08-644 90 44

Slätbaksvägen 33, 2 tr

Ytsmart bostad med gavelläge och fönster mot härlig grönska. Gott skick med hög standard i kök och badrum. Balkong!

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
53 kvm
Avgift:
3 665 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Sön 26 September kl 12:30 - 13:15
Öppen visning - Anmäl gärna!
Mån 27 September kl 17:30 - 18:00

3 450 000 kr pris/bud

Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Smarta kvadrat i gavelläge! Välkommen till en riktigt välplanerad 3:a i gott skick. Bostaden är belägen på våning 2 i 3-våningshus och har en sällsynt bra planlösning. Här har funktionen maximerats samtidigt som man har generösa fria ytor i vardagsrummet. Från vardagsrummet finns utgång till balkong som vetter mot gamla tallar och äppelträd - härligt naturnära. Det lite skyddade läget i husets vinkel och närkontakten med grönskan bidrar till en ombonad känsla trots att man befinner sig utomhus. Till detta finns två generösa sovrum, ett kök med liten matplats och ett modernt badrum.

På Slätbaksvägen bor du naturnära med staden på lagom avstånd. Busshållplats finns en kort promenad bort för resor till knutpunkten Gullmarsplan och vidare. Föredrar du cykel tar du dig smidigt fram på cykelvägarna. Närhet till Årstaskogens grönområde och Årstavikens promenadstråk intill vattnet när andan faller på. Vid Årsta Torg finns allt för vardagens behov såsom matbutik, restaurang, snabbmat mm.

Hall:
Hallen tar emot med både rym och ljus. Gott om plats att hänga av ytterkläder och skor. I tre inbyggda garderober och överskåp finner vi generös förvaringsutrymme som slukar det mesta.

Vardagsrum:
Från hallen får man direkt en bra inblick mot vardagsrummet, här är öppet och luftigt med svängrum. Vardagsrummet rymmer både soffan och matplatsen och blir den naturliga samlingsplatsen för familjen. Ljuset flödar fritt in i rummet genom fönsterparti och balkongdörr att öppna upp när man vill släppa in omgivningens ljud och intryck. Balkongen har ett naturnära läge intill knotiga tallar och Vettersbergets hällar. Balkongen får tack vare i husets vinkling ett något skyddat läge.

Kök:
Köket är inrett med vita skåp, vitt liggande kakel och arbetsytor på tjock bänk. Gott förvaringsutrymme i många lådor och skåp som sträcker sig upp mot tak. Maskinparken består av häll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, fläkt, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Framför fönster finns en nätt matplats för 2 personer, kanske är det här man sitter och tittar ut på lediga mornar när frukosten får ta mer tid i anspråk? Utsikt mot säsongens grönska.

Sovrum:
Sovrum finns det två av, båda i rymlig storlek med gott ljusinsläpp genom ett respektive två fönster. Bra yta för sängplats och mer därtill. Även här bjuds utsikt mot områdets grönska.

Badrum:
Rakt fram från hallen nås badrummet. Detta badrum har helkaklade väggar i vitt samt ett grått klinkergolv. Det är rymligt med ljusinsläpp genom ett frostat fönster. Utrustningen består av wc, tvättställ i kommod samt matchande badrumsskåp samt duschplats bakom vikdörrar. Framför fönster finns en tvättavdelning där tvättmaskin och torktumlare tar plats under en praktisk avlastningsbänk.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1943-1944
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden:
Brf Årstaterrassen är en stor förening bestående av 33 byggnader med 423 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.
I föreningen finns också ett flertal lokaler och förråd för uthyrning samt 132 parkeringsplatser. Fastighetens adress är Slätbaksvägen 4-10, 14-18, 22-32, 36-40, 44-48, 3-7, 13, 17-27, 31-33 och 37-39 i Årsta. Föreningen är äkta och innehar marken med tomträtt.
Månadsavgifterna sänktes med 10% i januari 2020.
Titta gärna in på föreningens hemsida där det finns mycket information att ta del av: www.arstaterrassen.se.

OMRÅDET:
Denna mysiga lägenhet är belägen i ett lugnt och grönskande område i Årsta. Inom promenadavstånd ligger Årstaviken med sina härliga promenadstråk och motionsslingor längsmed vattnet. Närhet till Årsta Torg där det mesta finns för vardagens behov, såsom matbutik, flertalet restauranger och pizzerior, apotek, konditori mm. För den som vill ha ett lite större utbud är det lätt att sig till Globen Shopping eller Liljeholmen, båda ligger inom behändigt avstånd från lägenheten.

KOMMUNIKATIONER:
Bra kommunikationer i området. Vid stationerna Valla Torg och Linde går tvärbanan som tar er till Årstaberg, Liljeholmen, Gullmarsplan, Gröndal och vidare till Alvik. Vid Årstadal går även pendeltågets alla linjer som tar er mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge. Från lägenheten är det kort avstånd till busshållplats för vidare resa till tex Gullmarsplan. Behändigt cykelavstånd till Södermalm.
Övriga byggnader:
Det finns flera tvättstugor i föreningen, i port 7, 13, 25, 26, 31 och 39. I port 13 och 31 finns också möjlighet till grovtvätt. Utöver det finns en föreningslokal i port 10, samt två övernattningslägenheter i port 7 och 28. Övernattningslägenheterna kan hyras för 250-300 kr/natt. Det finns också flera gemensamma uteplatser samt förråd till lägenheterna.
Renoveringar:
Utförda renoveringar:
2019-2020 Stamspolning
2020 Energideklaration
2019 OVK
2019 Radonmätning
2014 Takrenovering
1989-1991 Omfattande ombyggnad där bl.a. el-, vatten-, och avloppsledningar byttes ut.

Parkering

Föreningen har 132 parkeringsplatser som hyrs ut för 220 kr/mån med elstolpe, och 133 kr/mån utan elstolpe. Det är kö till platserna.

TV- och Bredband

TV
I alla hus finns nät för bredband och kabel-tv indraget. Grundutbudet av kabel-tv och ett 1000 (ner) och 1000 (upp) Mbit/s bredbandsalternativ ingår i avgiften. Leverantör är Com Hem.
Bredband
I alla hus finns nät för bredband och kabel-tv indraget. Grundutbudet av kabel-tv och ett 1000 (ner) och 1000 (upp) Mbit/s bredbandsalternativ ingår i avgiften. Leverantör är Obenetwork.

Energideklaration

Status:
Utförd (2020-05-06)
Primärtal:
149 kWh/m2 år
Energiklass:
E

Föreningen

Namn
Brf Årstaterrassen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
702002-1775
Andel i föreningen
0.26%
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Pantsättningsavgift
476 kr
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Övrigt
Allmänt om föreningen


Övrigt om bostaden
3 450 000 kr pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 171
Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum.
Boarea:
53 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
3 665 kr/mån. I månadsavgiften ingår kabel-tv grundutbud, bredband och ett obligatoriskt värmetillägg om 704,50 kr.
Våningsplan:
2 av 3. Hiss finns ej.

Visning

Sön 26 September kl 12:30 - 13:15
Öppen visning - Anmäl gärna!
Mån 27 September kl 17:30 - 18:00
Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
070-718 95 92

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.