08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder

Ekfatsgatan 2, 3tr

Kort fakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
101 kvm
Avgift:
5 194 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

7 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
Ekfatsgatan 2, 3tr - Mysig innergård
Mysig innergård
Ekfatsgatan 2, 3tr - Härlig vattenkontakt
Härlig vattenkontakt
Ekfatsgatan 2, 3tr - Populära Sjövikstorget.
Populära Sjövikstorget.
Ekfatsgatan 2, 3tr - Njut av badbrygga och båtliv
Njut av badbrygga och båtliv
Ekfatsgatan 2, 3tr - Vy från Södermalm.
Vy från Södermalm.
Ekfatsgatan 2, 3tr - Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Ekfatsgatan 2, 3tr - Sjövikstorget
Sjövikstorget
Ekfatsgatan 2, 3tr - Primo
Primo
Ekfatsgatan 2, 3tr - Blomsterdalen
Blomsterdalen
Ekfatsgatan 2, 3tr - Blomsterdalen 1
Blomsterdalen 1
Ekfatsgatan 2, 3tr - Liljeholmstorget.
Liljeholmstorget.
Ekfatsgatan 2, 3tr - Äventyrsparken
Äventyrsparken
Ekfatsgatan 2, 3tr - Äventyrsparken 1
Äventyrsparken 1
Ekfatsgatan 2, 3tr-41
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN! KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING.

Unikt tillfälle att förvärva ett exceptionellt boende på bästa läge vid Liljeholmskajen. Njut av slående sjökontakt med vardagsrum, kök och balkong beläget på första parkett.
Här erbjuds en bedårande panoramavy över Årstaviken, Tanto, Södermalm och Årsta holmar.
Välplanerad och lugnt belägen med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, gott om förvaring samt två fina badrum.
Köket är väldisponerat och fullt utrustat med mycket förvaring och fina arbetsytor som underlättar matbestyren. Matplatsen invid fönstret rymmer ca 6-8 personer.
Vardagsrummet har gott om plats för en större soffgrupp och bord m.m. I anslutning till köket och vardagsrummet når ni ut till en inglasad balkong med härligt fritt läge läge mot vattnet. I vardagsrummet finns även en fransk balkong.

Lägenheten har tre rymliga sovrum, samtliga belägna mot lugna Ekfatsgatan. Det största av dem rymmer utan problem en stor dubbelsäng. Det andra två sovrummen passar utmärkt som ett barnrum, gästrum eller arbetsrum.
En fantastisk lägenhet med mycket fint läge som erbjuder det mesta man kan önska sig och precis nedan kan ni avnjuta sol och bad så fort vädret tillåter. En lägenhet som måste upplevas!

Attraktivt belägen invid flertalet parker, grönområden, tvärbana, och Mälarens vatten. Området erbjuder även mycket bra service och stort utbud av bra matbutiker, skolor, förskolor, restauranger, caféer, gym m.m. I närheten finner ni en bra och välsorterad matbutik. För den som söker ännu större utbud så finns Liljeholmens stora galleria på ca 5 minuters promenadavstånd. Södermalm nås från två håll. Via cykelhissen i Brohuset som tar er smidigt upp till Årstabron och över Söder. Eller via Liljeholmsbron till Hornstull. Det finns även en trappa upp till Årstabron. Denna väg tar ni er även till Årstabergs pendeltågsstation på cirka 13 minuter.

FÖRENING
Kajen 5 är byggt på Liljeholmskajen alldeles vid kajkanten. Härifrån har man en svårslagen utsikt över Tantolunden och staden strax bakom. Det vita kvarteret omfattar 193 lägenheter fördelat på två hus, ett ståtligt höghus med 24 våningar och en lågdel som ramar in den gemensamma gården. Kajen 5 erbjuder ett boende där livskvalitet är en given prioritet. Höghus med internationell karaktär som är byggt på bästa läge vid kajkanten, modernt utformade lägenheter med exklusiva interiörer och vattenutsikt som en del av inredningen.

www.https://brfkajen5.se/

OMRÅDET
Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och attraktivt område med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen. Här finner ni det mesta ni kan tänkas önska er som bl.a. restauranger, matbutik, kiosk, videobutik, frisör, cafeér, konditori, kemtvätt och skrädderi m.m.

Från Liljeholmskajen har ni det mesta inom promenad och cykelavstånd och på bara några minuter till fots når ni Liljeholmens centrum och dess galleria Liljeholmstorget. Där finner du ett shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädeskedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer.

Mycket nära till Årstaskogen som är ett otroligt vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor om du så önskar. Inte minst härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför dig.
För den som tycker om härliga båtturer finns möjlighet att skaffa båtplats i närliggande båtklubbar.

Närhet till mysiga Gröndal och sjön Trekanten med fina motionsspår, perfekt för en joggingtur eller en promenad. I Trekanten kan man fiska gädda, abborre och regnbåge och för bad-, båt och skridskoentusiaster blir boendet här ett enda stort äventyr. Attraktivt läge via populära Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen.

ÖPPEN BUDGIVNING
Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
Bud som inkommer redovisas på nätet endast med säljarens samtycke.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksammhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2016
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Balkong/uteplats

I anslutning till köket och vardagsrummet når ni ut till en inglasad balkong med fri vy mot Årstaviken, Tanto, Södermalm och Årsta holmar.

Övriga utrymmen

Lägenhetsförråd, cykelförråd, barnvagnsförråd/rullstolsförråd och är placerade i källaren och nås
med hiss.

Bilplats

Föreningen har 135 st garageplatser i externt bergrumsgarage. Platserna kostar ca 1 500 kr/mån.

TV och bredband

TV
Föreningen är ansluten till Telia "Triple Play", vilket innebär att Telia levererar både Internet-anslutning, digital-TV och bredbandstelefoni. Kostnaden för detta är 220 kr/mån.
Bredband
Föreningen är ansluten till Telia "Triple Play", vilket innebär att Telia levererar både Internet-anslutning, digital-TV och bredbandstelefoni. Kostnaden för detta är 220 kr/mån.

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Vatten/avlopp
100 kr
Hushållsel
250 kr
Summa
500 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd
Datum
2019-06-16
Prestanda
101 kWh/m² år
Energiklass
D

Föreningen

Namn
BRF Kajen 5
Antal lägenheter
193 st
Antal lokaler
2 st
Org.nr
769621-9224
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1 183 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
7 495 000 kr
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
4 rok
Boarea:
101 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
5 194 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia "Triple Play" och varmvatten efter förbrukning.
Våningsplan:
3, hiss finns.
Lägenhetsnr:
71203
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
070 776 21 07

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.