08-644 90 44
Budgivning pågår

Lagmansbacken 9, 2 tr

Nyproducerat, snyggt och smakfullt alldeles bredvid T-bana! Väl valda material och neutrala färger. Öppen planlösning samt utgång till stor balkong.

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
36 kvm
Avgift:
2 250 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

1 450 000 kr /bud

Högsta bud: 1 450 000 kr
Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
Lagmansbacken 9, 2 tr - Planlösning
Planlösning
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till ett nyproducerat boende - både snyggt och modernt. Färger och material är valda med säker hand, stilfullt och neutralt bildar de en bas att inreda efter som kan tilltala många. Dessutom har bostaden en stor härlig balkong att njuta av sommartid. Här är det bara att flytta in och trivas!

Hall:
Välkomnande hall med bra förvaring och plats att hänga av kläder och skor bakom vita praktiska skjutdörrar. Fint ljusflöde från balkongdörr och fönster rakt fram. Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum:
Riktigt fint badrum med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar med stora plattor. Badrummet är utrustat med wc, kommod med tvättställ och spegelskåp, duschplats med dörrar, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt väggskåp. Golvvärmen värmer gott under fötterna.

Kök:
Fullutrustat kök i vitt och grått med mindre matplats invid fönster. God förvaring i skåp och lådor. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger goda sociala ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av: spishäll, inbyggnadsugn och fläkt, samt diskmaskin, inbyggd micro och kyl/frys.

Vardagsrum:
Vardagsrum i öppen planlösning med kök skapar en öppen och social yta att möblera med soffa och liten matplats efter önskemål. Rummet har fantastiska ljusförutsättningar med två djupa, fina fönster och balkongdörr. Här kan man öppna upp mot den egna balkongen med utsikt över området och vidare över hustak och trädtoppar. I anslutning till vardagsrummet finns också ingång till lägenhetens förråd.

Sovrum:
Rofyllt sovrum med bra yta för en större säng. Rummet har fönster i två väderstreck och förvaring i flera inbyggda garderober.

Med hänsyn till era medmänniskor ber vi dig som känner av minsta förkylningssymtom att inte komma på visning.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2017-2019
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme
Övrigt
FÖRENING:
Brf Tingshöjden består av 6 bostadshus med 8-13 våningsplan. Totalt finnas 358 bostadsrätter samt 6 lokaler upplåtna med hyresrätt. Därtill del i gemensamhetsanläggning gällande garageplatser. Föreningen accepterar delat ägande mellan förälder och barn.

EL:
Föreningen är gruppansluten till enhetsel och debitering sker via månadsavin i efterskott. Köparen tecknar därför inte ett eget elabonnemang.

OMRÅDE:
Lägenheten är belägen med direkt närhet till tunnelbanestation Alby. Här tar du dig smidigt vidare till City på uppskattningsvis 34 minuters restid med tunnelbanan. Närhet till Eriksbergs Handelsplats där det finns bl.a. ICA Maxi, restauranger mm. Närbelägna Hågelbyparken erbjuder ett populärt sommarnöje med sin välbesökta bakloppis för alla fyndsugna.

Renoveringar

Nyproducerad fastighet som sticker ut med sin spännande arkitektur.

Övriga utrymmen

I föreningen finns cykelförråd, barnvagns- och rullstolsförråd. Det finns också miljörum samt ett antal förråd för uthyrning.

Bilplats

I föreningen finns 58 garage- och parkeringsplatser som uthyres till en kostnad om 1000 kr/mån respektive 600 kr/mån. Några av platserna är avsedda för bilpool. Medlemmarna har fritt medlemskap i bilpool tom april 2023.

TV och bredband

Bredband
Föreningen är ansluten till fiber via Botkyrka Stadsnät för tv och bredband. De boende tecknar individuella avtal med leverantören.

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Hushållsel
305 kr
Summa
455 kr/mån

Föreningen

Namn
Brf Tingshöjden
Antal lägenheter
358 st
Antal lokaler
6 st
Org.nr
769632-0790
Andel i föreningen
0.2283%
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1 183 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningen äger fastigheten Skattebonden 2 i Botkyrka vilken man upplåter lägenheter och lokaler. I föreningen finns 358 st lägenheter och 6 st lokaler. Det finns 58 st garageplatser.

Övrigt om bostaden
1 450 000 kr /bud
Högsta bud:
1 450 000 kr
Visa budhistorik
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
2 rok
Boarea:
36 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
2 250 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. El debiteras separat.
Våningsplan:
2, hiss finns.
Lägenhetsnr:
05-1202
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
070-718 95 92

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.