08-644 90 44

Södermalm

Visa alla bilder

Brännkyrkagatan 83, 3 tr

Effektivt planerad 2:a med maximal funktion på ytan. Fint skick alltigenom och samtliga 3 fönster mot lugna Brännkyrkagatan. Bara att flytta in!

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
36 kvm
Avgift:
2 097 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

2 995 000 kr pris/bud

Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
Brännkyrkagatan 83, 3 tr - Yttersta Tvärgränd
Yttersta Tvärgränd
Brännkyrkagatan 83, 3 tr - Brandstationen
Brandstationen
Brännkyrkagatan 83, 3 tr - Planlösning
Planlösning
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till en effektivt planerad 2:a med maximal funktion på sina 36 kvadratmeter. Här finns ett fint vardagsrum med två fönsterpartier och öppen planlösning med köksdelen, en social lösning som förenar rummen och skapar fina förutsättningar till mysigt häng med vänner. Bostaden är ljus med tre fönsterpartier som samtliga vetter mot lugna Brännkyrkagatan. Sover gör du i det fina sovrummet med tillgång till klädkammare. Badrummet är modernt och helkaklat.

Bostaden har enhetligt vita väggar och fina golv som en bas att inreda efter. Skicket är gott alltigenom så här är det bara att flytta in! Läget är centralt på en lugn gata med behändigt avstånd till allt vad Söder har att erbjuda. Här finns allt man behöver i direkt närhet - kommunikationer, service, parker och nöjen.

Hall:
Välkommen in! Entré in i hall med möjlighet att hänga av sig. Notera det läckra klinkergolvet med härligt mönster som är lika snyggt som praktiskt. Rakt fram i hallen finns ingång till det fina badrummet.

Vardagsrum:
Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning och bildar en social enhet, här lagar man mat och umgås på sin lediga tid. Rummet är riktigt ljust med insläpp av ljus från två fönsterpartier, ett stort och brett samt ett lite mindre. Här rymmer man vardagsrumsmöblemang och även en mindre matplats. Den välvda väggen tillför en speciell charm och en egen dimension till rummet.

Kök:
Köket är praktiskt och kompakt med allt det nödvändiga. Stilen flörtar med det industriella där det rostfria är tongivande. Maskinellt består utrustningen av elspis med häll, inbyggnadsugn, fläkt samt kyl/frys. På golvet ligger praktisk klinker matchande det i hallen.

Sovrum:
Trivsamt sovrum med fint ljusinsläpp genom fönster och plats för säng och sängbord. Ingång till mindre klädkammare för klädförvaring.

Badrum:
Modernt badrum med helkaklade vita väggar och svart klinkergolv. Utrustningen består av tvättställ i kommod, badrumsskåp, wc och handdukstork. Bra duschplats med avskärmande glasdörrar.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1942-1944
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme
Övrigt
FÖRENING:
Brf Uven Större 25 förvärvade fastigheten med år 2010 och består av 2 flerbostadshus som byggdes 1942-1944. I föreningen finns 45 bostadsrätter, 4 hyresrätter och 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen är äkta och äger marken, ej tomträtt. Delat ägande mellan förälder och barn accepteras.

OMRÅDE:
Så lugnt och samtidigt så centralt med endast minuter från allt vad man kan behöva av service, restauranger och nöjen. Några minuters promenad till korsningen Ludvigsbergsgatan och Brännkyrkagatan finns matbutiken Paradiset för matentusiaster. Med ett rikt utbud av fräsch färdigmat, delikatesser och allsköns livsmedel är butiken ett uppskattat inslag i kvarteret. Behöver du handla lite mer finns en Coop butik bara ett runt hörnet med generösa öppettider. Nära såväl tunnelbana (T- Zinkensdamm), pendeltåg och innerstadsbussar.

Nära grönskan och parker som Skinnarviksparken och gångstråket Monteliusvägen med fantastisk utsikt över vatten. Även nära till Mariatorget med trevliga restauranger och caféer. Tantolunden med både minigolf, badplats och kolonilottsområde. Gillar du träning och motion kan du ta härliga promenader eller joggingturer längs med Hammarhamnen och Årstaviken.

Renoveringar

Utförda renoveringar:
1986 Stambyte V/A samt el
2017 Renovering av delar av gård.
2017 Målning av samtliga fönster

Kommande renoveringar:
Fasadrenovering planeras till våren 2020.
VVC åtgärder pågår i fastigheten nu. I samband med det kommer vattenburna handdukstorkar på VVC proppas och ej längre ge värme.
OVK åtgärder pågår nu.
Stämmobeslut finns om att sälja råvinden samt flytta förråd till källarplan. Bostadens förråd är redan godkänt att flyttas till källarplan och flytt kommer antagligen att ske under 2020.
Tvättstugor flyttas också till källarplan och blir då helt nya. Planerat att utföras under 2020.

Övriga utrymmen

Det finns tvättstuga, cykelförråd samt gård.

TV och bredband

TV
Kabel-Tv finns i fastigheten, leverantör ComHem.
Avtal med ComHem tecknas separat av de boende.
Bredband
Bredband finns i fastigheten, leverantör Bredband 2.
Avtal tecknas separat av de boende.

Energideklaration

Status
Utförd
Datum
2018-07-05
Prestanda
122 kWh/m² år
Energiklass
E

Föreningen

Namn
Brf Uven Större 25
Andel i föreningen
2.42%
Pantsättningsavgift
465 kr
Överlåtelseavgift
1 163 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
2 995 000 kr pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
2 rok
Boarea:
36 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
2 097 kr/mån. Inkl. värmen och vatten.
Våningsplan:
3, hiss finns.
Lägenhetsnr:
7135
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
070-718 95 92

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.