08-644 90 44

Skarpnäck

Visa alla bilder
Snart
till salu

Luftskeppsgatan 10, 4 tr

Rymlig 1:a med allrum och stort kök. Högt upp i huset med utsikt i två väderstreck och balkong. Passar såväl singelhushållet som paret!

Kort fakta

Antal rum:
1 rum och kök
Boarea:
49 kvm
Avgift:
3 679 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Makis Batsoulis
Luftskeppsgatan 10, 4 tr - Planlösning
Planlösning
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till denna riktigt rymliga 1:a om generösa 49m². Lägenheten ligger högt upp i huset med utsikt i två väderstreck. Bostaden har ett stort allrum med plats för sovdel och soffa, ett rymligt kök med matplats och ett stort badrum. Planlösningen är tilltalande med rymliga rum och god funktion. En bostad lika lämplig för singeln som för paret!

Hall:
Entré sker från loftgång in i en bra och rymlig hall med gott om plats att hänga av sig. Förvaring finns rakt fram i flera vita garderober.

Kök:
Direkt till höger nås ett rymligt kök med skåpinredning i vitt, vitt kakel och goda arbetsytor. I köket finns maskinell utrustning bestående av elspis med kokplattor och ugn, fläkt samt en kombinerad kyl/frys. Framför fönster i två väderstreck finns en naturlig plats för matbord.

Vardagsrum:
Luftigt vardagsrum med bra yta att möblera med sovdel och soffa. Fint ljusinsläpp genom fönster och balkongdörr som vetter i två olika väderstreck. Här finns också ett charmigt litet vädringsfönster som en kul detalj. Balkongen har tak och kan med lite piff bli en mysig och ombonad plats för avkoppling. Härifrån har du utsikt från det höga läget över området, gården och omgivande grönska.

Badrum:
Stort badrum med kaklade väggar med gul dekor samt våtrumsmatta på golv. Utrustning bestående av wc, tvättställ, spegel, badrumsskåp och litet fönster. Duschplatsen är rejält tilltagen och ovanför finns en höj- och sänkbar torkställning.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1985-1989
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme
Övrigt
HSB Brf Luftskeppet i Stockholm är en äkta förening bestående av 154 lägenheter, varav 17 hyresrätter samt 8 lokaler. Föreningen innehar marken med tomträtt, senaste omförhandlingen skedde 2018 och avtalet sträcker sig 10 år.

Föreningen har haft oförändrade avgifter sedan 2011. Inget beslut är taget om avgiftsförändring enligt avstämning med styrelsen 2020-09-09.

För närvarande är sopsugsystemet ur funktion vilket löst genom att man slänger sopor i en container på gatan tills vidare.

Lägenheten är belägen i Skarpnäck, ett område bestående av likartade tegelhus som omgärdar gårdar. Vid Skarpnäcks Allé, som löper genom området, finns tunnelbana, buss och service såsom matbutik,vårdcentral, pizzeria mm. På Segelflygsgatan finns lekparken Kaninparken med bl.a. bollplan och plaskdamm. Lägenheten ligger lugnt i kanten av området granne med grönskande öppna omgivningar. Här bor du med vacker utsikt intill fina promenadstråk.

Renoveringar

Pågående/planerade renoveringar:
Gårdsrenovering planeras vara klart 2022. Byte av energisystem beräknas vara klart 2021. Konvertering av tomma lokaler till 6 lägenheter beräknas vara klart 2020.

Balkong/uteplats

Fin balkong med högt läge och tak.

Övriga utrymmen

På gården finns ett fristående hus som inrymmer tvättstuga. Det finns 4 tvättrum varav 1 för grovtvätt. I detta hus finns också gästrum/styrelserum. Gästrummet kan hyras för 200 kr/natt. Det finns 2 gemensamma cykelrum, samt även möjlighet att hyra cykelförråd för 100 kr/månad. Medlemmarna kan hyra föreningslokal hos grannföreningen Brf Flygledaren för 500 kr/dygn. Till bostaden hör ett förråd på vinden.

Bilplats

Föreningen har inget eget garage, men det går att hyra garageplats genom Parkando som har 3 garage i området. F.n. finns lediga platser på Pilotgatan, men ej på Luftskeppsgatan. Hyra för plats är 850 kr/månad.

TV och bredband

TV
Com Hem, digitalt grundutbud ingår mot ett obligatoriskt tillägg om 30 kr/månad.
Bredband
A3, hastighet 1000 Mbit/s. Bredband ingår mot ett obligatoriskt tillägg om 78 kr/månad.

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Hushållsel
250 kr
Summa
400 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd
Datum
2018-12-31
Prestanda
109 kWh/m² år
Energiklass
E

Föreningen

Namn
HSB Brf Luftskeppet i Stockholm
Antal lägenheter
154 st, varav 17 st hyresrätter
Antal lokaler
8 st
Org.nr
769611-1520
Andel i föreningen
0.52245%
Pantsättningsavgift
710 kr
Överlåtelseavgift
1 656 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
1 rok
Boarea:
49 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
3 679 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg för bredband och tv digitalt grundutbud tillkommer med 78 kr resp. 30 kr.
Våningsplan:
4, hiss finns.
Lägenhetsnr:
62
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Makis Batsoulis
070-147 24 27

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.