08-644 90 44

Liljeholmskajen/Sjövikshöjden

Visa alla bilder
Snart
till salu

Sturehillsvägen 42, 4tr

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
81 kvm
Avgift:
4 585 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

5 195 000 kr /bud

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
Sturehillsvägen 42, 4tr - Stor och härlig terrass i sydväst.
Stor och härlig terrass i sydväst.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Njut av det höga och soliga läget.
Njut av det höga och soliga läget.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Kvällsmys.
Kvällsmys.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Utsikt.
Utsikt.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Utsikt.
Utsikt.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Vy mot Årstaviken och Södermalm.
Vy mot Årstaviken och Södermalm.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Markisen kan lätt fällas ned vid varma och soliga dagar.
Markisen kan lätt fällas ned vid varma och soliga dagar.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Den stora terrassen inbjuder till mysiga middagar.
Den stora terrassen inbjuder till mysiga middagar.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Rymligt vardagsrum.
Rymligt vardagsrum.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Öppen och genomgående planlösning.
Öppen och genomgående planlösning.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Rymlig matplats med vacker utsikt.
Rymlig matplats med vacker utsikt.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Gott om förvaring samt bra arbetsytor.
Gott om förvaring samt bra arbetsytor.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Ogenerat läge mot skogsparti.
Ogenerat läge mot skogsparti.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Sturehillsvägen 42.
Sturehillsvägen 42.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Sturehillsvägen.
Sturehillsvägen.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Park och förskola på Sturehillsvägen.
Park och förskola på Sturehillsvägen.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Årstabergsparken och grönskande omgivningar.
Årstabergsparken och grönskande omgivningar.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Årstabergsparken.
Årstabergsparken.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Sjöviksskolan och Årstabergsparken.
Sjöviksskolan och Årstabergsparken.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Sjöviksskolan,
Sjöviksskolan,
Sturehillsvägen 42, 4tr - Årstabergsparken.
Årstabergsparken.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Årstaberg med tvärbana, pendeltåg samt bussar.
Årstaberg med tvärbana, pendeltåg samt bussar.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Populära Sjövikstorget.
Populära Sjövikstorget.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Sjövikstorget.
Sjövikstorget.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Kajen och badpontonen.
Kajen och badpontonen.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Pontonen.
Pontonen.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Njut av badbrygga och båtliv
Njut av badbrygga och båtliv
Sturehillsvägen 42, 4tr - Vy från Södermalm.
Vy från Södermalm.
Sturehillsvägen 42, 4tr - Äventyrsparken
Äventyrsparken
Sturehillsvägen 42, 4tr - Äventyrsparken 1
Äventyrsparken 1
Sturehillsvägen 42, 4tr-45
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Högst upp i huset finner ni denna välplanerade och genomgående 3:a med stor terrass i väster samt sol från eftermiddag till kväll. Mycket lugnt och ostört läge på bilfria Sturehillsvägen med Årstaskogen samt Årstabergsparken precis intill.
Här erbjuds en rymlig och öppen planlösning, stora fönsterpartier och gott om förvaringsmöjligheter. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt mellan rummen.
Ett fullt utrustat kök med fin maskinpark, gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Matplatsen invid fönsterpartiet rymmer ca 6-8 personer och erbjuder en fridfull utsikt mot vackert skogsparti och trädtoppar.

Vardagsrummet är rymligt och ljust med rejäla fönsterpartier och utgång till den härliga terrassen. Vardagsrummet rymmer utan problem en soffa, fåtölj, bord och mycket mer om så önskas.

Lägenheten har två stora sovrum i vardera ände av lägenheten Det största sovrummet med gott om plats för dubbelsängen, byråer samt bra förvaring i stor skjutdörrsgarderob. De andra sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum alternativt arbetsrum men rymmer även en dubbelsäng.
Stort helkaklat och fräscht badrum med dusch och praktisk tvättavdelning.

Värme, vatten, kabel-TV och bredband är inkluderat i månadsavgiften.

Trivsam fastighet med hiss, tvättstuga, garage, övernattningslägenhet, hobbyrum och barnvänlig gård.

Populärt läge på Sjövikshöjden med närhet till mycket bra kommunikationer, service och fina promenadstråk i Årstaskogen. På ca 5 minuters promenad tar ni er ner till Liljeholmskajen och Årstavikens vatten. Här har ni även nära till Årstabergs pendeltågsstation och tvärbana. Liljeholmskajen erbjuder ett stort utbud av restauranger, caféer samt två välsorterade matbutiker.
Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter.

OMGIVNING
Sjövikshöjden är en del av JM:s bostadsprojekt "Liljeholmskajen". Utmärkande är det höga läget med utsikt bl. a över Årstaviken samt de goda kommunikationerna och närheten till både bra skolor och förskolor. Detta är ett barnvänligt och näst intill bilfritt område med trevliga lekplatser, badmöjlighet sommartid samt mycket grönska och charm. Precis intill finns Årstaskogen med fina grönområden och motionsspår. Ett stenkast från lägenheten finns fina utsiktsplatser med utsikt över vatten och Södermalm med bänkbord för picknicken. För barn med äventyrslusta och spring i benen finns Årstabergsparken, äventyrspark samt fotbollsplan med konstgräs som lätt blir barnens favorit.

I området finns liljeholmstorget med Liljeholmsgallerian, som är ett stort shoppingcenter med ca 90 butiker, systembolag, apotek, affärer och restauranger. Läs mer om gallerian på www.liljeholmstorget.se. Önskar ni ett större utbud av butiker så ligger Skärholmens Centrum och Kungens Kurva med butiker såsom IKEA, Citygross och diverse annan handel ca 15 minuter resväg bort med bil.

KOMMUNIKATIONER
Buss 145 trafikerar busshållplats "Hildebergsvägen" som tar dig till bl.a. Liljeholmen, Årstaberg, Gullmarsplan, Älvsjö och Högdalen.
I närheten går även buss 134 som går ofta och som snabbt tar er till bl a Liljeholmens C. Tvärbanans linje som trafikerar Sickla udde - Alvik nås med en kort promenad. Närmaste T-bana finns i Liljeholmen. Pendeltåg mot Kungsängen, Bålsta, Västerhaninge, Märsta och Södertälje avgår från Årstabergs station som ligger på endast 3-4 minuters avstånd ifrån lägenheten. Med bil tar man sig snabbt in till Stockholms city och ut på E4/E20.

SKOLOR OCH FÖRSKOLOR
I närområdet finns det flera förskolor och skolor. Sjöviksskolan är en grundskola belägen i Årstaberg som sedan hösten 2019 bedriver verksamhet i nybyggda lokaler. Skolan har sedan starten 2014 växt med en årskurs i taget och kommer läsåret 2022-2023 att vara en fullt utbyggd F-9-skola. I närheten ligger även Årstadalsskolan som är en F-6 skola som läsår 2019-2020 inrymmer 380 elever. Skolan bedriver även fritidshemmet och fritidsklubben. Flera skolor och förskolor finns beläget på gångavstånd från lägenheten. Ingen stor väg behöver korsas. I området ligger även Brännkyrka gymnasium.

ÖPPEN BUDGIVNING
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2009
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Balkong/uteplats

Stor och härlig terrass i västäge med eftermiddagssol samt fin utsikt mot både skogsparti och stan. Terrassen rymmer både soffgrupp samt matbord och har även en markis som rullas ner när dagarna blir extra soliga.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns också flera cykelförråd och ett rum med cykelverkstad, barnvagnsrum och tvättstuga samt ett hobbyrum med pingisbord och innebandyrum. Föreningen har också en övernattningslägenhet med pentry och badrum som kan hyras för 250 kr/dygn.

Bilplats

I garaget finns 55 bilplatser varav 21 st med laddplats samt ytterligare 4 MC-platser. P-plats kostar ca 1200 kr/månad att hyra, P-plats med möjlighet till laddning kostar 1350 kr/mån och MC-plats 400 kr/månad. Hiss upp till våningsplanet. Från och med 2019-06-01 är det föreningen själva som hyr ut platserna vilket resulterar i lägre garagekostnader.

TV och bredband

TV
Telia Trippel Play med tv (18 kanaler, Telias kanalpaket Lagom), bredband och IP telefoni ingår i avgiften.
Bredband
Bredband 100Mbit och IP telefoni från telia ingår i avgiften.

Driftskostnad

Försäkring
200 kr
Hushållsel
250 kr
Summa
450 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd
Prestanda
86 kWh/m² år

Föreningen

Namn
Brf Vinstocken
Antal lägenheter
72 st
Org.nr
769617-6846
Andel i föreningen
0.1863%
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1 138 kr
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Övrigt om bostaden
5 195 000 kr /bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
3 rok
Boarea:
81 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Avgift:
4 585 kr/mån
Våningsplan:
4 av 4, hiss finns.
Lägenhetsnr:
00363
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Dokument & länkar

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
070 776 21 07

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.