08-644 90 44

Liljeholmen

Visa alla bilder
Snart
till salu

Sjöviksvägen 13, 7tr

Kort fakta

Antal rum:
4.5 rum och kök
Boarea:
105 kvm
Avgift:
5 258 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

6 950 000 kr Fast pris

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
Sjöviksvägen 13, 7tr - Fasad
Fasad
Sjöviksvägen 13, 7tr - Kaninparken precis invid
Kaninparken precis invid
Sjöviksvägen 13, 7tr - Populära Sjövikstorget.
Populära Sjövikstorget.
Sjöviksvägen 13, 7tr - Njut av badbrygga och båtliv
Njut av badbrygga och båtliv
Sjöviksvägen 13, 7tr - Vy från Södermalm.
Vy från Södermalm.
Sjöviksvägen 13, 7tr - Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Sjöviksvägen 13, 7tr - Sjövikstorget
Sjövikstorget
Sjöviksvägen 13, 7tr - Primo
Primo
Sjöviksvägen 13, 7tr - Blomsterdalen
Blomsterdalen
Sjöviksvägen 13, 7tr - Blomsterdalen 1
Blomsterdalen 1
Sjöviksvägen 13, 7tr - Liljeholmstorget.
Liljeholmstorget.
Sjöviksvägen 13, 7tr - Äventyrsparken
Äventyrsparken
Sjöviksvägen 13, 7tr - Äventyrsparken 1
Äventyrsparken 1
Sjöviksvägen 13, 7tr-49
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Beskrivning: FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN. KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING.

Högst upp i huset precis invid Blomsterdalen och Sjövikstorget finner ni denna välplanerade och insynsskyddade 4,5:a. Stor balkong i sydväst, två badrum, gott om förvaring samt stora fönsterpartier.
Trivsam och lugnt belägen med ljus och genomgående planlösning. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt mellan rummen.
Köket är väldisponerat och fullt utrustat med gott om förvaring och fina arbetsytor som underlättar matbestyren. Matplatsen invid fönstret rymmer utan problem 6-8 personer och fler om så önskas.
Vardagsrummet har gott om plats för en större soffgrupp och bord samt ytterligare en matplats för den som önskar. I anslutning till köket och vardagsrummet når ni ut till en stor balkong med härligt fritt läge och sol från morgon till kväll. Balkongen har markis och infravärme.

Lägenheten har tre sovrum, samtliga helt insynsskyddade mot föreningens lugna innergård. Det största av dem rymmer utan problem en stor dubbelsäng och förvaring i flera garderober. De andra två sovrummen passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. I anslutning till köket ligger en alkov med fönster som med fördel kan nyttjas som arbetsrum eller ett extra litet gästrum.

Badrummet är stort och är placerat i hallen . Ett helkaklat och fräscht badrum med golvvärme, wc, bubbelbadkar, och en praktisk tvättavdelning med tillhörande förvaring. I hallen finner ni ytterligare ett badrum med dusch.
Välkomnande och rymlig hall med plats för klädavhängning samt ytterligare förvaring i hallens klädkammare och garderober.

Stor och stabil förening med god ekonomi där föreningen extra amorterat flera miljoner varje år. Föreningen har även en avgiftsfri månad per år i december som troligtvis kommer att fortsätta framöver. Numera är även varmvattnet inkluderad i avgiften.

Attraktivt belägen på Liljeholmskajen invid flertalet parker, grönområden, tvärbana, och Mälarens vatten. Området erbjuder även mycket bra service och stort utbud av bra matbutiker, skolor, förskolor, restauranger, caféer, gym m.m. För den som söker ännu större utbud så finns Liljeholmens stora galleria på ca 5 minuters promenadavstånd. Till Södermalm promenerar ni på ca 10 minuter.
Tre minuters promenad till Årstadals tvärbana och välsorterad Icabutik.

OMGIVNING
Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, caféer, restauranger med uteserveringar, gym, kemtvätt och flera olika frisörer. Vill man känna storstadens puls så har man Södermalm och Hornstull bara några minuters promenad bort. Runt knuten finns Årstaskogen med härliga grönområden med promenadstråk och motionsspår. Önskar man utöka promenaden så finns trivsamma Gröndal och sjön Trekanten i närheten. Vill man träna inomhus så finns gymkedjorna SATS, Puls & Träning samt Gymmet representerade i området. Från Liljeholmskajen har man det mesta inom promenad- och cykelavstånd. Liljeholmsgallerian på Liljeholmstorget ligger bara några minuters promenad bort och är ett stort shoppingcenter med ca 90 butiker, systembolag, apotek, affärer och restauranger. Läs mer om gallerian på www.liljeholmstorget.se. Önskar man ett större utbud av butiker så ligger Skärholmens Centrum och Kungens Kurva med butiker såsom IKEA, Citygross och diverse annan dagligvaruhandel ca 10 minuter resväg bort med bil. Ett mycket barnvänligt område med flera lekplatser, parker och skolor. Både förskolor, grundskolor och gymnasium finns representerat i Liljeholmen. Förskolor finns det flertalet av på Liljeholmskajen och på Sjöviksbacken precis invid finner ni Årstadalskolan. På Sjövikshöjden finner ni även nybyggda grundskolan, Sjöviksskolan.

https://arstadalsskolan.stockholm.se/
https://sjoviksskolan.stockholm.se/om-skolan

Området erbjuder utmärkta kommunikationer. Ett stenkast bort ligger Tvärbanan Årstadal. Även flera bussar trafikerar Sjövikstorget och på endast någon minut med tvärbanan eller buss tar ni er till Liljeholmens C där Tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Med tunnelbanans röda linje från Liljeholmen tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter. En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg. Där går pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge. Flygbussarna går från Liljeholmstorget till Arlanda. Anställda på Scania kan ta företagets direktbussar från Liljeholmstorget till Södertälje.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2010
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Renoveringar

Föreningen följer en 50_årig underhållsplan, inga större planerade renoveringar i dagsläget. Se föreningens hemsida och årsredovisning för mer info

Balkong/uteplats

Stor balkong om ca 6,5 kvm. Balkongen erbjuder ett fritt läge och sol från förmiddag till kväll.

Övriga utrymmen

Det finns ett stort källarförråd på ca 7 kvm.
I föreningen finns cykel- och barnvagnsrum samt källsortering och återvinningsrum. Stor och välutrustad tvättstuga. Som medlem i föreningen har du även tillgång till ett hobbyrum.

Bilplats

I källarvåningarna finns en garageanläggning som nyttjas gemensamt med intilliggande bostadsrättsföreningar, Brf Sjövikstorget, Brf Sjöviksbryggan, Brf Sjövikshamnen, Brf Sjövikskajen och AMF fastigheter. Brf Entréhuset har i nuläget 26 st fasta platser och 62 st dubbelutnyttjade platser att hyra ut till sina medlemmar.

Dubbelutnyttjad garageplats: 1 000 kr/mån

Fast garageplats: 1 400 kr/mån

Det finns även några mc-platser som kan hyras för 500 kr/mån.

TV och bredband

Bredband
Bostadsrättsföreningen har tecknat avtal med Telia om gruppanslutning till Internet 100/10 Mbit/s (50-100 Mbit/s ned och 8-10 Mbit/s upp), Digital-TV (paket "Lagom") och Bredbandstelefoni (minutavgift och eventuella tillvalstjänster faktureras det enskilda hushållet), så kallat Triple-play. Obligatorisk avgift för detta om 225 kr tillkommer på månadsavgiften.

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Vatten/avlopp
150 kr
Hushållsel
250 kr
Summa
550 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd
Datum
2012-09-12
Prestanda
87 kWh/m² år
Energiklass
C

Föreningen

Namn
Brf Entréhuset
Antal lägenheter
111 st
Antal lokaler
5 st
Org.nr
769618-7181
Andel i föreningen
1.108%
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1 183 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida
6 950 000 kr Fast pris
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
4.5 rok
Boarea:
105 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
5 258 kr/mån. Inkl. värme och vatten. Bredband, Digital-TV och Bredbandstelefoni (Telia Triple Play) tillkommer med 225 kr/mån. Varmvatten efter förbrukning.
Våningsplan:
7 av 7, hiss finns.
Lägenhetsnr:
1101
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
070 776 21 07

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.