08-644 90 44

Huddinge

Visa alla bilder

Småbrukets Backe 14, 3 tr

Balkong i bästa söderläge med fri utsikt. Möjlig 2:a, låg avgift, full maskinell utrustning m.m. Populärt område med goda kommunikationer.

Kort fakta

Antal rum:
1 rum och kök
Boarea:
40 kvm
Avgift:
2 091 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

1 795 000 kr accepterat pris

Ansvarig mäklare
Caroz Hassan
Småbrukets Backe 14, 3 tr - balkong
balkong
Småbrukets Backe 14, 3 tr - hall kombo
hall kombo
Småbrukets Backe 14, 3 tr - badrum
badrum
Småbrukets Backe 14, 3 tr - detalj kombo
detalj kombo
Småbrukets Backe 14, 3 tr - detalj
detalj
Småbrukets Backe 14, 3 tr - balkong kombo
balkong kombo
Småbrukets Backe 14, 3 tr - Planlösning
Planlösning
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

ACCEPTERAT PRIS:
Nyproducerad lägenhet med bästa möjliga planering av 40kvm man kan tänka sig. På tredje våningen finner ni denna stilrena bostad med genomgående hög kvalité, vacker ekparkett och låg avgift. Den rymliga klädkammaren i lägenheten kan enkelt göras om till ett funktionellt sovrum. Stor balkong i bästa möjliga söderläge. Smarta förvaringsytor och utrustad med b.l.a diskmaskin och tvättmaskin/torktumlare. Här bor du bekvämt i ett attraktivt område med närhet till centrum. Utmärkta kommunikationer som tar dig till Stockholm Central på mindre än 15 minuter med pendeltåg.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL/FÖRRÅD:
Välkomnade hall med ljusa väggar och vackert parkettgolv i ek. Goda avhängningsmöjligheter i hallen i form av hatthylla, garderob och ett linneskåp. Från hallen finns ingång till ett förråd om ca 3,6 kvm med hylla och klädstång.

BADRUM:
Fint badrum med vitt kakel på väggar och mörkt klinker på golv med elektrisk komfortgolv-värme. Badrummet är utrustat med duschväggar i glas, wc, handfat, badrumsskåp med spegel och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

KÖK:
Stilrent Vedum kök med trevligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet i vardagsrummet. Goda förvaringsytor bakom köksluckor, elegant bänkskiva och praktisk diskbänk i rostfritt stål med vitt kakel ovan. Köket har öppen planlösning till vardagsrummet som skänker en behaglig kontakt för samvaro. Den maskinella utrustningen består av spis med induktionshäll, spisfläkt, kyl/frys, plats för mikrovågsugn, diskmaskin och städskåp.

ALLRUM/BALKONG
Stort rum med öppen yta mellan kök och vardagsrum/sovdel. Lättmöblerat rum med vitmålade väggar. Härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Från allrummet når du den rymliga, soldränkta balkongen som ligger i bästa möjliga söderläge med utsikt över grönska.

OMRÅDE:
Lägenheten befinner sig i ett lugnt område i Flemingsberg som har närhet till allt man kan tänka sig. Inom 10 minuters promenadavstånd finner du Karolinska universitetets sjukhus Huddinge, Flemingsbergs station och centrum. Här finns bl.a. Södertörns Högskola, mataffären ICA Maxi, restauranger, hårsalonger, caféer, gym m.m. Det finns även en mindre matbutik precis intill lägenheten. För den som vill ha ytterligare utbud och ett större centrum finns Huddinge Centrum som erbjuder ett 80-tal butiker endast en station bort med pendeltåget. För den som gillar friluftslivet så har man definitivt kommit rätt. Flemingsberg erbjuder flera grönområden, inte minst Flemingsbergsskogen. Ett av Stockholms läns största väglösa skogsområde. Naturreservatet sträcker sig från Flemingsbergsviken till Gladökvarn och gränsar ända bort mot Botkyrka kommun. Goda badmöjligheter finner du vid Kvarnsjön.

FÖRENING:
Brf Brygghuset i Visättra Ängar består av 152 lägenheter fördelade på 4 st bostadshus. Föreningen är en äkta föreningen och äger marken, därav ingen tomträttsavgäld. Förråd finns i respektive lägenhet. Till fastigheten så tillhör en trevlig gård med grönytor, lekplats, utegym, utvändiga parkeringsplatser och cykelställ vid entrén till husen.

KOMMUNIKATIONER:
Goda kommunikationer vid Flemingsbergs station som tar snabbt in till Stockholm City på ca 15 minuter. För den som inte vill gå finns bussar endast ett stenkast från lägenheten. Utöver pendeltåget så finns även ett flertal bussar med förbindelser mot flera centrala knutpunkter, b.l.a mot Skärholmen och IKEA i Kungens Kurva, Högdalen, Huddinge sjukhus och Skogås.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2019
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft

Renoveringar

Nyproducerat 2019

Balkong/uteplats

Rymlig balkong i soldränkt söderläge

Bilplats

Det kommer att finnas 85 st p-platser utomhus varav 4 st kommer vara handiakapp/gästparkeringar. Platserna går att hyra för ca 400 kr/mån. Kösystem tillämpas.

TV och bredband

TV
Kabel-TV via Telia Tripple-Play ingår i månadsavgiften.
Bredband
Bredband via Telia Tripple-Play ingår i månadsavgiften.

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Hushållsel
173 kr
Summa
323 kr/mån

Föreningen

Namn
Brf Brygghuset i Visättra Ängar
Andel av årsavgift
0.55402%
Pantsättningsavgift
465 kr
Överlåtelseavgift
1 163 kr (betalas av Säljare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Övrigt om bostaden
1 795 000 kr accepterat pris
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
1 rok
Boarea:
40 kvm. Areauppgifter enligt ritning(ar)
Avgift:
2 091 kr/mån
Våningsplan:
4 av 6, hiss finns.
Lägenhetsnr:
3-1303 ,
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Dokument & länkar

Ansvarig mäklare
Caroz Hassan
+46 72-536 37 13

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.