08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder

Sjöviksvägen 114, 5 tr

Kort fakta

Antal rum:
1.5 rum och kök
Boarea:
35 kvm
Avgift:
2 358 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

3 150 000 kr accepterat pris

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
Sjöviksvägen 114, 5 tr - Terrass på taket
Terrass på taket
Sjöviksvägen 114, 5 tr - Terrrass
Terrrass
Sjöviksvägen 114, 5 tr - Föreningens terrass
Föreningens terrass
Sjöviksvägen 114, 5 tr - Fasad
Fasad
Sjöviksvägen 114, 5 tr - Härlig vattenkontakt
Härlig vattenkontakt
Sjöviksvägen 114, 5 tr - Populära Sjövikstorget.
Populära Sjövikstorget.
Sjöviksvägen 114, 5 tr - Njut av badbrygga och båtliv
Njut av badbrygga och båtliv
Sjöviksvägen 114, 5 tr - Vy från Södermalm.
Vy från Södermalm.
Sjöviksvägen 114, 5 tr - Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Sjöviksvägen 114, 5 tr - Sjövikstorget
Sjövikstorget
Sjöviksvägen 114, 5 tr - Primo
Primo
Sjöviksvägen 114, 5 tr - Blomsterdalen
Blomsterdalen
Sjöviksvägen 114, 5 tr - Blomsterdalen 1
Blomsterdalen 1
Sjöviksvägen 114, 5 tr - Liljeholmstorget.
Liljeholmstorget.
Sjöviksvägen 114, 5 tr - Äventyrsparken
Äventyrsparken
Sjöviksvägen 114, 5 tr - Äventyrsparken 1
Äventyrsparken 1
Sjöviksvägen 114, 5 tr-35
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

ACCEPTERAT PRIS. KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING.

Högt belägen, ljus och sjönära 1,5:a med balkong om ca 6 kvm. Ett bekvämt boende med modern, trivsam planlösning och en praktisk sovalkov. Fina materialval från välkända fabrikat och genomgående ekparkett. Härligt kök med bra förvaring, fin maskinpark samt gott om arbetsytor. Ett stort allrum med plats för soffa och matplats. Rymligt helkaklat badrum med dusch, wc, kommod, tvättmaskin och förvaring. Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i garderober.
Stabil förening belägen alldeles intill vattnet med gemensam takterrass. Närhet till flertalet parker, grönområden, tvärbana, och Mälarens vatten. Området erbjuder även mycket bra service och stort utbud av bra matbutiker, skolor, dagis, restauranger, caféer, gym m.m. I närheten finner ni en bra och välsorterad matbutik. För den som söker ännu större utbud så finns Liljeholmens stora galleria på ca 10 minuters promenadavstånd. Södermalm nås från två håll. Via cykelhissen i Brohuset som tar er smidigt upp till Årstabron och över Söder. Eller via Liljeholmsbron till Hornstull. Det finns även en trappa upp till Årstabron. Denna väg tar ni er även till Årstabergs pendeltågsstation på cirka 10 minuter.

OMRÅDET
Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och attraktivt område med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen. Här finner ni det mesta ni kan tänkas önska er som bl.a. restauranger, matbutik, kiosk, videobutik, frisör, cafeér, konditori, kemtvätt och skrädderi m.m.

Från Liljeholmskajen har ni det mesta inom promenad och cykelavstånd och på bara några minuter till fots når ni Liljeholmens centrum och dess galleria Liljeholmstorget. Där finner du ett shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädeskedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer.

Mycket nära till Årstaskogen som är ett otroligt vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor om du så önskar. Inte minst härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför dig.
För den som tycker om härliga båtturer finns möjlighet att skaffa båtplats i närliggande båtklubbar.

Närhet till mysiga Gröndal och sjön Trekanten med fina motionsspår, perfekt för en joggingtur eller en promenad. I Trekanten kan man fiska gädda, abborre och regnbåge och för bad-, båt och skridskoentusiaster blir boendet här ett enda stort äventyr. Attraktivt läge via populära Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen.

ÖPPEN BUDGIVNING
Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
Bud som inkommer redovisas på nätet endast med säljarens samtycke.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksammhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2016
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning.
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Balkong/uteplats

Lägenheten har en stor balkong om ca 6 kvm.

Övriga utrymmen

Gästlägenhet, cykelrum, barnvagnsrum, rullstolsförråd, innergård samt två takterrasser med belysning och planteringar.

Bilplats

Man kan parkera i Bergrumsgaraget som är “Vin & Sprits” gamla bergrum. Garaget ligger under och i direkt anslutning till fastigheten.

Föreningen disponerar över 63 st p-platser. Kostnad 1 500 kr/mån.

TV och bredband

TV
Föreningen är ansluten till Telia "Triple Play", vilket innebär att Telia levererar både Internet-anslutning, digital-TV och bredbandstelefoni. Kostnaden för detta är 220 kr/mån.
Bredband
Föreningen är ansluten till Telia "Triple Play", vilket innebär att Telia levererar både Internet-anslutning, digital-TV och bredbandstelefoni. Kostnaden för detta är 220 kr/mån.

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Vatten/avlopp
100 kr
Hushållsel
150 kr
Summa
400 kr/mån

Föreningen

Namn
Brf Bergkanten i Liljeholmen
Antal lägenheter
91 st
Antal lokaler
2 st
Org.nr
769630-7557
Andel i föreningen
0.6965%
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1 138 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Övrigt om bostaden
3 150 000 kr accepterat pris
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
1.5 rok
Boarea:
35 kvm
Avgift:
2 358 kr/mån. Inkl. värme och kallvatten. Varmvatten tillkommer efter förbrukning. Obligatoriskt tillägg om 220 kr för Triple play.
Våningsplan:
5 av 6, hiss finns.
Lägenhetsnr:
1501
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Dokument & länkar

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
070 776 21 07

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.