08-644 90 44

Hammarbyhöjden

Visa alla bilder
Snart
till salu

Björnståhlsgatan 2

Välkommen till denna bostad med högt och ljust läge på gavel utan insyn!

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
51 kvm
Avgift:
3 186 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

3 800 000 kr pris/bud

Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Planlösning
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till denna bostad med högt och ljust läge på gavel utan insyn! Bostaden har många egenskaper som gör den till något att verkligen längta hem till. Stort vardagsrum där fönsterparti i vinkel släpper in rikligt ljus och bjuder in den grönskande utsikten. Balkong med härligt fritt läge och utmärkt solläge i söder. Arkitektritat kök från 2009 där 8 personer ledigt ryms runt middagsbordet - vilka storartade möjligheter att bjuda in till fest! Förutom genomtänkta funktioner förgyller takhöjden, vackra pardörrar i glas och fiskbensparkett boendemiljön.

Hall:
Rymlig hall med plats att hänga av sig direkt innanför dörren. Gott om förvaring i inbyggda garderober med överskåp i original.

Vardagsrum:
Stort vardagsrum med vackert fönsterparti i vinkel och djupa fönsterbänkar att pryda med dina favoritsaker. Här tillåts ljuset flöda fritt in i rummet och det skapas en fin närkontakt med utsikten utanför. Rummet möbleras lätt med större soffgrupp och en hel del annat. Glasad balkongdörr att öppna upp mot balkongen som med sitt fria höga läge i söder erbjuder plats för avkoppling och många soltimmar sommartid.

Kök:
Kök med smäcker vit inredning och släta luckor. Köket inger att luftigt och stilrent intryck med en riktigt bra matplats. Fönsterpartier i två väderstreck lockar med sin utsikt. Den maskinella utrustningen består av spishäll, inbyggnadsugn, fläkt, diskmaskin samt integrerad kyl/frys. Vid matplatsen kan man med den flyttbara sittbänken möjliggöra upp till 8 sittplatser kring middagsbordet. Köket kan vid behov delas av för att skapa ett extra sovrum med ingång från vardagsrum i det fall man önskar.

Sovrum:
Ombonat sovrum med bra plats för större säng och och rikligt ljusinsläpp. Dubbla glasade dörrar att stänga till mot vardagsrummet intill.

Badrum:
Badrummet har kaklade väggar, 3/4-delar samt klinkergolv. Utrustning bestående av wc, tvättställ, badrumsskåp och handdukstork. Utöver det finns badkar och fönster.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Byggnadsår:
1939
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden:
FÖRENING:
Brf Hammarby Hills är en äkta förening bestående av 12 bostadsrätter och en lokal med hyresrätt. Föreningen förvärvade fastigheten år 2008. Fastigheten kommer att behöva fasadrenoveras de kommande åren, så det verkar som att man kommer behöva cirka en miljon kronor för att finansiera renoveringen. Det kommer förmodligen innebära höjda avgifter men man har inte hunnit analysera detta i detalj.

OMRÅDE:
Utmärkt läge i området med läge till det mesta. På bara några minuters promenad nås både Skärmarbrinks och Hammarbyhöjdens tunnelbanestation. Med tunnelbana når du city på ca 10 minuter.

Vid Finn Malmgrens Plan finner du det som behöv för vardagens behov såsom matbutik, apotek, restaurang mm. För ett större utbud finns Hammarby Sjöstad, Globen-området och Sickla Köpkvarter alla inom behändigt avstånd.

Det naturnära läget erbjuder förutom fina kommunikationer och god närservice även närheten till naturen och lugnet. Nackareservatet erbjuder bl.a. badmöjligheter och fina strövområden.
Övriga byggnader:
I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd och källarförråd.

Uteplats/balkong

Balkong i högt och fritt söderläge

TV- och Bredband

TV
Com Hem och IP-Only
Bredband
Com Hem och IP-Only

Föreningen

Namn
Andel i föreningen
8.3333%
Andel av årsavgiften
8.33333%
3 800 000 kr pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 5
Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum.
Boarea:
51 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
3 186 kr/mån.
Våningsplan:
3 av 3. Hiss finns ej.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
070-718 95 92

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.