08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder

Hildebergsvägen 18, 4 tr

Kort fakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
95 kvm
Avgift:
5 962 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Sön 5 april kl 13:00 – 13:45 Lägg till i kalendern Vänligen ring 0709653504 för privat visning.

4 995 000 kr pris/bud

Ansvarig mäklare
Pannos Vagelopoulos
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Vardagsrum med plats för stor soffa och tv-möbel
Vardagsrum med plats för stor soffa och tv-möbel
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Brett fönsterparti och utgång till balkong
Brett fönsterparti och utgång till balkong
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Genomgående planlösning
Genomgående planlösning
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Balkong i högt fritt läge
Balkong i högt fritt läge
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Utsikt över gården
Utsikt över gården
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Bra förvaring bakom stilrent vita skåpluckor
Bra förvaring bakom stilrent vita skåpluckor
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Hemtrevlig kök med matsplats
Hemtrevlig kök med matsplats
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Matplats framför köksfönster
Matplats framför köksfönster
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Mot sovrum 3
Mot sovrum 3
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Utmärkt förvaring i garderobsvägg
Utmärkt förvaring i garderobsvägg
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Sovrum 3 med rofyllt läge mot gården
Sovrum 3 med rofyllt läge mot gården
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Köksfönster som bjuder på milsvid utsikt
Köksfönster som bjuder på milsvid utsikt
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Sovrum 2 med plats för dubbelsäng
Sovrum 2 med plats för dubbelsäng
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Sovrum 1 med insynsfritt läge
Sovrum 1 med insynsfritt läge
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Helkaklat badrum med badkar
Helkaklat badrum med badkar
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare
Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Välkomnande hall med plats hatthylla och skoställ
Välkomnande hall med plats hatthylla och skoställ
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Gäst-wc
Gäst-wc
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Fasaden
Fasaden
Hildebergsvägen 18, 4 tr - En av många lekplatser i området
En av många lekplatser i området
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Äventyrsparken
Äventyrsparken
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Sjövikstorget
Sjövikstorget
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Liljeholmskajen
Liljeholmskajen
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Liljeholmskajen
Liljeholmskajen
Hildebergsvägen 18, 4 tr - Utsikt mot Södermalm
Utsikt mot Södermalm
Hildebergsvägen 18, 4 tr - ´Liljeholmskajen från Årstabron
´Liljeholmskajen från Årstabron
Hildebergsvägen 18, 4 tr-28
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Trivsam och genomgående 4:a med balkong högst upp i huset med fantastisk kvällssol. Möjlighet att bygga ytterligare en balkong från köket finns. Tre rymliga sovrum, bra förvaring och badrum med tvättdel samt separat gäst-wc. Genomgående parkettgolv och sobert färgsatta väggar.
Lugnt och barnvänligt område nära både grönområden, flera lekplatser samt förskolor och skolor. Attraktivt läge med omedelbar närhet till kommunikationer och service.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Välkomnande hall med plats för hatthylla och skoställ. Fint parkettgolv som fortsätter in i resten av lägenheten.

Direkt till höger finns sovrum 1 som rymmer säng, sängbord och övrigt möblemang. Fönster med högt och fritt läge med milsvid fri utsikt.

Gäst-wc med wc, handfat och spegel.

Vardagsrum med plats för både stor soffgrupp, tv-möbel och läshörna. Brett fönsterparti och helglasad dörr mot balkongen som släpper in rikligt med ljus. Vardagsrummet är väl tilltaget med gott om plats för större matbord.

Rymlig balkong med högt och fritt läge som bjuder på härlig kvällssol. Föreningen tillåter grillning med gasolgrill. Balkongen har ett vindskydd och har inga grannar i direkt anslutning.

I anslutning till vardagsrummet ligger sovrum 3 som också rymmer säng och sängbord. Rofyllt läge och fönster mot gården. Mycket bra förvaring i garderobsvägg med genomtänkta förvaringslösningar.

Det hemtrevliga köket nås via en stor öppning från vardagsrummet. Här ryms ett matbord för den stora familjen framför köksfönster som bjuder på fri milsvid utsikt bort mot Hammarbybacken. Gott om förvaring bakom vita skåpluckor och bra arbetsyta på den grå bänkskivan samt marmorerat stänkskydd. Köket är utrustat med ugn, induktionshäll, köksfläkt, mikro, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Alla vitvaror utom mikro (2006) är från 2018/2019. Möjlighet att bygga en balkong till med utgång från köket finns.

Sovrum 2 rymmer dubbelsäng och sängbord. Insynsfritt läge och fönster som vetter åt samma håll som köket. Förvaring i två garderober.

Badrum med helkaklade vita väggar och ljust klinkergolv. Badkar, wc, handfat med kommod, spegel och handdukstork. Här finns också en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med väggskåp ovan.

Bostaden är i mycket gott skick och det är bara att flytta in!


FÖRENINGEN
Brf Sjöviksskogen består av 60 bostadsrättslägenheter. Föreningen förvärvade fastigheten 2005 och byggherre var JM. Föreningen äger marken och är en äkta förening. Föreningen har en bra hemsida med mycket information: http://www.sjoviksskogen.se.

OMRÅDET
Sjövikshöjden är en del av den nya stadsdelen i Liljeholmen och närliggande Årstadal vilken utvecklas i snabb takt med fler bostäder, skolor, butiker, affärslokaler samt restauranger. Barnvänligt områden med flera lekplatser.

Attraktivt läge med omedelbar närhet till kommunikationer och service. Lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen, här har man det mesta inom promenad och cykelavstånd. Mycket nära till Årstaskogen som är ett otroligt vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor om du så önskar. Inte minst härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför dig.

Här bor ni naturskönt med underbar utsikt. Precis nedanför berget finns Liljeholmskajen med ett blandat utbud av service. Till Södermalm promenerar ni snabbt över Årstabron. Vid Liljeholmskajen finns caféer, matbutiker, restauranger, gym samt frisörer mm. Sommartid erbjuds badmöjligheter längs Mälarens strand, badbryggor vid Liljeholmskajen och vid sjön Trekanten. Liljeholmstorget ligger på bara några minuters avstånd från Årstaberg.

Vid Liljeholmstorget finner ni ett riktigt bra shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädeskedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer.

Vill du ha ett större utbud av affärer finns Kungens kurva med IKEA och Skärholmens centrum inom några minuters resväg med bil.

SKOLOR OCH DAGHEM
Både förskolor, grundskolor och gymnasium finns representerat i Liljeholmen. Förskolor finns det flertalet av på Liljeholmskajen och på Sjöviksbacken precis invid finner ni Årstadalskolan. På Sjövikshöjden finner ni även nybyggda grundskolan, Sjöviksskolan.

https://arstadalsskolan.stockholm.se/
https://sjoviksskolan.stockholm.se/om-skolan

KOMMUNIKATIONER
Utmärkta kommunikationer i området. En kort promenad bort finns Årstaberg. Från Årstaberg tar du dig med pendeltåget till Stockholm city på 6 minuter. Här finns även pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge.Utanför fastigheten går det bussar som tar er till Liljeholmen och Gullmarsplan. Från Liljeholmen C ansluter tunnelbanan och flertalet busslinjer, som Flygbussarna, Swebus och Scaniabussen. Med tunnelbanans röda linje tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter. Bara några minuter bort ligger Tvärbanan som knyter ihop det västra och södra tunnelbanenätet via Liljeholmen mot Solna och via Årstaberg och Gullmarsplan mot Sickla. Även bussarna 145 (Liljeholmen-Älvsjö) trafikerar Sjövikstorget. Vill du se tidtabeller, gå in på SL:s hemsida www.sl.se.

Med bil tar du dig lätt ut på E4/E20 norr- och södergående. Behändigt cykel-/gångavstånd till Södermalm.


ÖPPEN BUDGIVNING
Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
Bud som inkommer redovisas på nätet endast med säljarens samtycke.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet, även om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2005
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme
Övrigt
Befintlig energideklaration har gått ut.

Renoveringar

UTFÖRDA RENOVERINGAR:
Föreningens byggnader uppfördes 2005 och är relativt nya och i gott skick. Inga större arbeten har genomförts sedan dess. I samband med att 10-års garantin på byggnaderna går ut har föreningen anlitat en tredje part att inspektera byggnaderna för att försäkra sig att de är i bra skick. Inga anmärkningar framkom. Föreningen följer underhållsplan som för närvarande gäller till 2055 och som årligen uppdateras av styrelsen.

Under 2017 byttes maskinparken i tvättstugan i enlighet med underhållsplan. Stamspolning samt diverse små arbeten på gräs och buskar genomfördes 2019.

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Inga planerade större renoveringar närmaste tiden.

Balkong/uteplats

En stor balkong från vardagsrummet.

Möjligheten att bygga ytterligare en till balkong från köket finns.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd.

I föreningen finns två cykelförråd/barnvagsförråd, soprum med källsortering och grovsoprum, gemensamhetslokal och en tvättstuga. Föreningen har även en gästlägenhet med en tillhörande trevlig uteplats uteplats i söder. Gästlägenheten kan bokas endast av medlemmar tillhörande Brf Sjöviksberget samt Brf Sjöviksskogen.

Trevlig innergård med lekplats, sittplatser och grönska.

Bilplats

Föreningen har 6 st parkeringsplatser utomhus och 32 st garageplatser och 3 mc-platser i garaget. I dagsläget har 6 av garageplatserna har stolpar för elladdning.

Det är Fastum som administrerar och förvaltar parkeringsplatser.

Priserna är för närvarande 1000 kr/mån för en garageplats och 650 kr/mån för p-plats utomhus. Alla platser är uthyrda men just nu är det ingen kö.

TV och bredband

Bredband
Basutbudet av kabel-TV och 1000/1000 Mbit bredband via fiber från Bahnhof ingår i avgiften.

Driftskostnad

Försäkring
200 kr
Hushållsel
750 kr
Summa
950 kr/mån

Föreningen

Namn
Brf Sjöviksskogen
Antal lägenheter
60 st
Andel i föreningen
2.021%
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1 183 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
4 995 000 kr pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
4 rok
Boarea:
95 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
5 962 kr/mån. I månadsavgiften ingår vatten, värme, kabel-TV (basutbud) och bredband (1000/1000 Mbit) från Bahnhof.
Våningsplan:
4, hiss finns.
Lägenhetsnr:
663
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen på visning

Sön 5 april kl 13:00 - 13:45 Lägg till i kalender Vänligen ring 0709653504 för privat visning.
Ansvarig mäklare
Pannos Vagelopoulos
070-965 35 04

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.