08-644 90 44
Snart
till salu

Värmlandsvägen 330, 1 tr

Modernt i uppvuxet radhusområde nära Farsta Centrum. Ljus och genomgående på gavel med stor balkong. Hiss i fastigheten. Bara att flytta in!

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
77 kvm
Avgift:
3 999 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

3 490 000 kr pris/bud

Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
Värmlandsvägen 330, 1 tr - Planlösning
Planlösning
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till en modern bostad i uppvuxet radhusområde. Bostaden har ett ljust genomgående läge på gavel med rejäla fönster mot trivsamma omgivningar. Här erbjuds chansen att förvärva en riktigt fin 3:a med fina sovrum, socialt kök och vardagsrum samt en väl tilltagen balkong med sydvästligt solläge mot vilande grönska. Lägenheten har högt i tak, genomgående ljusa väggar och kan med små medel göras om till 4 rok.

Hall:
Rymlig och möblerbar hall med plats att hänga av ytterkläder direkt innanför dörren. Det finns också två vita garderober med gott förvaringsutrymme. Hallen löper vidare som lägenhetens nav från vilka samtliga rum förgrenar sig. Från hallen nås också ett bra förråd med gott om utrymme för allt man inte vill ha framme.

Vardagsrum:
Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och öppen planlösning mot kök. Ett socialt rum där man kopplar av i vardagsrummet, lagar mat i köket och umgås vid middagsbordet. Detta rum är så pass stort att det med fördel kan delas av så att man får ytterligare ett sovrum. Den helglasade balkongdörren ställs med fördel på glänt under sommarsäsongen och bjuder ut till avkopplande balkonghäng. Balkongen, i soligt sydvästläge, är generös till ytan och gör det lätt att möblera i grupperingar. Här njuter man av den fria utsikten mot skogsdunge och gångväg, samt den kringliggande radhusbebyggelsen.

Kök:
Kök i vinkel med vita snickerier, grönt kakel och mörkbruna arbetsytor. Maskinellt är köket utrustad med spishäll, inbyggnadsugn, fläkt, diskmaskin, inbyggnadsmicro samt stor separat kyl och frys - samtliga vitvaror i enhetligt rostfritt. Matplats för fyra vid fönstret kan lätt växa ut i rummet de tillfällen man har fler middagsgäster.

Sovrum:
Bostaden har två fina sovrum, med ett respektive två fönster, varav det sistnämnda bjuder utsikt i två väderstreck. Det större rummet har plats för stor säng och förvaring i flera vita garderober längs ena väggen. Det mindre rummet har är ett perfekt barnrum med plats för säng och lekyta. Båda rummen vetter mot loftgång, och då bostaden är placerad längst ut på längan är läget fritt från passerande. Här kan kaffet avnjutas i morgonsolen.

Badrum:
Snyggt, modernt badrum med vitt liggande kakel och mörkt klinkergolv. Badrummet är utrustat med golvvärme, wc, tvättställ i kommod, badrumsskåp, handdukstork och badkar med både duschmunstycke och takdusch. Det finns också en tvättmaskin och torktumlare för smidig tvätthantering i hemmet.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2016
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme
Övrigt
FÖRENING:
Brf Kallskär består av 20 bostadsrätter. Fastigheten är nyproducerad och uppfördes år 2016. Föreningen är äkta. Inga beslutade avgiftsförändringar.

Föreningen debiterar ett obligatoriskt tillägg för hushållsel, tillägget faktureras i dagsläget efter schablon.Föreningens engagerade styrelse är driven samt verkar för grannsämjan med gemensamma städdagar och spontana tillfällen för samkväm grannar.

Bostaden är belägen i ett uppvuxet område med direkt närhet till grönskan i Fagersjöskogen där löpslinga och utegym finns. Ett toppläge med gångavstånd till Farsta Centrum, och för den inte så promenadsugne hittas närliggande busshållplatser.

I Farsta Centrum finns ett brett utbud av butiker, restauranger och service samt T-bana. Även pendeltåg vid Farsta Strand finns nära till hands.

Inom närområdet finns även stora grönområden såsom Farstanäset, badmöjligheter vid sjön Magelungen, Farsta sim- och idrottshall samt mysiga Farsta Gård.

Renoveringar

Nyproducerad fastighet uppförd 2016

Övriga utrymmen

Gemensamma förrådsytor.

Bilplats

20 parkeringsplatser i anslutning till huskroppen. Uthyres för 595 kr/månad. Parkeringsplats kommer bli ledig i samband med försäljning.

TV och bredband

TV
Tv från Telia
Bredband
Bredband från Telia.

Driftskostnad

Försäkring
370 kr
Hushållsel
435 kr
Summa
805 kr/mån

Föreningen

Namn
BRF Kallskär
Andel i föreningen
4.6554%
Andel av årsavgift
4.65538%
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1 183 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
3 490 000 kr pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
3 rok
Boarea:
77 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
3 999 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg för hushållsel tillkommer med 435 kr/mån.
Våningsplan:
1 av 2, hiss finns.
Lägenhetsnr:
221
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
070-718 95 92

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.