08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder

Oskarslundsbacken 13, 2tr

Välkomna till en nyproducerad och välplanerad 4,5:a med gavelläge. Fina materialval, stor balkong om 11 kvm i söder samt vackert burspråk.

Kort fakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
104 kvm
Avgift:
5 136 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

6 195 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Johan Lindblom
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Fantastiskt ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier
Fantastiskt ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Trivsamt vardagsrum med plats för en ordentlig soffgrupp
Trivsamt vardagsrum med plats för en ordentlig soffgrupp
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Stor balkong i söderläge
Stor balkong i söderläge
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Genomtänkt planlösning
Genomtänkt planlösning
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Vardagsrummet är precis lagom avdelat från köket
Vardagsrummet är precis lagom avdelat från köket
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Plats för matplats invid det stora burspråket
Plats för matplats invid det stora burspråket
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Köket är fullt utrustat med vitvaror i vitt
Köket är fullt utrustat med vitvaror i vitt
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Stilrent kök med bra arbetsytor
Stilrent kök med bra arbetsytor
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Stilrena materialval med marmor i köket
Stilrena materialval med marmor i köket
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Bra förvaring i ordentlig skjutdörrsgarderob
Bra förvaring i ordentlig skjutdörrsgarderob
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Trivsamt sovrum med vackert ljusinsläpp
Trivsamt sovrum med vackert ljusinsläpp
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Bostadens tredje sovrum är perfekt som barnrum
Bostadens tredje sovrum är perfekt som barnrum
Oskarslundsbacken 13, 2tr - I anslutning till sovrummet finns ett extra rum som kan användas som arbetsrum
I anslutning till sovrummet finns ett extra rum som kan användas som arbetsrum
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Fullt utrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare
Fullt utrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Stilrent och fullt utrustat badrum
Stilrent och fullt utrustat badrum
Oskarslundsbacken 13, 2tr - I hallen ligger ett snyggt klinkergolv
I hallen ligger ett snyggt klinkergolv
Oskarslundsbacken 13, 2tr - I bostaden finns en praktisk klädkammare
I bostaden finns en praktisk klädkammare
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Nybyggd bostad i toppskick!
Nybyggd bostad i toppskick!
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Planlösning
Planlösning
Oskarslundsbacken 13, 2tr - KV Oskarslund 1
KV Oskarslund 1
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Kaninparken precis invid
Kaninparken precis invid
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Sjövikstorget
Sjövikstorget
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Njut av badbrygga och båtliv
Njut av badbrygga och båtliv
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Vy från Södermalm
Vy från Södermalm
Oskarslundsbacken 13, 2tr - Liljeholmstorget.
Liljeholmstorget.
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Varmt välkomna till denna nyproducerade och välplanerade 4,5:a med gavelläge. Stilrena materialval, stor balkong om 11 kvm i söderläge samt öppen social planlösning och vackert burspråk. En mycket trivsam lägenhet mitt i Liljeholmskajen. Exklusiva tillval har gjorts genomgående såväl för att förhöja funktionalitet samt stil. Bland annat är köket försett med en påkostad kompositstenskiva och en naturstensskiva som stänkskydd, klinkergolv i hall samt infällda spotlights i bägge badrum, se tillvalsdokument för full information. Lägenheten har en genomgående planlösning och generösa fönsterpartier som skapar underbar rymd och rikligt med ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Härtill ett smakfullt kök med generös matplats, god förvaring i sovrum, walk in closet, arbetsrum samt två badrum. Här bor man på badrocksavstånd intill Mälaren med Sjövikstorgets alla bekvämligheter och rika folkliv, man har även generösa restaurangutbud alldeles runt hörnet. Mycket barnvänligt område med många parker och förskolor. Promenadavstånd till Liljeholmens Centrum, Södermalm och Årstaskogen.

Hall
Genom en ljudisolerande säkerhetsdörr når du en mycket välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Här har tillval gjorts i form av ett grått klinkergolv som övergår i ett vackert ekparkettgolv som löper vidare i övriga lägenheten.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med generösa fönsterpartier som medför ljusinsläpp och underbar rymd. Här finns gott om plats för soffgrupp, TV-möbel och mer därtill. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig atmosfär och gör det till ett rent nöje att umgås med vänner och familj över middag.

Kök
Smakfullt Vedumkök inrett med exklusiva materialval och stilrena färgval. Smart förvaring bakom vita skåpsluckor och bra arbetsytor på den snygga arbetsbänken i kompositsten. Dimbar LED-belysning lyser upp arbetsytorna och här sitter en matchande naturstensskiva som stänkskydd. Kökets utrustning består av induktionshäll, fläkt, dubbel kyl och frys, integrerad diskmaskin samt varmluftsugn och mikrovågsugn. Det stora burspråket intill köket gör matbestyren till en fröjd och bjuder in till trevligt umgänge.

Balkong
Från vardagsrummet finns utgången till en fantastisk balkong om 11 kvm i söderläge. Här har man sol från morgon till kväll. På balkongen finns gott om plats för både utemöbler och växtarrangemang.

Klädkammare
Intill sovrummen finns en väldigt bra klädkammare med tillhörande Elfa-inredning samt städskåp.

Badrum 1
Väldisponerat badrum med takdusch med klarglasvägg, wc, handdukshängare samt handfat med kommod och spegelskåp. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare med goda arbetsytor och praktiska skåp ovanför. Helkaklade vita väggar och mörkgrått klinkergolv. Bra belysning i form av infällda spotlights.

Badrum 2
I direkt anslutning till hallen finns det andra duschrummet. Här har flera tillval gjorts för högre standard vid val av kommod, beslag och spegelskåp. Smakfullt helkaklade vita väggar och mörkgrått klinkergolv. Här finns dusch med klarglasvägg, wc, kommod med handfat och spegelskåp. Båda badrummen har inredning från Vedum. Även detta badrum har uppgraderats med bra belysning i form av infällda spotlights.

Sovrum
Lägenheten har tre bra sovrum och ett arbetsrum. Master bedroom och sovrummet intill ligger till vänster om hallen i bostaden. De andra två rummen, som också ligger intill varandra, finns i den andra delen av lägenheten. Rummet närmast köket kan användas som ett arbetsrum alt. sovrum.

Föreningen
Brf Sjöviksbacken
Bostadshus innehållande sammanlagt 229 st lägenheter med pågående inflyttning under april 2019 - april 2020. Adress Oskarslundsbacken 1-13, Fredsborgsgatan 32-42, Sjöviksbacken 14-22. Föreningen har 6 st lokaler för uthyrning. Lokal 1-4 är projekterad för kontorsverksamhet. Lokal 5 är projekterad för bistro/café. Lokal 6 är projekterad för restaurangverksamhet. Fyra av de 6 lokalerna är uthyrda och intressenter finns för resterande två. JM ansvarar för lokalhyran de första två åren. I föreningen finns garage, för närvarande finns platser lediga. Mittemot huset vid arbetsplatsen kommer det framöver byggas ett hus.

Området
Attraktivt läge vid populära Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen. Här finner ni det mesta ni kan tänkas önska er som bl.a. restauranger, matbutik, kiosk, videobutik, frisör, caféer, konditori, kemtvätt och skrädderi m.m.

Från Liljeholmskajen har ni det mesta inom promenad och cykelavstånd och på bara några minuter till fots når ni Liljeholmens centrum och dess galleria Liljeholmstorget. Där finner du ett shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädkedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer.

Mycket nära till Årstaskogen som är ett otroligt vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor om du så önskar. Inte minst härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför dig.
För den som tycker om härliga båtturer finns möjlighet att skaffa båtplats i närliggande båtklubbar.

Närhet till mysiga Gröndal och sjön Trekanten med fina motionsspår, perfekt för en joggingtur eller en promenad. I Trekanten kan man fiska gädda, abborre och regnbåge och för bad-, båt och skridskoentusiaster blir boendet här ett enda stort äventyr.Attraktivt läge via populära Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen.

Service och kommunikationer
Utmärkta kommunikationer i området. Bara något kvarter bort ligger Tvärbanan som knyter ihop det västra och södra tunnelbanenätet via Liljeholmen mot Alvik och via Årstaberg och Gullmarsplan mot Sickla. Även bussarna 145 (Liljeholmen-Älvsjö) och 160 (Liljeholmen-Gullmarsplan) trafikerar Sjövikstorget och på endast någon minut med tvärbanan/buss tar du dig till Liljeholmens C där Tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Med tunnelbanans röda linje tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter.

En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg där även pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge finns. Vill du se tidtabeller, gå in på SL:s hemsida www.sl.se.

Med bil tar du dig lätt ut på E4/E20 norr- och södergående. Behändigt cykel-/gångavstånd till Södermalm.

Vill du ha ett större utbud av affärer finns Kungens kurva med IKEA och Skärholmens centrum inom några minuters resväg med bil.
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2019/2020
Övrigt
Brf Sjöviksbacken
Bostadshus innehållande sammanlagt 229 st lägenheter med inflyttning under april 2019 - april 2020. Adress Oskarslundsbacken 1-13, Fredsborgsgatan 32-42, Sjöviksbacken 14-22.
Föreningen har 6 st lokaler för uthyrning. Lokal 1-4 är projekterad för kontorsverksamhet. Lokal 5 är projekterad för bistro/café. Lokal 6 är projekterad för restaurangverksamhet.

Bilplats

Det finns 153 st. platser i ett underliggande garage. Kostnaden för att hyra dessa är 1 700 kr/mån. I nuläget finns det lediga platser (2020-05-06).

TV och bredband

Bredband
Telia Triple play. Kabel-TV, Internet och IP-telefoni levereras av Telia. En obligatorisk kostnad om 220 kr/mån tillkommer på angiven månadsavgift.

Driftskostnad

Försäkring
200 kr
Vatten/avlopp
166 kr
Hushållsel
300 kr
Summa
666 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd
Datum
2019-03-01
Prestanda
97 kWh/m² år
Energiklass
D

Föreningen

Namn
Brf Sjöviksbacken
Antal lägenheter
229 st
Antal lokaler
6 st
Andel i föreningen
0.54%
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1 183 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Bostadshus innehållande sammanlagt 229 lägenheter med pågående inflyttning under april 2019 - april 2020. Adress Oskarslundsbacken 1-13, Fredsborgsgatan 32-42, Sjöviksbacken 14-22.
Föreningen har 6.st lokaler för uthyrning. Lokal 1-4 är projekterad för kontorsverksamhet. Lokal 5 är projekterad för bistro/café. Lokal 6 är projekterad för restaurangverksamhet.
6 195 000 kr Accepterat pris
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
4 rok
Boarea:
104 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
5 136 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån avseende Telia Triple Play tillkommer på angiven månadsavgift. Varmvatten efter förbrukning.
Våningsplan:
2, hiss finns.
Lägenhetsnr:
11203
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Johan Lindblom
0725-36 37 16

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.