08-644 90 44

Hägersten / Telefonplan

Visa alla bilder

Bäckvägen 68A

Mysig och genomgående 1:a i fint skick. Trivsamt läge nära service och kommunikationer.

Kort fakta

Antal rum:
1 rum och kök
Boarea:
36 kvm
Avgift:
2 600 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Sön 18 april kl 12:00 – 12:45 Lägg till i kalendern På grund av rådande omständigheter får endast bokade spekulanter komma på visning. Kontakta mäklaren för tid.
Mån 19 april kl 17:00 – 17:45 Lägg till i kalendern På grund av rådande omständigheter får endast bokade spekulanter komma på visning. Kontakta mäklaren för tid.

2 195 000 kr /bud

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Bäckvägen 68A-15
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Mysig, trivsam och genomgående 1:a i fint skick. Stort och ljust allrum med gott om plats för sängen, soffan samt en arbetsplats om så önskas. Här finner ni vackra furugolv, stort fönsterparti och förvaring i dubbelgarderob. Ytterligare förvaring erbjuds i hallens tre garderober. Fint kök i vitt med gott om förvaring och en matplats invid fönstret med plats för ca 4-5 personer.
I anslutning till hallen ligger ett helkaklat och fräscht badrum med wc, kommod, badrumsskåp, dusch samt vädringsfönster. Ljus, luftig och välkomnande hall.

Mycket trivsamt läge i förening med god ekonomi och låg skuldsättning.

Området kring och Midsommarkransen/Telefonplan är mycket lugnt och trevligt med lummiga kvarter, gott om grönområden och all tänkbar service inom kort promenadavstånd.
Gångavstånd till tre tunnelbanestationer, närmast till Telefonplan på ca 5 minuters promenad, samt Midsommarkransen och Aspudden på ca 10 minuters promenad.
Vid Telefonplan ligger även Konstfack, träningsanläggningen SATS, Klättercentret, ett flertal restauranger, vårdcentral, BVC med mera. Här finner ni populära restaurangen Landet, Krubb, AB café, Klubb, samt Söderbergs Bageri m.m. Två stationer bort med tunnelbannan ligger Liljeholmen som knyter ann till Södermalm.
För dig som gillar natur- och friluftsliv finns här många möjligheter. I närheten ligger härliga Vinterviken med kolonilotter, båthamn, badmöjligheter i Mälaren, motionsspår och café.
Omgivande natur ger möjlighet till aktiviteter även under vintertid såsom skridsko- och skidåkning.
Sommartid är det nära till Hägerstensbadet med utomhusbassäng och på vintern kan du bada och träna i Västertorps idrotts- & simhall som även har gym.

SERVICE & KOMMUNIKATIONER
Vill du ha ett större utbud av affärer finns Kungens kurva med IKEA och Skärholmens centrum inom några minuters resväg med bil. Det är även kort reseavstånd till växande Liljeholmstorget med kommande biografkomplex och shoppingcenter.

Du kan välja mellan T-bana från Telefonplan, Aspudden, Midsommarkransen alternativt Hägerstensåsen som tar dig in till city på bara några minuter. Direkt utanför dörren går buss 147 ner till Liljeholmen där du finner både Tunnelbana och Tvärbanan som knyter ihop det västra och södra tunnelbanenätet. Från Telefonplan går också flertal busslinjer som bl.a. passerar Älvsjö pendeltågsstation, Farsta Strand och Bagarmossen. Vill du se tidtabeller, gå in på SL:s hemsida www.sl.se.

Med bil tar du dig snabbt via E4/E20 till Stockholm city med sitt stora utbud av alla de slag.

ÖPPEN BUDGIVNING
Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
Bud som inkommer redovisas på nätet endast med säljarens samtycke.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1943
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Övriga utrymmen

Gemensam tvättstuga samt cykel- och barnvagnsförråd finns i källaren.

Bilplats

Föreningen har 2 parkeringsplatser man kan hyra för 300 kr/mån. För närvarande är alla platser uthyrda (Kontrollerat 2021-03-11)TV och bredband

Bredband
Fiber är indraget och levereras av Stockholms Stadsnät. Varje lägenhet får teckna valfritt abonnemang för kabel-tv samt bredband

Driftskostnad

Vatten/avlopp
150 kr
Hushållsel
200 kr
Summa
350 kr/mån

Föreningen

Namn
Brf Reservoarpennan 1
Antal lägenheter
18 st
Antal lokaler
1 st
Org.nr
716417-7953
Pantsättningsavgift
474 kr
Överlåtelseavgift
1 190 kr (betalas av Säljare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningen registrerades 1982 och innehar fastigheten Reservoarpennan 1 sedan år 1983. Antal lägenheter: 18 (BR). Antal lokaler: 1 st affärslokal (HR-36 kvm), uthyrd.
Föreningen innefattar adresserna Bäckvägen 68 A -70.
Byggnadens totalyta är bostadsyta 684 kvm, där 648 kvm utgör lägenhetsyta.

Ekonomisk förvaltare: SBC

Föreningen innehar och förvaltaren fastigheten Reservoarpennan 1 via tomträtt. Omförhandlas nästa gång 2022-03-31.

Föreningens ekonomi
Föreningen planerar en avgiftsändring under 2022 för att justera mot inflation samt fasadrenoveringen (Information från föreningen 2021-03-11)

Föreningens planerade och utförda renoveringar
Utförda renoveringar:
2020 Uppfräschning av tvättstuga
2019 Uppdatering av utomhusbelysning
2017-18 Radonåtgärd
2017 Stamspolning, radonhalt godkänd
2016 Fiber indraget
2014 Byte av termostater
2008 Säkerhetsdörrar
2004 Fönsterrenovering
2002 Byte av rörstammar
1997 Elstambyte

Planerade renoveringar (Information från föreningen 2021-03-11):
Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2015 och sträcker sig fram till 2035. Nästa stora åtgärd är fasadrenovering. Föreningen uppger att dem just nu tittar på offerter och inget startdatum är satt ännu, men förmodligen kommer fasadrenoveringen att starta inom närmsta året.
2 195 000 kr /bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
1 rok
Boarea:
36 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Avgift:
2 600 kr/mån. Inklusive värme och vatten.
Våningsplan:
1 av 3, hiss finns ej.
Lägenhetsnr:
00002
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen på visning

Sön 18 april kl 12:00 - 12:45 Lägg till i kalender På grund av rådande omständigheter får endast bokade spekulanter komma på visning. Kontakta mäklaren för tid.
Mån 19 april kl 17:00 - 17:45 Lägg till i kalender På grund av rådande omständigheter får endast bokade spekulanter komma på visning. Kontakta mäklaren för tid.

Dokument & länkar

StadgarÅrsredovisning 2019
Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
070 776 21 07

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.