08-644 90 44

Liljeholmen

Visa alla bilder
Snart
till salu

Liljeholmstorget 18, 3 tr

Med ypperligt läge på Liljeholmstorget ligger denna rymliga 2:a med tilltalande planlösning och stor härlig balkong. Bra förening med låg avgift!

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
73.5 kvm
Avgift:
3 382 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

3 695 000 kr Pris/bud

Ansvarig mäklare
Jesper Nordzell
Liljeholmstorget 18, 3 tr - Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster
Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster
Liljeholmstorget 18, 3 tr - Plats för större matgrupp
Plats för större matgrupp
Liljeholmstorget 18, 3 tr - Delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök
Delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök
Liljeholmstorget 18, 3 tr - Härligt ljusinsläpp även i köket
Härligt ljusinsläpp även i köket
Liljeholmstorget 18, 3 tr - Bra arbetsytor
Bra arbetsytor
Liljeholmstorget 18, 3 tr - Genomgående planlösning
Genomgående planlösning
Liljeholmstorget 18, 3 tr - Rymligt sovrum
Rymligt sovrum
Liljeholmstorget 18, 3 tr - Mysig balkong
Mysig balkong
Liljeholmstorget 18, 3 tr - Stilrent badrum
Stilrent badrum
Liljeholmstorget 18, 3 tr - Klädkammaren rymmer säsongens alla kläder
Klädkammaren rymmer säsongens alla kläder
Liljeholmstorget 18, 3 tr - Planlösning
Planlösning
Liljeholmstorget 18, 3 tr - Liljeholmstorget
Liljeholmstorget
Liljeholmstorget 18, 3 tr - Trekanten
Trekanten
Liljeholmstorget 18, 3 tr - Populära Sjövikstorget
Populära Sjövikstorget
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Bara ett stenkast från City men lika nära lugnet och naturen ligger denna rymliga 2:a med stor härlig balkong. Lägenhetens genomgående planlösning i kombination med generösa fönsterpartier och högt till tak skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett attraktivt boende i en stabil förening med låg avgift.

HALL
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger vacker ekparkett som är genomgående i bostaden.

VARDAGSRUM
Fint vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp, middagsbord för större sällskap och mer därtill. Generösa fönsterpartier ger en fantastisk känsla av ljus och rymd. Delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Helt enkelt ett rum som inbjuder till umgänge med både familj och vänner. På rummets väggar sitter en ljus tapet.

KÖK
Stort och fint vinkelkök med öppen social planlösning mot vardagsrummet som inbjuder till samvaro och gör det till ett nöje att bjuda hem gäster på middag. Här finns plats för ett stort matbord för många sittandes till bords intill det stora fönsterpartiet. Gott om förvaringsutrymme i många skåp bakom vita luckor samt bra arbetsytor som underlättar matbestyren. Den maskinella utrustningen i rostfritt består av diskmaskin, ugn, spis och kyl/frys.

SOVRUM
Generöst sovrum som erbjuder gott om plats för dubbelsäng, garderober och sängbord m.m. Rummets väggar är ljusa men bryts av mot en fondtapet. Från sovrummet når du även bostadens härliga balkong.

BALKONG
Väl tilltagen balkong där många varma dagar kan avnjutas på sommaren. På balkongen ryms utemöbler, blomsterarrangemang och grill (gasol- eller elgrill är tillåtet).

BADRUM
I anslutning till hallen ligger det helkaklade badrummet som är mycket rymligt och med ett trevligt fönster. Utrustningen är komfortgolvvärme, wc, handfat, handdukstork, duschdörrar i glas och förvaringsskåp. Badrummet är stilrent med vitt kakel på väggarna och ljusgrått klinkergolv.

KLÄDKAMMARE
I anslutning till vardagsrummet ligger en rymlig klädkammare som rymmer säsongens alla kläder.

FÖRENINGEN
Föreningen förvärvade fastigheten kv Karet 2 år 2004 (föreningen äger marken). Föreningen består idag av 143 lägenheter med bostadsrätt och 6 kommersiella lokaler med hyresrätt.Föreningen omfattar adresserna Liljeholmstorget 2A-20B, Nybohovsbacken 16-28 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger vindkraftsandelar som ger miljövänliga och låga elkostnader, 1,20 kr/kWh. Inga avgiftsförändringar är planerade (2019-02-26).

KOMMUNIKATIONER
Utmärkta kommunikationer i området. I Liljeholmen C där Tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter, som Flygbussarna, Swebus och Scaniabussen. Med tunnelbanans röda linje tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter. Tvärbanan som knyter ihop det västra och södra tunnelbanenätet via Liljeholmen mot Solna och via Årstaberg och Gullmarsplan mot Sickla. Även bussarna 145 (Liljeholmen-Älvsjö) och 160 (Liljeholmen-Gullmarsplan). Två stationer bort med tvärbanan ligger Årstaberg där även pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge finns. Vill du se tidtabeller, gå in på SL:s hemsida www.sl.se.

Med bil tar du dig lätt ut på E4/E20 norr- och södergående. Behändigt cykel-/gångavstånd till Södermalm.

Vill du ha ett större utbud av affärer finns Kungens kurva med IKEA och Skärholmens centrum inom några minuters resväg med bil.

OMRÅDET
Vid Liljeholmstorget finns gallerian Liljeholmstorget med caféer, restauranger och hela 90 butiker. I och runt gallerian finns service i form av fyra större livsmedelsaffärer, tandläkarmottagning, gym, apotek, banker, systembolag, spelbutik, frisörsalonger och kemtvätt. Runt torget och vid Liljeholmskajen finns även tillgång till ett flertal affärsbutiker, restauranger och caféer vilka över tiden kommer att bli ännu fler. Ett tunnelbanestopp bort eller några minuters promenad över Liljeholmsbron når man Hornstull och Södermalm med sina charmiga småbutiker, restauranger, pubar och caféer.

I vår absoluta närhet finns tillgång till parkområdet kring Trekantssjön. I sjön finns badmöjligheter på sommaren, skridskoåkning på vintern och fiskemöjligheter året runt. Som boende vid Liljeholmstorget kan ni njuta av underbara promenad- och motionsstråk utmed olika strandlinjer och skogs/parkområden. Exempel på detta är; Vinterviken, Långholmen, Reimersholme, Årstaviken, Årstaskogarna och Tantolunden.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2005
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Renoveringar

Kommande renoveringar:
Fasad Renovering - Tidsplan ej bestämt men troligen under 2019-2020. JM kommer stå för kostnaden, detta kommer alltså inte påverka avgiften. Läs mer på följande länk: https://www.liljeholmensport.se/information/info_fasadatgarder.pdf

Balkong/uteplats

Stor balkong.

Övriga utrymmen

Föreningen förfogar över följande gemensamma utrymmen: 2 st tvättstugor, 4 st cykelrum samt gemensamhetslokal som kan hyras för 200 kr/dygn och användas för övernattning.Tillgång till en grön innegård som delas med grannföreningen.

Bilplats

Förningen erbjuder lättillgängliga parkeringsplatser i varmgarage. Priset är 1500 kr/månad, medlemmar hyr momsfritt för 1200 kr/månad. Det finns gästparkering att hyra i garaget för 100 kr/dygn.

TV och bredband

TV
Basutbud från ComHem. Ingår i Avgiften.
Bredband
Fiber från Stockholms stadsnät (1000/1000 Mbit/s). Ingår i avgiften.

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Hushållsel
250 kr
Övrigt
150 kr
Summa
550 kr/mån

Övrigt avser varmvatten.

Energideklaration

Status
Utförd
Datum
2018-11-30
Prestanda
95 kWh/m² år

Föreningen

Namn
Brf Liljeholmens Port
Antal lägenheter
143 st
Antal lokaler
6 st
Org.nr
769611-6750
Andel i föreningen
0.67321%
Andel av årsavgift
0.67408%
Pantsättningsavgift
465 kr
Överlåtelseavgift
1 162 kr (betalas av Köpare)
Föreningen har 143 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt och hyreslokaler i gatuplan samt två mindre lagerlokaler i källarplan. Föreningen äger marken.
3 695 000 kr Pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
2 rok
Boarea:
73.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
3 382 kr/mån. I årsavgiften ingår värme, kallvatten, bredband/IP-telefoni (Stockholms Stadsnät 1000/1000 Mbit/s) och Kabel-TV (ComHem basutbud). Varmvatten efter förbrukning.
Våningsplan:
3, hiss finns.
Lägenhetsnr:
02253
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Jesper Nordzell
0725-36 37 17

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.