08-644 90 44

Aspudden

Visa alla bilder
Snart
till salu

Olof Skötkonungs Väg 15A

Arkitektritat BRF-radhus 4 minuter från Aspuddens T-bana. Lyxig nyproduktionsstandard från 2014 och 2 egna parkeringsplatser.

Kort fakta

Antal rum:
5 rum och kök
Boarea:
143 kvm
Avgift:
4 810 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

9 500 000 kr pris/bud

Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
Olof Skötkonungs Väg 15A - Planlösning entréplan
Planlösning entréplan
Olof Skötkonungs Väg 15A - Ursprunglig planlösning entréplan
Ursprunglig planlösning entréplan
Olof Skötkonungs Väg 15A - Planlösning övre plan
Planlösning övre plan
Olof Skötkonungs Väg 15A - Ursprunglig planlösning övre plan
Ursprunglig planlösning övre plan
Olof Skötkonungs Väg 15A - Planlösning vindsplan
Planlösning vindsplan
Olof Skötkonungs Väg 15A - Placering av hus på tomt
Placering av hus på tomt
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till ett arkitektritat bostadsrättsradhus mitt i Aspuddens lummiga villakvarter - ett unikt boende som sällan blir salu! Det här är verkligen en spännande bostad med gott om plats för den stora familjen! Idag 5 rum och kök, ursprungligen planerat för 6 rum. Med nyproduktionsstandard från 2014 och bästa läge på gavel har den här bostaden allt man kan önska. Ett påkostat hus med de absolut bästa materialvalen såsom HTH-kök, vitvaror från Siemens och genomgående ljus ekparkett. Läget är strategiskt bra med närhet till Aspuddens Centrum och dess närservice, endast 12 minuter med tunnelbana till Centralen samt gångavstånd till Mälaren och friluftsområden - ett av de mest centrala villaområdena i Stockholm! 2 egna parkeringsplatser finns på tomten. Lugn återvändsgata endast 4 minuter till tunnelbanan!

Entréplan:
Vid entrén möts man direkt upp av en trivsam känsla. Kläder hängs av direkt till höger och i smart dold förvaring under trappen finns plats för skor och annat nödvändigt. Mörkt tåligt golv och takspottarnas belysning kompletteras av naturligt ljus via glasat sidostycke och från takfönster i övre plan.

Kök och vardagsrum:
Luftig vardagsrum i social enhet med påkostat HTH-kök och den mellanliggande matplatsen. Köket är verkligt ljust med vit skåpinredning och mörka arbetsbänkar av sten. Maskinellt består utrustningen av spishäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, fläkt och vinkyl ( samtliga av kvalitetsmärket Siemens) samt avfallskvarn. Det finns också en separat kyl och frys samt diskmaskin som alla är integrerade och smälter in bakom skåpsfronter. Intrycket är stilrent och genomtänkt rakt igenom. I den fria ytan mot vardagsrum finns möjlighet att möblera en rymlig matplats som kan tillåtas växa vid besök. Stora glasade fönsterpartier och altandörrar skapar närkontakt med utemiljön och den egna uteplatsen. Bara att öppna upp och kliva ut från både kök och vardagsrum. På uteplatsen njuter man av skyddat läge i Söder.

Badrum och tvättmöjligheter:
Helkaklat med klinkergolv i svart, vitt och grått. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ i kommod, spegel, torkställning för handdukar och en duschplats med glasväggar. Golvvärme.

Förråd:
Via diskreta skjutdörrar från vardagsrum nås ett förråd som idag disponeras som tvättstuga, utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Övre plan:
En trappa upp finner vi två fina och ljusa sovrum, ett större och ett mindre. Våningsplanet är ursprungligen planerat för tre sovrum, men nuvarande ägare använder det ena som ytterligare ett sällskapsutrymme för familjen. Möjligt att återställa till sin ursprungliga funktion för den med behov. Det finns också en möblerbar yta vid trappen, kanske en myshörna att krypa upp i med en god bok? Våningsplanet har delvis en takhöjd på 4 meter vilket skapar en fantastisk rymd och ett underbart ljusinsläpp via stora takfönster.

Badrum:
Helkaklat med klinkergolv i vitt, svart och grått, matchande badrummet på entréplan. Utrustningen består av wc, tvättställ i kommod, spegel, torkställning för handdukar och inbyggt badkar. Golvvärme.

Vindsplan:
Ytterligare en våning upp finner vi det karaktärsfulla vindsplanet. Här bjuds på spännande vinklar och vrår och ett ljuvligt ljusflöde genom takfönster. Planet är inrett som en "föräldravåning" med sovrum, "walk in closet" med goda förvaringsutrymmen och eget badrum. Allt under charmigt snedtak.

Badrum:
Helkaklat i vitt med grått klinkergolv och utrustning bestående av wc, tvättställ i kommod, spegel, duschplats och torkställning för handdukar. Golvvärme även här.

Det här är så nära ett villa-boende man kan komma! Och ett verkligt lyxigt sådant. Materialvalen är genomgående väl valda och genomtänkta. Tex har hela huset en vacker ljus ekparkett från Kährs som bas att inreda efter. Möjlighet finns också att skapa ett 6:e sovrum genom att dela av den bortre delen av vardagsrummet, enligt husets ursprungliga planlösning, se planlösningar.

Den egna trädgården är en plats att umgås under avslappnade former, här grillar man under varma kvällar, njuter av solskenet och leker på gräsytor och berghällar. Trädäcket sträcker sig runt huskroppen från framsidan i öst runt hörnet mot baksidan i söder. Hushållets bilar parkeras smidigt och lättillgängligt på den grusade uppfarten och ingår i avgiften. Varmt välkommen till ett spännande boende av det slag som sällan blir till salu!

FÖRENING:
Brf Grågåsen 24 består av 3 bostäder, A, B och C fördelade på ett bostadshus med tre sammanhängande huskroppar. Fastigheten stod färdig år 2014 och är i gott skick.

OMRÅDE:
Centralt belägna parkvillor på Olof Skötkonungs Väg 15A, med närhet till Aspuddens Centrum där tunnelbanestation, livsmedelsbutik, caféer mm finns. Via en trappa till Eriks Segersälls väg är avståndet knappa 300 meter. Aspudden är en småstadsidyll med direkt närhet till både stad och friluftsliv. För mindre familjemedlemmar är Aspuddsparken, ca 400 m bort, ett populärt val där man kan bekanta sig med hästar, grisar, getter och höns, eller testa ponnyridning på utvalda dagar. Ett annat lättsamt sommarnöje är minigolf vilken finns nära till hands i Golfbaren. Närbelägna Vinterviken bjuder generösa fria ytor och promenadvägar, där man kan njuta av utsikt över vatten, koloniträdgårdar eller kanske en lunch eller fika i Alfred Nobels gamla dynamitfabrik, numera café och festvåning. Kommunikationsmässigt tar man sig smidigt vidare med tunnelbana från Aspuddens station, för vidare anknytningar i Liljeholmen eller city.

Byggnad

Byggnadsår
2014
Fönster
3-glasfönster isoler
Uppvärmningssystem
Bergvärme

Balkong/uteplats

Uteplats som löper från husets framsida runt mot baksidan, men trädäckad yta i varierande storlek.

Övriga utrymmen

Till bostaden hör ett rymligt källarförråd, detta är beläget under hus B.

Bilplats

Två egna parkeringsplatser på grusad uppfart framför huset.

TV och bredband

TV
Tv via Boxer.
Bredband
Bredband via Ownit.

Driftskostnad

Försäkring
167 kr
Vatten/avlopp
167 kr
Summa
334 kr/mån

Föreningen

Namn
Brf Grågåsen 24
Andel i föreningen
33.649%
9 500 000 kr pris/bud
Typ:
Bostadsrättsradhus
Antal rum:
5 rok
Boarea:
143 kvm
Avgift:
4 810 kr/mån
Lägenhetsnr:
A (1)
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Dokument & länkar

Stadgar Grågåsen 24.pdf
Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
070-718 95 92

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.