08-644 90 44

Enskededalen

Visa alla bilder

Grusåsgränd 133

Radhusliknande bostad i etage med generös takterrass samt egen uteplats. Trivsamt och lugnt bostadsområde med grönskande gård direkt utanför dörren.

Kort fakta

Antal rum:
6 rum och kök
Boarea:
130 kvm
Avgift:
6 257 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

5 900 000 kr pris/bud

Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
Grusåsgränd 133 - Plan 1
Plan 1
Grusåsgränd 133 - Plan 2
Plan 2
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till denna snyggt renoverade bostad med eftertraktad radhuskänsla i etage med egen ingång. Detta hus om hela 130m² erbjuder gott om plats för den stora familjen i behöv av många rum. Här kopplar man gärna av på en väl tilltagen takterrass eller på egen inhägnad uteplats mot den lugna gården. Här erbjuds trivsamma sociala ytor, fina sovrum, rymligt familjebadrum och extra wc. Rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt det vackra burspråket som ramar in matplatsen. Generöst med förvaringsmöjligheter finns i fler klädkammare. I denna bostad får du det bästa av två världar, en härlig radhuskänsla i fridfullt område samtidigt som du är endast minuter från city.

ENTRÈPLAN:
Här välkomnas man hem till en egen entré med mysig inhägnad uteplats. Här ryms både utemöbler och växter och man bjuds utsikt mot den fina gemensamma gården. Kanske sitter man här med kaffekopp och en god bok, och samtidigt har överblick över barnen som leker på gården? Väl inne i bostaden nås först en hall med plats för ytterkläder i en ordentlig skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Praktiskt och tåligt klinkergolv. Trapp leder upp till plan 1.

PLAN 1:

MATRUM:
När man kommer upp till första våningen slås man direkt av hur ljuset strålar in genom det vackra burspråket. Här finner vi en riktigt generöst kök och matrum med ordentlig plats för familj och gäster. Den öppna planlösningen mot köket gör detta till den givna samlingspunkten och matplatsen rymmer många runt bordet. Under trappen mot plan 2 finns förvaring i en klädkammare.

KÖK:
Köket är stilrent i vitt med goda arbetsmöjligheter på den snygga mörka arbetsbänkar. Här finns goda förvaringsmöjligheter bakom släta högblanka luckor och utdragslådor. Kaklade ytor ovan arbetsbänkar i flerfärgat grått. Köket är precis lagom avdelat från matplatsen med en öppen arbetsbänk som gränsar av köket utan att stänga in. Den maskinella utrustningen består av separat kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spishäll samt dubbla ugnar och köksfläkt.

SOVRUM:
Här finner vi 3 fina sovrum, vägg i vägg. Ett stort med förvaring längs hel vägg och plats för dubbelsäng och två mindre, perfekta barnrum. Idag har en vägg tagits bort till ett av sovrummen och man har skapat en mysigt tv-rum. Detta kan såklart åter bli ett sovrum för den med behov.

BADRUM:
Stort modernt badrum i jordtoner som beige och brunt. Väggarna är kaklade med inslag av flerfärgad mosaik. På golvet ligger ett klinkergolv. Badrummets utrustning består av kommod med tvättställ, spegel, wc och flera badrumsskåp. Det finns en duschkabin modell större som helt kan stängas till. Utöver detta finns möjligheter för enkel tvätthantering då det finns både tvättmaskin och torktumlare.

SEPARAT WC:
Det finns även en fräsch gäst-wc med kaklade väggar, klinkergolv, mindre tvättställ, badrumsskåp och wc.

PLAN 2:

VARDAGSRUM:
Högst upp i huset på det övre våningsplanet ligger det ljusa vardagsrum. Här flödar ljuset in genom stora fönster fönsterpartier mot den egna terrassen. Här ryms en ordentlig soffgrupp och tillhörande möblemang.

TERRASS:
Från vardagsrummet finns utgång till den stora takterrassen. I och med att taket når ut över en del av terrassen blir detta en härlig plats att koppla av såväl tidig vår som sen höst. Här finns utrymme att skapa sin egen trädgård med växter, matplats, solmöbler och grillplats. Blir solen för påträngande finns en praktisk markis installerad.

SOVRUM:
På detta våningsplan finns ytterligare ett sovrum med ljusinsläpp genom två takfönster. Det finns också ett genomgångsrum som idag används sovrum, detta ligger mellan sovrummet och vardagsrummet.

KLÄDKAMMARE:
Gott om förvaring finner vi även på detta våningsplan i denna stora klädkammare.

Byggnad

Byggnadsår
1979
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme
Övrigt
FÖRENINGEN:
Brf Lönnparken är en äkta förening som består av 104 st lägenheter varav 23 st upplåts med hyresrätt samt 1 lokal. Föreningens fastighet bebyggdes år 1979 och marken är friköpt (ej tomträtt). Inga beslutade avgiftshöjningar enl. avstämning med styrelsen 2020-07-15.

Föreningens energideklaration har gått ut. Ny är på gång.

För mer information se gärna föreningens mycket informativa hemsida: http://www.lonnparken.se/

OMRÅDE OCH KOMMUNIKATIONER:
Nära till Dalens Centrum som är ett trevligt litet centrum med bl.a. stor matvarubutik, bibliotek och apotek. I närområdet finns även flera restauranger, bageri och många småbutiker. Vill du ha ett större affärsutbud har du gångavstånd till Globens köpcentrum med stort utbud av både affärer och restauranger samt sport- och nöjesarrangemang. Nära till t-banestationerna Blåsut och Sandsborg som tar dig till T-centralen på bara en kvart.

Här bor du granne med Nytorps gärde med fotbollsplaner och sommartid bassängbad. Ett stenkast bort finns Nackareservatet med dess grönskande natur och fina strövområden samt upplyst motionsspår och vintertid skidspår.

Renoveringar

Utförda renoveringar:
2019-2020 Byte av termostater
2019 Målning husfasader mot angränsande gårdar
2019 Förbättringsmålning trappuppgång

Inga större planerade renoveringar. Föreningen ser över att renovera/bygga om föreningens uteplatser till hösten.

Balkong/uteplats

Fin uteplats i marknivå mot gård samt en stor terrass på våningsplan 2.

Övriga utrymmen

I föreningen finns tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum samt samlingslokal. Föreningen har en fina och välskötta gemensamma gårdar bla med lekplats för föreningens mindre medlemmar.

Bilplats

Det finns 5 st garage i området där man kan hyra plats genom Stockholm Stads Parkering Tel 08-772 96 00. Garagen heter Dalgränd, Kolonistugan, Rönnbäret, Åstorpsgaraget och Åsgärdet. Kötiden är lång.

TV och bredband

TV
Kabel-tv via Com Hem, grundkanaler ingår i avgiften.
Bredband
Fiber via Stockholms Stadsnät ingår i avgiften.

Föreningen

Namn
Brf Lönnparken
Andel i föreningen
1.77%
Andel av årsavgift
1.75235%
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1 183 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida
5 900 000 kr pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
6 rok
Boarea:
130 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
6 257 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, fiber samt kabel-tv (basutbud).
Lägenhetsnr:
634
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
070-718 95 92

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.