08-644 90 44

Södermalm-SoFo

Visa alla bilder
Snart
till salu

Kocksgatan 42, 5tr

Ett stenkast från Nytorget finner du denna välplanerade 4:a högt upp i huset i en skuldfri förening med balkong mot Axel Landquists park! Möjlig 5:a!

Kort fakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
102 kvm
Avgift:
3 808 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Makis Batsoulis
Kocksgatan 42, 5tr - Kvällsbild
Kvällsbild
Kocksgatan 42, 5tr - Sommarbild
Sommarbild
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

I hjärtat av SoFo har du chans att förvärva denna charmiga 4:a med renoveringsmöjligheter som med enkla medel går att göra om till en 5:a! Högt upp i huset med balkong mot Axel Landquists park! Skuldfri förening! Perfekt för dig som vill bo lungt och skönt men ändå ha närhet till allt som både vardag och helger kräver. Här kan du enkelt ta dig till hippa caféer och mysiga restauranger, parker eller Skrapan med en mångfald av butiker. Varför inte inta en helgfrukost vid Nytorget bara för att man kan!
Väljer du att gå mot Götgatan en sommardag så befinner du dig på 5 minuter mitt i Medborgarplatsens uteserveringsliv. Här finns även Söderhallarna för dem kallare årstiderna som bjuder på saluhall, biograf, apotek, bibliotek och systembolag.
Längs Götgatan tar du dig på 10 minuter även till Skanstull där den shoppingsugna finner bland annat Ringens Centrum och Åhléns.
För barnfamiljen erbjuds med bara ett kort promenadavstånd från bostaden populära Vitabergsparken, Bryggartäppan eller varför inte Blecktornsparken en liten bit bort.
Kommunikationsmöjligheterna hör till adressens stora fördelar! Medborgarplatsens tunnelbana, busskommunikationer är inom 10 minuters promenad och pendeltågstation vid Södra Station ligger inom 15 minuters gångavstånd.
Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall: Välkomnande hall med plats för klädavhängning och förvaring. Härifrån har du möjligheten att ansluta till samtliga sovrum samt kök och vardagsrum. Genomgående ekparkettgolv!

Sovrum 1/ Master Bedroom: Definitionen av Master Bedroom! Rymligt sovrum med vackert burspråk som släpper in generöst med ljus samtidigt får du oslagbar utsikt över vackra tegelhusets takåsar mittemot! Plats för stor säng samt ingång till klädkammare! Insynsfritt!

Sovrum 2&3: Rymliga sovrum även dessa med samma utsikt över vackra tegelhusets takåsar! Ljusa och insynsfria! Gott om plats för säng, skrivbord och förvaring.

Kök: Mysigt kök med gott om serviceytor! Ljus skåpsinredning matchas snyggt med svart-vita klinkers på golvet. Den maskinella utrustningen består av spishäll, fläkt, varmluftsugn, diskmaskin samt kyl och frys.

Matplats: Intill köket har du den perfekta platsen för ett stort matsalsbord som med sin placering intill vardagsrummet i öppen planlösning bjuder in till socialt umgänge med familj och vänner!

Vardagsrum: Stort vardagsrum med gedigen plats för soffgrupp och TV-möbel med anslutning till soliga balkongen! Genomgående ljus ekparkettgolv samt ljusinsläpp från dem stora fönstren.

Balkong: Rymlig och insynsfri balkong mot Axel Landquists park!

FÖRENINGEN:
Brf Kocksgatan 42 är en skuldfri och äkta bostadsrättsförening och består av 26 bostadslägenheter, varav 24 st upplåts med bostadsrätt och 2 st med hyresrätt samt en lokal som hyrs ut. Hyresrätterna är en en bra dold tillgång för föreningen då de i framtiden kan upplåtas med bostadsrätt på marknadspris. Fastigheten upplåts med tomträtt. Föreningen betraktar sig som koldioxidutsläppsfri. Dem har installerat avfallskvarnar i alla lägenheter så avfallet kan återvinnas till bioenergi stället för att hanteras som sopor som då också minskar sophanteringen, bergvärme istället för fjärrvärme, sopsortering samt ett upphandlat gemensamt el-avtal för fastigheten med sk "grön el".

OMRÅDET:
Här bor du nära ett stort utbud av det goda livet har att erbjuda!
Hippa och mysiga caféer och restauranger, parker eller Skrapan med en mångfald av butiker inom promenadavstånd.
Väljer du att gå mot Götgatan en sommardag så befinner du dig på 5 minuter mitt i Medborgarplatsens uteserveringsliv. Här finns även Söderhallarna för dem kallare årstiderna som bjuder på saluhall, biograf, apotek, bibliotek och systembolag.
För barnfamiljen erbjuds med bara en kort promenadavstånd från bostaden populära Vitabergsparken, Bryggartäppan eller varför inte Blecktornsparken en liten bit bort.
Kommunikationsfördelarna hör till adressens stora fördelar! Medborgarplatsens tunnelbana, busskommunikationer är inom 5 minuters promenad och pendeltågstation vid Södra Station ligger inom 10-15 minuters gångavstånd.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1985
Uppvärmningssystem
Bergvärme

Balkong/uteplats

Insynsfri balkong med utsikt mot Axel Landquists park!

Övriga utrymmen

Föreningen disponerar en gemensam trevlig innergård med grill, bord, stolar, samt cykelställ. Tvättstugan ligger i källaren och är utrustad med 3 tvättmaskiner, torkskåp och torktumlare.

TV och bredband

TV
KABEL-TV/BREDBAND Kabel-TV och bredband via Comhem. Fiberbredband (1 Gbit) via Ownit, tillägg om 100 kr/mån. Föreningen har ett gemensamt elavtal i huset. Fast abonnemangsavgift är 50kr/mån + mätning.

Driftskostnad

Försäkring
200 kr
Hushållsel
160 kr
Summa
360 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd
Datum
2020-03-20
Prestanda
124 kWh/m² år
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
4 rok
Boarea:
102 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Avgift:
3 808 kr/mån. Till avgiften tillkommer obligatorisk avgift på 100kr/månad för bredband samt 50kr/månad för fast el-abonnemang.
Våningsplan:
5 av 6, hiss finns.
Lägenhetsnr:
0021
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Makis Batsoulis
070-147 24 27

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.