08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder

Sjöviksvägen 124, 5 tr

Hörntrea i Berghus 4 med generös balkong om 6 kvm, öppna sociala ytor, två rymliga sovrum samt stort badrum. Toppskick på material och ytskikt!

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
74 kvm
Avgift:
3 942 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Mån 25 mars kl 18:00 - 18:30 Lägg till i kalendern

4 495 000 kr Pris/bud

Ansvarig mäklare
Jesper Nordzell
Sjöviksvägen 124, 5 tr - Härligt ljusinsläpp från flera fönster
Härligt ljusinsläpp från flera fönster
Sjöviksvägen 124, 5 tr - Vacker ekparkett
Vacker ekparkett
Sjöviksvägen 124, 5 tr - Stor balkong
Stor balkong
Sjöviksvägen 124, 5 tr - Sjöglimt från balkongen
Sjöglimt från balkongen
Sjöviksvägen 124, 5 tr - Stilrent vinkelkök
Stilrent vinkelkök
Sjöviksvägen 124, 5 tr - Bra förvaring bakom skjutdörrar i hallen
Bra förvaring bakom skjutdörrar i hallen
Sjöviksvägen 124, 5 tr - Naturlig plats för stor matgrupp
Naturlig plats för stor matgrupp
Sjöviksvägen 124, 5 tr - Rymligt sovrum med gott om förvaring
Rymligt sovrum med gott om förvaring
Sjöviksvägen 124, 5 tr - Helkaklat badrum
Helkaklat badrum
Sjöviksvägen 124, 5 tr - Badrum
Badrum
Sjöviksvägen 124, 5 tr - Planlösning
Planlösning
Sjöviksvägen 124, 5 tr - Liljeholmskajen
Liljeholmskajen
Sjöviksvägen 124, 5 tr - Liljeholmskajen
Liljeholmskajen
Sjöviksvägen 124, 5 tr - Sjövikstorget
Sjövikstorget
Sjöviksvägen 124, 5 tr - Sjövikstorget
Sjövikstorget
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välplanerad hörntrea i Berghus 4 med generös balkong om 6 kvm, vardagsrum med fönster i två väderstreck och fint ljusinsläpp från flera fönster. Stora öppna ytor gör detta till en social och trevlig lägenhet där man gärna umgås med familj och vänner. Kök med utsökta materialval från välkända fabrikat, två rymliga sovrum samt stort badrum med tvättdel. Lägenheten är utrustad med tystgående vitvaror samt massiva dörrar till alla rum vilket innebär bra ljudisolering. Ett bekvämt och modernt boende i Liljeholmskajen.

I närområdet finns allt du kan tänkas önska dig, så som sol- och badmöjligheter, trendiga restauranger, mysiga caféer, motionsspår, service och shopping. Bra kommunikationer med närmaste tvärbanestation "Årstadal" några kvarter bort och den allmänna hissen som öppnar bredvid fastigheten tar dig upp till "Årstaberg" där pendeltågen går. Promenad- och gångavstånd till Södermalm - svårslaget!

Lägenheten disponeras enligt följande:

Ljus hall med plats att hänga av ytterkläder och ställa skor innanför dörren. Bra förvaring i garderob bakom skjutdörrar. Praktiskt klinkergolv i direkt anslutning till säkerhetsdörren som sedan övergår till ett vackert ljust ekparkettgolv som är genomgående i hela bostaden.

Vidare in finns ett stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkongen. Rummet har ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och här bjuds på sjöglimt mot Årstaviken. Det finns plats för både soffa, tv-möbel och matplats för många middagsgäster. Vacker ekparkett samt vitmålade väggar är genomgående för hela lägenheten.

Helglasad dörr och fönster mot den generösa balkongen om 6 kvm. Här finns plats för både sittgrupp och blomarrangemang.

Kök med släta stilrent vita skåpluckor, bra arbetsyta på bänkskiva med dubbla infällda hoar och vitt kakel som stänkskydd. Vitvaror i form av varmluftsugn, mikro, induktionshäll, köksfläkt och integrerad diskmaskin samt två st kombinerade kyl/frys.

Bostadens bägge sovrum är generöst planerade med gott om plats för stor säng, sängbord och övrigt möblemang. I det ena sovrummet finns en praktisk nisch med dubbla garderober. I det större sovrummet finns en väl tilltagen skjutdörrsgarderob.

Väl tilltaget badrum med helkaklade vita väggar och svart klinkergolv. Bra belysning i form av infällda spotlights i taket. Här finns duschhörna, wc och handfat med kommod. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt avlastningsyta på arbetsbänk i svart och bra väggförvaring ovan.

I dagsläget har man fri utsikt över Mälaren och Södermalm. Utsikten kommer dock begränsas då JM planerar att bygga bostadshus framför detta hus.

FÖRENINGEN
Brf Bergkanten i Liljeholmen.
2 bostadshus i 6-10 våningar samt källare innehållande sammanlagt 91 bostadsrättslägenheter. Fastigheterna Druvmusten 1 och Vinodlaren 1 med adress Sjöviksvägen 106-116, 118-136.
Föreningen har två lokaler för uthyrning. En i gatuplanet i Druvmusten 1 avsedd för kommersiell uthyrning. En i Vinprovaren 1 i huvudsak belägen i gatuplanet och 1 tr avsedd för förskola.
"Berghus 4" är placerat vid bergsbranten från Sjövikshöjden. Huset har 55 moderna bostäder om ett till fem rum och kök, alla med balkong, uteplats eller terrass. Inga planerade förändringar av månadsavgiften (9/3-2019).

Intill fastigheten byggs den nya allmänna hissen som kommer att leda upp till berget och ge omedelbar tillgång till Sjövikshöjden, Årstabron och Årstaberg.

OMRÅDET:
Attraktivt läge vid populära Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen. Här finner ni det mesta ni kan tänkas önska er som bl.a. restauranger, matbutik, kiosk, videobutik, frisör, caféer, konditori, kemtvätt och skrädderi m.m.

Från Liljeholmskajen har ni det mesta inom promenad och cykelavstånd och på bara några minuter till fots når ni Liljeholmens centrum och dess galleria Liljeholmstorget. Där finner du ett shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädeskedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer.

Mycket nära till Årstaskogen som är ett otroligt vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor om du så önskar. Inte minst härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför dig.
För den som tycker om härliga båtturer finns möjlighet att skaffa båtplats i närliggande båtklubbar.

Närhet till mysiga Gröndal och sjön Trekanten med fina motionsspår, perfekt för en joggingtur eller en promenad. I Trekanten kan man fiska gädda, abborre och regnbåge och för bad-, båt och skridskoentusiaster blir boendet här ett enda stort äventyr. Attraktivt läge via populära Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen.

SERVICE/KOMMUNIKATIONER:
Utmärkta kommunikationer i området. Bara något kvarter bort ligger Tvärbanan som knyter ihop det västra och södra tunnelbanenätet via Liljeholmen mot Alvik och via Årstaberg och Gullmarsplan mot Sickla Udde. Även bussarna 145 (Liljeholmen-Älvsjö) och 160 (Liljeholmen-Gullmarsplan) trafikerar Sjövikstorget och på endast någon minut med tvärbanan/buss tar du dig till Liljeholmens C där Tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Med tunnelbanans röda linje tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter.

En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg där även pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge finns. Vill du se tidtabeller, gå in på SL:s hemsida www.sl.se.

Med bil tar du dig lätt ut på E4/E20 norr- och södergående. Behändigt cykel-/gångavstånd till Södermalm.

Vill du ha ett större utbud av affärer finns Kungens kurva med IKEA och Skärholmens centrum inom några minuters resväg med bil.

Byggnad

Byggnadsår
2016
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Balkong/uteplats

Stor balkong.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd.
I föreningen finns cykelrum, barnvagnsförråd, gemensamhetslokal, övernattningsrum och soprum med källsortering. föreningen har även en stor gemensam terrass och gård mot berget.

Bilplats

Föreningen disponerar över 63 st garageplatser i Bergrumsgaraget som är “Vin & Sprits” gamla bergrum. Kostnad 1 400 kr/mån.

TV och bredband

TV
Digital-TV levereras via Telia Triple play.
Bredband
Bredband och telefoni levereras via Telia Triple play.

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Vatten/avlopp
150 kr
Hushållsel
400 kr
Summa
700 kr/mån

Föreningen

Namn
Brf Bergkanten i Liljeholmen
Org.nr
769630-7557
Andel i föreningen
1.16%
Pantsättningsavgift
465 kr
Överlåtelseavgift
1 163 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
4 495 000 kr Pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
3 rok
Boarea:
74 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
3 942 kr/mån. Inkl. värme och kallvatten. Varmvatten tillkommer efter förbrukning. Obligatoriskt tillägg om 220 kr för Triple play.
Våningsplan:
5, hiss finns.
Lägenhetsnr:
11502
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen på visning

Mån 25 mars kl 18:00 - 18:30 Lägg till i kalender
Ansvarig mäklare
Jesper Nordzell
0725-36 37 17
Michaela Nordström
070-947 26 54

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.