08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder
Snart
till salu

Marieviksgatan 44, 2tr

Ypperligt planerad, rymlig och mysig 3:a med öppen planlösning samt stor balkong. Nära park, skola, tvärbana och Liljeholmen C.

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
84 kvm
Avgift:
4 083 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

5 695 000 kr

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Populära Sjövikstorget
Sjövikstorget
Vy från Södermalm
Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Pontonen ligger precis nedan
Kajen och vy mot Södermalm
Sjövikstorget
Primo är en av flera bra restauranger på kajen
Blomsterdalen
Blomsterdalen
Liljeholmstorget
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Varmt välkomna till denna sjönära och välplanerade 3:a. Attraktivt belägen på Liljeholmskajen med stor balkong och gott om förvaringsmöjligheter.
Vardagsrummet är stort och ljust med rejäla fönsterpartier. I vardagsrummet rymmer ni utan problem en ordentlig matplats, soffgrupp, fåtölj, bord och mycket mer om så önskas. Från både vardagsrummet och köket tar ni er enkelt ut till en stor balkong med morgon- och förmiddagssol. I anslutning till vardagsrummet ligger köket.
Ett snyggt och välutrustat kök med gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Matplatsen invid fönstret rymmer ca 6-8 personer även fler om så önskas. Lägenheten har två insynsskyddade sovrum som vetter mot lugn innergård. Det större sovrummet har plats för dubbelsäng och här finns en smidig och snygg skjutdörrsgarderob med gott om förvaring. Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Ytterligare förvaring erbjuds i rymlig klädkammare.
Badrummet ligger i anslutning till hallen. Ett helkaklat och modernt badrum med golvvärme, wc, dusch samt en mycket praktisk tvättavdelning med fina arbetsytor och förvaring ovan.
Lägenheten kan med relativt enkla medel byggas om till en 4 rok. Se alternativ planlösning.

Stor och stabil förening med god ekonomi där föreningen extraamorterat flera miljoner varje år. Även varmvatten i månadsavgiften.

Attraktivt belägen invid Sjövikstorget med närhet till Mälarens vatten, flertalet fina parker och grönområden. Mycket bra kommunikationer med tunnelbana, tvärbana, pendeltåg, bussar samt flygbuss inom kort avstånd. Området erbjuder även mycket bra service och stort utbud av bra matbutiker, skolor, förskolor, restauranger, caféer, gym m.m. På torget finner ni en bra och välsorterad matbutik. För den som söker ännu större utbud så finns Liljeholmens stora galleria på ca 5 minuters promenadavstånd. Till Södermalm tar ni er till fots på ca 10 minuter.
En minuts promenad till Årstadals tvärbana och välsorterad Icabutik.

OMGIVNING
Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, caféer, restauranger med uteserveringar, gym, kemtvätt och flera olika frisörer. Vill man känna storstadens puls så har man Södermalm och Hornstull bara några minuters promenad bort. Runt knuten finns Årstaskogen med härliga grönområden med promenadstråk och motionsspår. Önskar man utöka promenaden så finns trivsamma Gröndal och sjön Trekanten i närheten. Vill man träna inomhus så finns gymkedjorna SATS, STC samt Gymmet representerade i området. Från Liljeholmskajen har man det mesta inom promenad- och cykelavstånd. Liljeholmsgallerian på Liljeholmstorget ligger bara några minuters promenad bort och är ett stort shoppingcenter med ca 90 butiker, systembolag, apotek, affärer och restauranger. Läs mer om gallerian på www.liljeholmstorget.se. Önskar man ett större utbud av butiker så ligger Skärholmens Centrum och Kungens Kurva med butiker såsom IKEA, Citygross och diverse annan dagligvaruhandel ca 10 minuter resväg bort med bil. Ett mycket barnvänligt område med flera lekplatser, parker och skolor. Både förskolor, grundskolor och gymnasium finns representerat i Liljeholmen. Förskolor finns det flertalet av på Liljeholmskajen och på Sjöviksbacken precis invid finner ni Årstadalskolan. På Sjövikshöjden finner ni även nybyggda grundskolan, Sjöviksskolan.

https://arstadalsskolan.stockholm.se/
https://sjoviksskolan.stockholm.se/om-skolan

Området erbjuder utmärkta kommunikationer. Ett stenkast bort ligger Tvärbanan Årstadal. Även flera bussar trafikerar Sjövikstorget och på endast någon minut med tvärbanan eller buss tar ni er till Liljeholmens C där Tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Med tunnelbanans röda linje från Liljeholmen tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter. En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg. Där går pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge. Flygbussarna går från Liljeholmstorget till Arlanda. Anställda på Scania kan ta företagets direktbussar från Liljeholmstorget till Södertälje.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2010
Fönster:
3-glasfönster
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk
Övriga byggnader:
Det finns ett källarförråd. I föreningen finns cykel- och barnvagnsrum samt källsortering och återvinningsrum. Stor och välutrustad tvättstuga. Som medlem i föreningen har du även tillgång till ett hobbyrum.
Renoveringar:
Föreningen följer en underhållsplan, inga större planerade renoveringar i dagsläget. Se föreningens hemsida och årsredovisning för mer info.

Uteplats/balkong

Stor balkong med morgon samt förmiddagssol. Balkongen vetter mot Marieviksgatan.

Bilplats

I källarvåningarna finns en garageanläggning som nyttjas gemensamt med intilliggande bostadsrättsföreningar, Brf Sjövikstorget, Brf Sjöviksbryggan, Brf Sjövikshamnen, Brf Sjövikskajen och AMF fastigheter. Brf Entréhuset har i nuläget 26 st fasta platser och 62 st dubbelutnyttjade platser att hyra ut till sina medlemmar.
Fast garageplats: 1510 kr/mån

TV- och Bredband

Bredband
Bostadsrättsföreningen har tecknat avtal med Telia om gruppanslutning till Internet, Digital-TV (paket "Lagom") och Bredbandstelefoni (minutavgift och eventuella tillvalstjänster faktureras det enskilda hushållet), så kallat Triple-play. Obligatorisk avgift för detta om 225 kr tillkommer på månadsavgiften.

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr
Försäkring
200 kr
Summa
550 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd
Primärtal:
87 kWh/m2 år
Energiklass:
C

Föreningen

Namn
Brf Entréhuset
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769618-7181
Andel i föreningen
0.932%
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
111 st
Antal lokaler
5 st
Pantsättningsavgift
535 kr
Överlåtelseavgift
1338 kr (betalas av Köpare)
5 695 000 kr
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 3051
Antal rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Boarea:
84 kvm. Areauppgifter enligt säljaren
Månadsavgift:
4 083 kr/mån. Inkl. värme och vatten. Bredband, Digital-TV och Bredbandstelefoni (Telia Triple Play) tillkommer med 225 kr/mån.
Våningsplan:
2 Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
070-776 21 07

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.