08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder
Snart
till salu

Årgångsgatan 1

Välplanerad, rymlig och sjönära 2:a. Öppen och genomgående planlösning samt balkong med sjöutsikt.

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
67 kvm
Avgift:
3 794 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

4 195 000 kr Pris / Bud

Ansvarig mäklare
Mikaela Bogestedt
Årgångsgatan 1 - Ljus öppen planlösning
Ljus öppen planlösning
Årgångsgatan 1 - Stor balkong i sydväst
Stor balkong i sydväst
Årgångsgatan 1 - Snyggt kök med sjöglimt
Snyggt kök med sjöglimt
Årgångsgatan 1 - Utsikt från köket
Utsikt från köket
Årgångsgatan 1 - Utsikt från köket i vinkel
Utsikt från köket i vinkel
Årgångsgatan 1 - Bra förvaring och goda arbetsytor
Bra förvaring och goda arbetsytor
Årgångsgatan 1 - Stor matplats
Stor matplats
Årgångsgatan 1 - Kök
Kök
Årgångsgatan 1 - Utgång till balkong
Utgång till balkong
Årgångsgatan 1 - Stort sovrum
Stort sovrum
Årgångsgatan 1 - Stort badrum
Stort badrum
Årgångsgatan 1 - hall
hall
Årgångsgatan 1 - Planritning
Planritning
Årgångsgatan 1 - porten Årgångsgatan 1
porten Årgångsgatan 1
Årgångsgatan 1 - Liljeholmskajen
Liljeholmskajen
Årgångsgatan 1 - Mysig innergård
Mysig innergård
Årgångsgatan 1 - Härlig vattenkontakt
Härlig vattenkontakt
Årgångsgatan 1 - Populära Sjövikstorget.
Populära Sjövikstorget.
Årgångsgatan 1 - Njut av badbrygga och båtliv
Njut av badbrygga och båtliv
Årgångsgatan 1 - Vy från Södermalm.
Vy från Södermalm.
Årgångsgatan 1 - Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Årgångsgatan 1 - Sjövikstorget
Sjövikstorget
Årgångsgatan 1 - Primo
Primo
Årgångsgatan 1 - Blomsterdalen
Blomsterdalen
Årgångsgatan 1 - Blomsterdalen 1
Blomsterdalen 1
Årgångsgatan 1 - Liljeholmstorget.
Liljeholmstorget.
Årgångsgatan 1 - Äventyrsparken
Äventyrsparken
Årgångsgatan 1 - Äventyrsparken 1
Äventyrsparken 1
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Rumsbeskrivningen: Trivsam och sjönära tvåa i toppskick samt stor balkong med sjöutsikt. Bostaden är välplanerad med rejäla rum och stora fönsterpartier mot föreningens innergård vilket ger ett fint ljusinsläpp och skapar extra rymd.

Här möts vi av stora sociala ytor i kök och vardagsrum som ligger i delvis öppen planlösning. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat. Den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna skapar en härlig atmosfär. Här har ni plats för en stor soffgrupp, bord och fåtöljer m.m. Väggarna är målade i en ljus kulör och på golvet vilar vacker ekparkett som sedan blir genomgående i bostadens samtliga rum.

Stilrent kök med massor av förvaring och gott om arbetsytor. Köket rymmer en matplats för ca 4-6 personer och härifrån har ni en fin utsikt ner mot Årstaviken. Ett fullt utrustat kök med fin maskinpark som underlättar matbestyren.

Rymligt sovrum där man utan problem får plats med en stor dubbelsäng samt mindre skrivbord. Bra förvaring finns i stor skjutdörrsgarderob längs väggen.

Mycket fräscht och helkaklat badrum med, wc, badkar samt en mycket praktisk tvätt avdelning utrustad med tvättmaskin, torktumlare, skåp och arbetsbänk.

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och förvaring i garderob med skjutdörrar.

Attraktivt belägen invid flertalet parker, grönområden, tvärbana, och Mälarens vatten. Området erbjuder även mycket bra service och stort utbud av bra matbutiker, skolor, förskolor, restauranger, caféer, gym m.m. I närheten finner ni en bra och välsorterad matbutik. För den som söker ännu större utbud så finns Liljeholmens stora galleria på ca 5 minuters promenadavstånd. Södermalm nås från två håll. Via cykelhissen i Brohuset som tar er smidigt upp till Årstabron och över Söder. Eller via Liljeholmsbron till Hornstull. Det finns även en trappa upp till Årstabron. Denna väg tar ni er även till Årstabergs pendeltågsstation på cirka 13 minuter.

FÖRENING
Kajen 5 är byggt på Liljeholmskajen alldeles vid kajkanten. Härifrån har man en svårslagen utsikt över Tantolunden och staden strax bakom. Det vita kvarteret omfattar 193 lägenheter fördelat på två hus, ett ståtligt höghus med 24 våningar och en lågdel som ramar in den gemensamma gården. Kajen 5 erbjuder ett boende där livskvalitet är en given prioritet. Höghus med internationell karaktär som är byggt på bästa läge vid kajkanten, modernt utformade lägenheter med exklusiva interiörer och vattenutsikt som en del av inredningen.

OMRÅDET
Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och attraktivt område med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen. Här finner ni det mesta ni kan tänkas önska er som bl.a. restauranger, matbutik, kiosk, videobutik, frisör, cafeér, konditori, kemtvätt och skrädderi m.m.

Från Liljeholmskajen har ni det mesta inom promenad och cykelavstånd och på bara några minuter till fots når ni Liljeholmens centrum och dess galleria Liljeholmstorget. Där finner du ett shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädeskedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer.

Mycket nära till Årstaskogen som är ett otroligt vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor om du så önskar. Inte minst härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför dig.
För den som tycker om härliga båtturer finns möjlighet att skaffa båtplats i närliggande båtklubbar.

Närhet till mysiga Gröndal och sjön Trekanten med fina motionsspår, perfekt för en joggingtur eller en promenad. I Trekanten kan man fiska gädda, abborre och regnbåge och för bad-, båt och skridskoentusiaster blir boendet här ett enda stort äventyr.Attraktivt läge via populära Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen.

ÖPPEN BUDGIVNING
Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
Bud som inkommer redovisas på nätet endast med säljarens samtycke.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksammhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt

Byggnad

Byggnadsår
2016
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme
Övrigt
FÖRENING
Kajen 5 är byggt på Liljeholmskajen alldeles vid kajkanten. Härifrån har man en svårslagen utsikt över Tantolunden och staden strax bakom. Det vita kvarteret omfattar 193 lägenheter fördelat på två hus, ett ståtligt höghus med 24 våningar och en lågdel som ramar in den gemensamma gården. Kajen 5 erbjuder ett boende där livskvalitet är en given prioritet. Höghus med internationell karaktär som byggs på bästa läge vid kajkanten, modernt utformade lägenheter med exklusiva interiörer och vattenutsikt som en del av inredningen.
Föreningen har god ekonomi och har en stabil och långsiktig hyresgäst i Svenska kyrkan. Det finns inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.
Stor initiativkraft hos medlemmarna, tex har man har gjort ett minibibliotek, fixat lånecykelpool med el-lastcyklar och det finns föreningslokal i vilken man planerar för bygge av bastu (passar ju perfekt då det finns en badbrygga bara ett par meter ifrån huset).

Se föreningens hemsida www.brfkajen5.se

SERVICE/KOMMUNIKATIONER:
Utmärkta kommunikationer i området. Bara något kvarter bort ligger Tvärbanan som knyter ihop det västra och södra tunnelbanenätet via Liljeholmen mot Alvik och Solna samt via Årstaberg och Gullmarsplan mot Sickla Udde. Även bussarna 143 (Liljeholmen-Högdalen) och 160 (Liljeholmen-Gullmarsplan) trafikerar Sjövikstorget och på endast någon minut med tvärbanan/buss tar du dig till Liljeholmens C där Tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Med tunnelbanans röda linje tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter.
En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg där även pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge finns. Vill du se tidtabeller, gå in på SL:s hemsida www.sl.se.

Med bil tar du dig lätt ut på E4/E20 norr- och södergående. Behändigt cykel-/gångavstånd till Södermalm.

Balkong/uteplats

Härlig balkong med utsikt mot Årstaviken och Tanto.

Övriga utrymmen

Lägenhetsförråd och cykelförråd är placerade i källaren och nås med hiss.

Ett entréförråd för förvaring av rullstolar och barnvagnar finns i anslutning till varje trapphus.

Soprum finns belägna i gatuplan med ingång från gatan.

Bilplats

Föreningen har 135 st garageplatser i externt bergrumsgarage. Platserna kostar ca 1 500 kr/mån.

TV och bredband

Bredband
Föreningen är ansluten till Telia "Triple Play", vilket innebär att Telia levererar både Internet-anslutning, digital-TV och bredbandstelefoni. Kostnaden för detta är 220 kr/mån.

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Vatten/avlopp
100 kr
Hushållsel
150 kr
Summa
400 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd
Datum
2019-06-16
Prestanda
101 kWh/m² år
Energiklass
D

Föreningen

Namn
BRF Kajen 5
Antal lägenheter
193 st
Antal lokaler
2 st
Org.nr
769621-9224
Andel i föreningen
0.4479%
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1 183 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
4 195 000 kr Pris / Bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
2 rok
Boarea:
67 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
3 794 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia "Triple Play" och varmvatten efter förbrukning.
Våningsplan:
4, hiss finns.
Lägenhetsnr:
11404
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Dokument & länkar

Ansvarig mäklare
Mikaela Bogestedt
070-396 73 00

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.