08-644 90 44

Liljeholmen

Visa alla bilder

Nybohovsbacken 44

Nytt och fräscht i Liljeholmen med utsikt mot Högalidskyrkan! Nära Liljeholmens Centrum, kommunikationer, Trekanten och Årstaskogen.

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
47 kvm
Avgift:
3 517 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

3 250 000 kr fast pris

Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
Nybohovsbacken 44 - Planlösning
Planlösning
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till en nyproducerad 2:a om smarta 47m², där endast en tidigare ägare bott under en kort period. Allt är i nyskick! Bostaden vetter mot fastighetens baksida i slänt med ett privat läge utan nära förbipasserande. Läget är utmärkt nära Liljeholmens centrum, kommunikationer samt Årstaskogens och Trekantens fina grönområden!

Planlösningen är ljus med gavelläge och fönster i två väderstreck - utsikt mot Södermalm och Högalidskyrkan, och glimt av sjön Trekanten genom grenverken. Bostaden är socialt disponerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där altandörr kan öppnas upp till uteplats i väster - som en förlängning av sällskapsytan. Köket i vinkel går i vitt med gott om förvaringsutrymmen och komplett maskinell utrustning. Det finns ett fint sovrum med plats för större säng och förvaring i en garderob. Badrummet är helkaklat i sobra färger och utrustat med tvättmöjligheter. Det enhetliga ekparkettgolvet och vita väggarna utgör en harmonisk bas att inreda efter.

Hall:
Hall med plats att hänga av kläder och skor direkt innanför ytterdörren. Direkt till vänster finns ingång till en väl tilltagen klädkammare med gott om förvaringsutrymme.

Vardagsrum:
Rakt fram möts man av ljuset från de många fönsterpartierna i vardagsrum och kök. Från fönstren ser man sjön Trekanten glimta mellan de för säsongen glesa grenverken, och vidare mot Högalidskyrkans två torn på Södermalm. Här är ytan öppen och inbjudande, en plats där man umgås, lagar mat och kopplar av i soffan. En helglasad altandörr öppnar upp mot stenlagd uteplats i väster som med lite piff bli en riktigt avkopplande plats när sommarsäsongen snart gör entré.

Kök:
Vedumkök i vinkel där vitt är den röda tråden. Bakom släta tidlösa skåpluckor ryms allsköns köksattiraljer och förbereder middagen gör du på svarta och rostfria arbetsytor. Maskinell utrustning består av spishäll, inbyggnadsugn, fläkt, inbyggnadsmicro, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Den öppna ytan mot vardagsrum gör att matbordet finner sin naturliga plats någonstans mittemellan, och det är praktiskt att kunna utöka middagsdukningen när gäster kommer på besök. Från köksfönstret har du Högalidskyrkan i blickfånget.

Sovrum:
Bra sovrum med fönster och plats för en större säng. Förvaringsutrymme finns i en vit garderob.

Badrum:
Sobert färgsatt badrum i vitt och grått med behaglig golvvärme. Badrummet är utrustat med tvättställ i kommod, spegel, wc samt duschplats med glasdörrar. Det finns också en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare som gör det smidigt att ta hand om tvätten i det egna hemmet.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2018
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme med värmeväxlare
Övrigt
FÖRENING:
Brf Liljeholmsblick 2 består av 24 bostadsrätter fördelade på 3 flerbostadshus där inflytt påbörjades i slutet av 2018.

Föreningen är medlem i en gemensamhets- och samfällighetsförening avseende lokalgata och garage mm.

Inga planerade avgiftshöjningar för 2020. Föreningen accepterar delat ägande mellan förälder och barn.

OMRÅDE:
Bostaden ligger i Nybohovsbacken, en bit ovanför Liljeholmens centrum. Läget är verkligen bra ut många olika infallsvinklar. Dels gör närheten till Liljeholmens Centrum och dess galleria att man man behöver för vardagens behov ständigt finns inom nära räckhåll. I gallerian finns flera välsorterade mataffärer, en variation av butiker och gott om alternativ för lite mat eller fika.

Vid torget finns bra kommunikationer med tvärbana, tunnelbana och flertalet bussar. Och vid närliggande Årstaberg finns anslutning till pendeltåg.

Bostaden ligger också strategiskt bra med tanke på fritid och nöje. Det är nära att promenera, cykla eller åka på annat sätt till Södermalm eller vidare mot City. Bara en kort promenad bort ligger sjön Trekanten och dess omgivande grönska, perfekt för en promenad eller picknick. Åt motsatt håll vid Liljeholmskajen kan man koppla av vid kajkanten och bryggorna och njuta av sol och bad när vädret tillåter. Där finns också möjlighet att promenera eller jogga längs Årstavikens vatten på fina promenadstråk.

Balkong/uteplats

Stenlagd uteplats i väster som nås via vardagsrum. Uteplatsen innehas med nyttjanderätt.

Övriga utrymmen

I föreningen finns en mindre cykelparkering samt ett förråd för barnvagnar och cyklar. Till bostaden hör ett källarförråd.

Bilplats

Föreningen disponerar 12 garageplatser på andra sidan Nybohovsbacken. Platserna hyrs ut för 1350 kr/månad. F.n. finns inga lediga platser. Separat kö hanteras av föreningen.

TV och bredband

TV
Ansluten till tv via Telenor. Basutbud ingår i avgiften.
Bredband
Ansluten till Bredband via Telenor. 100/100 Mbit ingår i avgiften.

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Hushållsel
300 kr
Summa
450 kr/mån

Föreningen

Namn
Brf Liljeholmsblick 2
Andel i föreningen
2.9582%
Andel av årsavgift
2.96%
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1 183 kr (betalas av Säljare)
3 250 000 kr fast pris
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
2 rok
Boarea:
47 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
3 517 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv basutbud och bredband.
Lägenhetsnr:
81-0901
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
070-718 95 92

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.