08-644 90 44

Hammarby Sjöstad

Visa alla bilder

Virkesvägen 17

Välplanerad tvårummare med insynsbefriad balkong i söderläge. Här har man sol från morgon till kväll.

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
50 kvm
Avgift:
2 811 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Tor 28 maj kl 17:30 – 18:00 Lägg till i kalendern Vänligen ring 0709653504 för privat visning.
Sön 31 maj kl 13:30 – 14:15 Lägg till i kalendern Vänligen ring 0709653504 för privat visning.

3 595 000 kr pris/bud

Ansvarig mäklare
Pannos Vagelopoulos
Virkesvägen 17-17
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning


Välplanerad tvårummare med insynsbefriad balkong i söderläge. Här har man sol från morgon till kväll.

The village sthlm är ett unikt, grönt kvarter, mitt i hjärtat av Hammarby sjöstad! Härliga tak terrasser och möjligheten till en egen odlingslott gör att allt från unga par till barnfamiljen samt pensionären kommer att trivas extra bra här. Du som söker kombinationen av modernt stadsboende och det gröna småstadslivet kommer älska The village sthlm!

Hall
Generös hall med gott om plats för ytterkläder och skor. I anslutning till hallen ligger vardagsrum med sina stora fönsterpartier som ger ljusinsläpp redan vid entrén.

Kök
Kök med öppen planlösning till vardagsrummet och matplats. Lägenheten är helt nyproducerad så samtliga av vitvaror är av god kvalité och nästintill oanvända.

Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa, TV-möbel samt matbord. Här finns utgång till balkongen.

Badrum
Stort badrum med plats för duschkabin, WC, handfat samt kombinerad tvätt- och torkmaskin. Ljusa breda kakelplattor på väggar och ljust klinkers på uppvärmt golv. Kommod i mörkt trä med gott om förvaring samt ett matchande förvaringsskåp monterat på väggen.

Sovrum
Sovrum med gott om plats för den stora sängen. I anslutning till sovrummet ligger en rymlig klädkammare.

Balkong
ca 15 m² balkong i söderläge. Avsaknaden av grannhus gör att balkongen är solig hela dagen och fri från insyn.

FÖRENINGEN/OMRÅDET
The Village Sthlm är ett unikt, grönt kvarter, mitt i hjärtat av Hammarby sjöstad! Härliga takterrasser och möjligheten till en egen odlingslott gör att allt från unga par till barnfamiljen samt pensionären kommer att trivas extra bra här. Du som söker kombinationen av modernt stadsboende och det gröna småstadslivet kommer älska The Village Sthlm!

Brf The Village Sthlm i Stockholm 1. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen planeras det finnas 226 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Det planeras även att finnas 9 hyresrättslokaler.

Föreningen köpte fastigheten 2017 (äger marken).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020.

Tillhörande föreningen finns takterrasser i varje trapphus. Vid en av dem finns ett gemensamt pentry. På innergården kommer det att finnas gemensamma uteplatser, planteringslådor, lekplats samt cykelställ. I föreningen finns också möjlighet att disponera över en egen odlingslott om så önskas.

I föreningen finns cykelförvaring på gården och i varje trapphus finns cykel-, rullstols- och barnvagnsrum. Det kommer dessutom att finnas fler cykelrum inredda med cykelställ med åtkomst från garaget. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Det finns inga gemensamma tvättstugor. Sopsug samt även miljörum finns att tillgå på Virkesvägen 17.

Uppvärmning: Bergvärme. Som komplement finns även fjärrvärme.
Ventilation: Tempererad FTX-ventilation med värmeväxling.

El och vatten
Föreningen har ett gemensamt elabonnemang, varje lägenhet är i sin tur utrustad med undermätare och betalar för faktiskt förbrukning via tillägg på
månadsavgiften. Även varmvattenförbrukning debiteras bostadsrättshavaren.

Kabel-TV / Internet
Fiberanslutning från Ownit Bredband via Stokab, 100/100 Mbps ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften. Det går att uppgradera till 1 000/1 000 Mbit/s mot en avgift. Föreningen har IP-TV från Ownit, basutbudet ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften

Fastigheten är registrerad för certifiering enligt Svanen.

Hyreslokaler
Närmare 90% av de kommersiella lokalytorna är nu uthyrda i Brf The Village STHLM och Brf The Village STHLM 2. Lokal 1 och 2 tillhör Brf The Village STHLM 2 och i lokal 1, vilket är den stora restauranglokalen på Heliosgången, kommer den populära app-restaurangen Pinchos att etablera sig. I lokal 2, även den på Heliosgången, kommer Puls & Träning att öppna en ny anläggning efter sommaren 2020.
Lokalerna 3-11 tillhör Brf The Village STHLM och i lokal 3, på hörnet av Virkesvägen/Maltgatan, är det grundaren av Texas Longhorn som öppnar det nya konceptet 4 Corners Pizza. I lokal 5, Virkesvägen 15A, blir det kontor. I lokal 8, hörnet Virkesvägen/ Heliosgatan, etablerar det asiatiska street food-konceptet H.10 sin första enhet. Under våren öppnar Tandvårdsföretaget Tandea en klinik i lokal 9 på Heliosgatan 12A. Lokal 10 blir en liten butik och i lokal 11, Heliosgatan 14B blir det Frontapply som öppnar butik och showroom.

Besök gärna föreningens hemsida https://www.brfthevillagesthlm1.se/ och https://thevillagesthlm.se/

Föreningens hus ligger cirka 500 meter från Lumabryggan. Härifrån går två färjelinjer, en till Nybroviken och en till Barnängsbryggan på Södermalm. 200 meter från kvarteret ligger Lumatorget. Här går tvärbanan mellan Alvik/Sickla udde och Liljeholmen/Gullmarsplan samt även buss 74 till Mariatorget/Södersjukhuset och Sickla köpkvarter. Därtill även buss 71 som går till Slussen/Kungsträdgården/Nacka. Snart kommer även tunnelbanans blå linje att förlängas med en station under Hammarbykanalen.

RENOVERINGAR
Nyproduktion, därav är inga utförda eller planerade renoveringar planerade.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2018
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Uppvärmningssystem
Bergvärme. Som komplement finns även fjärrvärme.
Övrigt
Fastigheten är registrerad för certifiering enligt Svanen, vilket möjliggör att man beviljas grönt bolån.

Balkong/uteplats

Balkong om ca 15m² i söderläge.

Övriga utrymmen

I föreningen finns cykelförråd och barnvagnsförråd. I varje trapphus finns en gemensam takterrass. Till varje lägenhet finns ett källarförråd beläget på garageplan

Bilplats

I föreningen finns ett garage med 131 garageplatser varav ca 25 st elbilsplatser med laddningsmöjlighet, samt parkeringsplats för person med funktionsvariation. P-plats kan hyras till en kostnad om ca 1 800 kr/månad. Det finns även 12 MC-platser som kan hyras till en kostnad om ca 600 kr/månad. De första garageplatserna släpptes i april 2019 och sedan släpps de etappvis i samband med varje trapphus tillträde. I övrigt gäller boendeparkering i området, för mer info se www.stockholm.se

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Vatten/avlopp
200 kr
Hushållsel
200 kr
Summa
550 kr/mån

Föreningen

Namn
Bostadsrättsföreningen The Village Sthlm i Stockholm
Org.nr
769629-1223
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1 183 kr
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
3 595 000 kr pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
2 rok
Boarea:
50 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
2 811 kr/mån. Inkl värme, kallvatten och obligatorisk tillägg om 205 kr/mån för TV/internet. Varmvatten och el debiteras efter förbrukning.
Våningsplan:
5 av 10, hiss finns.
Lägenhetsnr:
08053
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen på visning

Tor 28 maj kl 17:30 - 18:00 Lägg till i kalender Vänligen ring 0709653504 för privat visning.
Sön 31 maj kl 13:30 - 14:15 Lägg till i kalender Vänligen ring 0709653504 för privat visning.
Ansvarig mäklare
Pannos Vagelopoulos
070-965 35 04

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.