rakt utanför finns en lyxig walk-in-closet
...rakt utanför finns en lyxig walk-in-closet
Liljeholmstorget 6, 6tr - Badrummet i vuxenavdelningen rymmer även tvättmöjligheter
Badrummet i vuxenavdelningen rymmer även tvättmöjligheter
Liljeholmstorget 6, 6tr - Välkomnande hall med förvaring bakom draperi och ingång till förråd.
Välkomnande hall med förvaring bakom draperi och ingång till förråd.
Liljeholmstorget 6, 6tr - Planlösning
Planlösning
Liljeholmstorget 6, 6tr - Alternativ planlösning
Alternativ planlösning
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen högst upp i fastigheten på Liljeholmstorget 6! Det här en bostad för dig som vill bo högt och ljust och avskyr renoveringar. Allt är modernt och fräscht och håller en genomgående hög materiell standard. Färgsättningen är harmonisk i naturnära toner som vitt, grått, beige som alla bidrar till bostadens inneboende lugn. Planlösningen är genomtänkt och rymlig där 4 rum och kök fördelar sig över de 109 kvadratmeterna. Möjlig 4,5:a! Arbetar du hemifrån finns flera platser att skapa ett rymligt kontor, till exempel i ett av rummen som idag är förråd eller walk-in-closet. Centrerat i bostaden finner vi sällskapsytorna i vardagsrum, balkong, kök och matplats. Åt sidorna förgrenar sig två separata sovrumsavdelningar, båda inklusive generös förvaring och sitt eget badrum - en för vuxna och en för barn. Det märks att här har man tänkt till!

Hall:
Entré med plats att hänga av ytterkläder i nisch. Framför den finns ingång till ett rymligt förrådsutrymme som alternativt kan användas som kontor eller liknande.

Vardagsrum:
Genom en bred öppning från hallen nås ett riktigt generöst vardagsrum. Här ryms med lätthet en större soffgrupp och en hel del annat. Ett brett och lågt bröstat fönsterparti vetter mot balkongen och en glasad balkongdörr att ställa på glänt. Balkong vetter i sydväst mot gatan med utsikt bla. mot Liljeholmstorget och vidare mot sjön Trekanten och dess grönska. Bred öppning mot matplats och kök gör planlösningen lagom öppen. Glasade dörröverstycken släpper in ljus mot entréhall och sovrumspassage samt är en vacker detalj för ögat.

Kök:
Tidlös i sin utformning och ändå helt i tiden är detta påkostade kök från 2017. Släta ljust färgsatta luckor med smäckra beslag matchas med bänkytor av carraramarmor och smarta lådor-i-lådor som sväljer mycket köksutrustning. Maskinell utrustning bestående av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro samt integrerad diskmaskin, kyl och frys. Att flera vitvaror döljs bakom skåpfront förstärker det stilrena intrycket och gör att inredningen binds samman. Mitt för köket finns en bra matplats framför fönster där 6 personer ledigt rymt till bords.

Vuxenavdelning:
Sovrummen är utformade som två åtskilda sovrumsavdelningar. Från vardagsrummet nås en passage som sammanknyter vuxenavdelningen. Här möts man av en snygg förvaringslösning i form av en öppen walk-in-closet. Möjligheten att organisera och få en fin överblick är något som tilltalar den klädintresserade. Riktigt lyxigt!

Badrum:
Från passagen nås ett stort badrum med helkaklade vita väggar och ljusgrått klinkergolv med värme. Utrustningen består av vägghängd wc, kommod med tvättställ, ny dsuchvägg monterad 2019 samt en väggfast spegel i nisch. I badrummet finns en praktisk tvättavdelning med avlastningsyta, tvättmaskin och torktumlare samt förvaringsskåp ovan.

Master Bedroom:
Vidare kommer vi in i det största sovrummet. Ett rejält tilltaget rum med plast för dubbelsäng och mer därtill. Möjlighet till ytterligare förvaring vid behov, både garderober och byråer kan rymmas. Fönster vetter mot innergård.

Barnavdelning:
Via kök och matplats nås passagen som leder oss mot nästa sovrumsavdelning, den för familjens minsta medlemmar. Här har vi två fina sovrum, båda i bra storlek med plats för säng och lekyta. Fönstren vetter mot gatan, i det ena rummet går fönstren dessutom i vinkel i två väderstreck. Härifrån har man en vidsträckt utsikt över området från det höga läget. Ett av sovrummen har gott om förvaring i en rymlig klädkammare.

Badrum:
I passagen finns ingång ytterligare ett badrum. Det har helkaklade vita väggar och svart klinkergolv med värme. Utrustningen består av vägghängd wc, tvättställ, väggfast spegel, duschplats och badrumsskåp.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2006
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme
Övrigt
Brf Liljeholmens Port är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av 143 lägenheter, 4 lokaler i markplan samt 2 mindre lagerlokaler i källaren.

Brf Liljeholmens Port är belägen vid Liljeholmstorget med allt för vardagens behov direkt utanför dörren. I Liljeholmens galleria finns en brett utbud av butiker, matbutiker, caféer och matställen. På torget finns bla snabbmat och torghandel. Kommunikationerna är utmärka med tunnelbana, tvärbana och bussar alldeles intill. Pendeltåg vid Årstaberg nås smidigt med tvärbana bara två stationer bort. Fina cykelbanor gör cykelpendlandet lätt och föredrar man att promenera är Södermalm bara en bro bort.

Renoveringar

Renovering av fasaden planeras med start i september 2020. Hela fasadrenoveringen inklusive grannföreningen Brf Liljeholmens Torg beräknas vara klar 2023. Renoveringen kommer att bekostas och genomföras av JM.

Balkong/uteplats

Möblerbar balkong i högt sydväst-läge med utsikt mot Liljeholmstorget och sjön Trekanten.

Övriga utrymmen

I föreningen finns 2 tvättstugor, 4 cykelrum, barnvagnsförråd, hobbyrum samt en föreningslokal som kan hyras för en mindre summa. Föreningslokalen kan användas för både festliga aktiviteter och för övernattning. Medlemmarna har tillgång till en fin innergård med lekplats som delas med grannföreningen Brf Liljeholmens Torg.

Bilplats

Föreningen erbjuder trygga och lättillgängliga parkeringsplatser i varmgarage. Övervakning, administration och städning sköts genom samarbetsavtal med ledande aktörer i branschen. Det finns totalt 148 platser, varav 50 platser är avsedda för extern uthyrning och 3 har reserverats som gästparkeringsplatser. Hyra för parkeringsplats är 1200 kr/mån. En del platser är avsedda för el-/laddhybridbilar och för dessa är hyran 1600 kr/månad samt kostnad för elförbrukning.

TV och bredband

TV
I fastigheten finns coaxialnät för kabel-tv och fibernät för bredband. Föreningen har tecknat gruppavtal för kabel-tv med Com Hem (basutbud) och med Stockholms Stadsnät för bredband och IP-telefoni.
Bredband
I fastigheten finns coaxialnät för kabel-tv och fibernät för bredband. Föreningen har tecknat gruppavtal för kabel-tv med Com Hem (basutbud) och med Stockholms Stadsnät för bredband och IP-telefoni.

Driftskostnad

Försäkring
321 kr
Vatten/avlopp
125 kr
Hushållsel
541 kr
Summa
987 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd
Datum
2019-08-30
Prestanda
104 kWh/m² år
Energiklass
D

Föreningen

Namn
Brf Liljeholmens Port
Antal lägenheter
143 st
Antal lokaler
6 st
Org.nr
769611-6750
Andel i föreningen
0.914%
Andel av årsavgift
0.9155%
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1 183 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningen har 143 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt och hyreslokaler i gatuplan samt två mindre lagerlokaler i källarplan. Föreningen äger marken.
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
4 rok
Boarea:
109 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
4 364 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband och kabel-tv. Hushållsel och varmvatten debiteras efter förbrukning till självkostnadspris 1,25 kr/kWh respektive 70 kr/kbm.
Våningsplan:
6 av 6, hiss finns.
Lägenhetsnr:
2881
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Makis Batsoulis
070-147 24 27

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.