08-644 90 44

Södermalm Maria

Visa alla bilder
Snart
till salu

Krukmakargatan 45, 2tr

Funktionell och generös 3:a med solig balkong i populär förening!

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
66 kvm
Avgift:
2 867 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Makis Batsoulis
Krukmakargatan 45, 2tr-17
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Möjlighet att förvärva denna generösa och välplanerade 3:a med solig balkong, dessutom i ett stimulerande läge alldeles intill Tanto och endast en kort promenad från Söders myllrande folkliv vid Mariatorget!
På 2:a våningen finner du denna trivsamma lägenhet med sociala ytor för umgänge då vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning med rikligt ljusflöde från flertalet fönster. Balkongen med entré från vardagsrummet blir en naturlig förlängning av sällskapsytan.
Lägenheten med sina väl tilltagna rum och exemplariska förvaringsutrymmen bjuder mycket funktion på välhållna ytor. Exemplarisk hall, med avsedd yta för arbetsplats, är ett stort plus för dem som avser att jobba hemifrån. Genomgående ljusa golv och generöst med ljus i samtliga rum.
Här bor du i en boendemiljö som stimulerar sinnena, i lugnet lite vid sidan av bruset utan att göra avkall på närheten till service och kommunikationer. Bredvid Zinkens IP och allt vad Tantolundens vidsträckta grönområde har att erbjuda.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:
Välkomnade hall med goda anhängningsmöjligheter, samt garderob för ytterligare förvaring. Dessutom smart avsedd yta för arbetsplats. Från hallen nås klädkammaren som är verkligt rymlig med hylla och klädstång. Anslutning till även badrum och stora sovrummet samt längre in i lägenheten finner du kök och vardagsrum.

Kök/Vardagsrum:
Rymligt vardagsrum i öppen planlösning med kök intill fönsterpartierna som släpper in generöst med ljus. Lättmöblerat vardagsrum och plats för stort matbord i köket skapar sociala ytor som ger dig möjligheterna till både umgänge med familj och vänner eller avskildhet om man så önskar. Tillgång till den soliga balkongen i västerläge är ett extra plus!
Kök med vita kökssnickerier och vitt kakel matchas snyggt med bänkskiva av ljust trä. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, diskmaskin, varmluftsugn och spishäll.

Sovrum 1 & 2: Definitionen av Master Bedroom! Snygga och praktiska garderober längs ena väggen och generöst med ljus från fönstret! Stort och rymligt med vita väggar och ljust parkettgolv.
Det mindre sovrummet, även detta rymligt med plats för förvaring. Ljusa väggar, parkettgolv och utsikt genom fönstret .

WC: Badrummet nås från hallen och har kaklade väggar i vitt med mönstrade ljusblåa klinkers på golvet. Badrummet är utrustat med kommod med spegel och wc. Badrummet har även tvättmaskin och torktumlare med en avlastningsbänk och 2st överskåp.

Med hänsyn till era medmänniskor ber vi dig som känner av minsta förkylningssymtom att inte komma på visning.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1988-89
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme
Övrigt
FÖRENING:
Brf Zinken är en stor förening med 283 bostadsrätter, 36 hyresrätter samt 10 lokaler. Föreningen är äkta och äger marken, med andra ord påverkas föreningen inte av höjd tomträttsavgäld. Månadsavgifterna sänktes år 2017 med 25%. Inga beslutade avgiftsförändringar enligt avstämning med föreningen juni 2020.

Läs gärna mer om föreningen på deras informativa hemsida: www.brfzinken.se.

OMRÅDE:
Ett mycket trevligt område med närhet till både Söders puls som till naturen och Mälarens vatten. Här bor man bekvämt med ett stort utbud av service runt knuten. Här finns bl.a. matbutik, restauranger, kaféer, butiker, skolor, förskolor samt goda kommunikationer med tunnelbana Zinkensdamm och buss 4 på Hornsgatan som ligger endast ett stenkast från huset. Inom kort promenadavstånd ligger även Skinnarviksparken och Tanto där man bl.a. kan bada, spela minigolf, beachvolleyboll och njuta av en fika vid marinan. Ett mycket trevligt område med det bästa av två världar.

Renoveringar

PLANERADE RENOVERINGAR:
Renovering av trapphus planeras under 2020-2021, kostnaden täcks av föreningens likvida medel och inga nya lån tas upp.

Balkong/uteplats

Stor balkong med plats för matbord och sittgrupp.

Övriga utrymmen

I föreningen finns tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum. Det finns en samlingslokal som rymmer upp till 50 personer som kan hyras för överkomliga 200 kr/tillfälle. Det finns också en gästlägenhet med litet kök, badrum och sovplatser som kan hyras för 500 kr/natt, perfekt vid besök. Gårdar mellan huskropparna. Till bostaden hör ett förråd beläget på våning 3.

Bilplats

Det finns 50 platser utomhus som hyrs ut för 750 kr/månad, 84 platser i garage som hyrs ut för 1379 kr/månad. 6 elstationer utomhus samt 4 i garage, för dessa platser tillkommer 300 kr/månad.

TV och bredband

TV
ComHem eller Ownit
Bredband
Ownit 100Mbit, ingår i avgiften

Driftskostnad

Försäkring
258 kr
Hushållsel
200 kr
Summa
458 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd
Datum
2019-11-25
Prestanda
112 kWh/m² år
Energiklass
E

Föreningen

Namn
Brf Zinken
Andel i föreningen
0.003047%
Andel av årsavgift
0.30762%
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
3 rok
Boarea:
66 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
2 867 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och bredbandsuppkoppling 100 Mbit.
Våningsplan:
2 av 5, hiss finns.
Lägenhetsnr:
00187
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Dokument & länkar

Ansvarig mäklare
Makis Batsoulis
070-147 24 27

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.