08-644 90 44

Hagsätra

Visa alla bilder

Porlabacken 47

Tvårummare med väldisponerade kvadratmetrar och generöst ljusinsläpp där balkongen är en naturlig förlängning av bostaden.

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
53 kvm
Avgift:
3 866 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Tis 27 augusti kl 18:00 - 18:30 Lägg till i kalendern Välkommen på visning

1 695 000 kr pris/bud

Ansvarig mäklare
Pannos Vagelopoulos
Porlabacken 47 - Planlösning
Planlösning
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Tvårummare med väldisponerade kvadratmetrar och generöst ljusinsläpp där balkongen är en naturlig förlängning av bostaden. Högst upp i huset finns nu äntligen en tvåa med rikligt ljusinsläpp till. Här får ni 50-talscharm när den är som allra bäst med många originaldetaljer bevarade så som gjutjärnsradiatorer och fönsterbänkar i marmor är några av attributen som bidrar till själen i detta hem. Rummen är väl tilltagna och bostaden får anses osedvanligt välplanerad med gott om förvaring i inbyggda garderober. Balkong i högt och fritt syd-västläge borgar för många soltimmar. Den gemensamma uteplatsen är väldigt gemytlig och erbjuder grillning och avkoppling i rofylld miljö. Oerhört rymligt källarförråd är stort plus.

Hall
Hallen är bostadens nav och välkomnar er omgående med ett ofattbart ljusinsläpp från vardagsrummets och kökets fönster. Här är förvaringen god med inbyggda garderober. Ytterligare avhängningsmöjligheter finns via möjlig hatthylla. Hallen är möblerbar och här börjar det fina golvet som klär samtliga rum. genomgående ljusa nymålade väggar gäller för hela bostaden.

Vardagsrum
I vardagsrummet ryms med enkelhet ett större möblemang. Underbart ljusinsläpp från fönster och balkongdörr. Här finns gott om utrymme för soffgrupp, TV samt ytterligare förvaringsmöbler. Väggarna är målade i ljusa kulörer och på golvet återfinns det vackra trägolvet.
Kök
Bostadens moderna kök i vinkel renoverades 2015 och erbjuder flera skåpsluckor och generösa arbetsytor. Mörka och ljusa skåpsluckor med stänkskydd i glas och en svart arbetsbänk. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i kombination, spishäll, ugn samt fläkt och inbyggd micro. Invid kökets fönster ryms ett stort matbord för flera sittande gäster.

Sovrum
Sovrummet är beläget lugnt med fönster mot föreningens gård. Här sover ni rofyllt och rummet väl skyddat från insyn. Plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt ytterligare möbleringsmöjlighet och en rymlig garderob finns.

Badrum
Det moderna badrummet har kaklade väggar och klinker på golv. Badrummet är väl tilltaget och inrymmer dusch, wc, handfat, kommod samt spegelskåp.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1958
Ventilation
Självdrag
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme
Övrigt
Föreningen
Brf Porlabacken 1 bildades år 2007 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av totalt 54 stycken lägenheter, varav 5 som hyresrätter. Dessutom har föreningen 2 lokaler som uthyres. För närvarande kommer det inte ske någon förändring av månadsavgiften.
Område
I Hagsätra centrum finner du ett bra centrumutbud av butiker samt även olika serviceinrättningar så som exempelvis vårdcentral, bank, bibliotek och apotek med mera. I övrigt finner du även två matbutiker, konditori och olika restauranger.
Kommunikationer
På ca 5 minuters promenad når du Hagsätra Centrum där du kan ta tunnelbanans gröna linje. Buss 143 mot Liljeholmen tar dig till Älvsjö Centrum på ca 12 min. Där finns flertalet busslinjer samt pendeltåget mot Stockholm Central. Är du bilburen når du från bostaden snabbt flera större trafikleder och tar dig till Stockholm C på ca 15 minuter.

Renoveringar

Utförda rennoveringar
2001- Fasad
2015 - Stambyte
2015 - El-stigar
Fjärrvärme

Inga planerade renoveringar i dagsläget.

Balkong/uteplats

Balkong i soligt läge.

Bilplats

Garageplats för 550 kr/mån, för närvarande i kö.

Parkeringsplatser för 250 kr/mån, finns lediga platser.

TV och bredband

TV
ComHem, beställs direkt från leverantörer.
Bredband
AllTele fiber, beställs direkt från leverantör.

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Hushållsel
250 kr
Summa
400 kr/mån

Kostnaden är en uppskattnig. Avvikelser kan förekomma.

Energideklaration

Status
Utförd
Datum
2013-05-03
Prestanda
189 kWh/m² år
1 695 000 kr pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
2 rok
Boarea:
53 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
3 866 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme och vatten.
Våningsplan:
3 av 3, hiss finns ej.
Lägenhetsnr:
0047
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen på visning

Tis 27 augusti kl 18:00 - 18:30 Lägg till i kalender Välkommen på visning
Ansvarig mäklare
Pannos Vagelopoulos
070-965 35 04

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.