08-644 90 44

Hammarby Sjöstad

Visa alla bilder

Konvojgatan 1, vån 6

Ljus & välplanerad 3:a högt upp i huset. 2 balkonger med härlig himmelskontakt & vacker utsikt där man kan njuta av solen större delen utav dagen.

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
85 kvm
Avgift:
5 435 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Sön 20 januari kl 13:15 - 14:15 Lägg till i kalendern

5 195 000 kr Pris/bud

Ansvarig mäklare
Mattias Näsström
Konvojgatan 1, vån 6 - Fantastisk utsikt mot Sofia Kyrka
Fantastisk utsikt mot Sofia Kyrka
Konvojgatan 1, vån 6 - Bostaden är belägen i ett högt och fritt läge
Bostaden är belägen i ett högt och fritt läge
Konvojgatan 1, vån 6 - Modernt kök med plats för matbord
Modernt kök med plats för matbord
Konvojgatan 1, vån 6 - Från köket når man en av bostadens balkonger
Från köket når man en av bostadens balkonger
Konvojgatan 1, vån 6 - Stilrent kök från Ballingslöv
Stilrent kök från Ballingslöv
Konvojgatan 1, vån 6 - Köket är fullt utrustat
Köket är fullt utrustat
Konvojgatan 1, vån 6 - Här finns ordentliga arbetsytor med belysning
Här finns ordentliga arbetsytor med belysning
Konvojgatan 1, vån 6 - Trevlig matplats för hela familjen
Trevlig matplats för hela familjen
Konvojgatan 1, vån 6 - Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier
Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier
Konvojgatan 1, vån 6 - Från vardagsrummet når man bostadens andra balkong
Från vardagsrummet når man bostadens andra balkong
Konvojgatan 1, vån 6 - Här finns en vacker fondvägg i trä
Här finns en vacker fondvägg i trä
Konvojgatan 1, vån 6 - Trevlig genomgående planlösning
Trevlig genomgående planlösning
Konvojgatan 1, vån 6 - På den inglasade balkongen kan man njuta av härlig förmiddagssol
På den inglasade balkongen kan man njuta av härlig förmiddagssol
Konvojgatan 1, vån 6 - Rymligt sovrum med behagliga färgval
Rymligt sovrum med behagliga färgval
Konvojgatan 1, vån 6 - Här finns goda förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob
Här finns goda förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob
Konvojgatan 1, vån 6 - Bostadens andra sovrum har  trevliga fönsterpartier och utgång till balkong
Bostadens andra sovrum har trevliga fönsterpartier och utgång till balkong
Konvojgatan 1, vån 6 - Här ryms både säng och övrigt möblemang
Här ryms både säng och övrigt möblemang
Konvojgatan 1, vån 6 - Fräscht och rymligt badrum
Fräscht och rymligt badrum
Konvojgatan 1, vån 6 - I lägenheten finns en separat tvättstuga och i hallen en praktisk skjutdörrsgarderob
I lägenheten finns en separat tvättstuga och i hallen en praktisk skjutdörrsgarderob
Konvojgatan 1, vån 6 - Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt
Konvojgatan 1, vån 6 - Välkommen till ett boende med vackra detaljer och hänförande utsikt
Välkommen till ett boende med vackra detaljer och hänförande utsikt
Konvojgatan 1, vån 6 - Planlösning
Planlösning
Konvojgatan 1, vån 6 - Fasadbild
Fasadbild
Konvojgatan 1, vån 6 - Områdesbild
Områdesbild
Konvojgatan 1, vån 6 - Områdesbild
Områdesbild
Konvojgatan 1, vån 6 - Områdesbild
Områdesbild
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

: Välkommen till denna välplanerade och luftiga 3:a högt upp i huset med en härlig himmelskontakt och milsvid utsikt. Bostaden har inte mindre än två balkonger där man kan njuta av solen större delen utav dagen. Den ena i västerläge mot gården med eftertraktad eftermiddag och kvällssol. Här har man en härlig utsikt över Sjöstadens takåsar, Södermalm och vackra Sofia kyrka. Den andra balkongen är inglasad och erbjuder trevlig förmiddagssol. Bostadens kvadratmetrar är fördelade på luftiga sociala ytor, två ordentliga sovrum, ett ordentligt badrum samt separat tvättstuga. Lägenheten genomsyras av stilrena materialval, behagliga färgval samt genomgående parkettgolv. Här bor man i sjönära och rogivande del av Hammarby Sjöstad samtidigt som man har ICA-Supermarket, diverse restauranger och utmärkta kommunikationer runt knuten. Stabil bostadsrättsföreningen med välskött ekonomi. Föreningen äger marken (ej tomträtt).

Hall
Välkomnande hall med snyggt och praktiskt klinkergolv vid entrén. Här finns en ordentlig skjutdörrsgarderob som sväljer det mesta i förvaringsväg. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Kök
Stilrent kök med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Detta rum blir en naturlig samlingsplats för hela familjen. Det moderna köket från Ballingslöv har vita luckor och en praktisk arbetsbänk i massiv ek. Mörkgrå glasmosaik utgör ett snyggt stänkskydd. Kökets utrustning består av kyl, frys, ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin. Här ryms en ordentlig matplats för hela familjen. Från köket når man den ena balkongen.

Balkong 1
Bostadens ena balkong är väl tilltagen och vetter mot gården i ett högt och fritt läge. Här kan man njuta av eftertraktad eftermiddags- och kvällssol. Det höga läget erbjuder vacker utsikt över Sjöstadens takåsar, Södermalm och ståtliga Sofia Kyrka. Balkongen är utrustad med markis och en gedigen trätrall. Tack vare den generösa storleken ryms här både matplats och odlingsmöjligheter. Balkongens nås via utgång från både kök och sovrum.

Vardagsrum
Ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier där ljuset flödar in genom. Även vardagsrummet blir en trevlig samlingsplats och här ryms en ordentlig soffgrupp för familj och gäster. Från vardagsrummet nås bostadens andra balkong.

Balkong 2
Inglasad balkong med härlig förmiddagssol. Här har man första parkett att beskåda Hammarby Sjöstads småstadsliv. Under de varmare dagarna kan man enkelt skjuta undan inglasningen och öppna upp balkongen. Även denna balkong är av ordentlig storlek och rymmer matplats eller övrigt möblemang.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med behagliga färgval stort fönsterparti. Här ryms dubbelsäng med tillhörande möblemang. Här finns en praktisk skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2
Även detta sovrum är av ordentlig storlek och ligger i ett lugnt läge mot gården. Här ryms såväl säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Från detta sovrum når man även den ena balkongen.

Badrum
Fräscht badrum kaklat i vitt med en svart fondvägg vid dusch. Snyggt svart klinkergolv med golvvärme. Övrig utrustning består av kommod och spegelskåp från Ballingslöv, infälld spegel med belysning, vägghängd wc, handuksstork samt dusch.

Tvättstuga
I lägenheten finns en separat tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Ovan dessa finns en praktisk arbetsbänk samt väggskåp för förvaring. Dessutom finns en separat garderob.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningen har även ytterligare förråd i fastigheten för uthyrning. Till dessa är det separat kö.

: Brf Konvojen
Brf Konvojen är en äkta förening som består av 55 st bostadsrätter, en föreningslokal (uthyrd på långtidskontrakt) och en affärslokal för restaurang. Föreningen omfattar adresserna Konvojgatan 1-5. Fastigheten är ritad av arkitekterna Michelsen arkitekter för Riksbyggen och byggd av PEAB och stod klar för inflyttning 2007. I föreningen finns även garage, tvättstuga samt en trevlig innergård med lekplats, planteringar och utemöbler. Föreningen äger marken (föreningen behöver inte betala någon tomträttsavgäld).

Allmänt om området
I Hammarby Sjöstads marina miljö har du nära till både natur och storstadens alla bekvämligheter och möjligheter. I området finns mängder av restauranger, caféer och butiker vilket bidrar till områdets charmiga atmosfär. Här finns givetvis även bank, apotek, dagis, kyrka, bibliotek och allt annat som du kan önska dig. Området kombinerar verkligen det bästa av myllrande storstad och avkopplande natur med vatten inpå knuten.

Närområdet
Inom behagligt promenadavstånd finns populära Sickla köpkvarter där det finns mängder av affärer, butiker, biografer, fik och restauranger. Hammarby sjöstad gränsar mot Nackareservatet och inom några kilometer finns trevliga Hellasgården. Hellasgården är perfekt för bad sommartid och långfärdsskridskor vintertid. Inom bara några 100 meter finns Sickla sjö med barnvänlig badstrand och flera badbryggor. På vintern går det för övrigt även att åka slalom i Hammarbybacken som vintertid lyser upp kvarteren och varför inte avsluta med after ski på restaurang Göteborg.

Kommunikationer
Kommunikationerna är utmärkta och dina vänner når dig lätt med cykel, båt, tåg eller buss. Tvärbanan trafikerar Solna - Sickla Köpkvarter via Liljeholmen och Gullmarsplan (där du ansluter till tunnelbanenätet). Inom kort gångavstånd finns även busslinjerna 71, 74 och nattbuss 96. Vid station Årstaberg når du även pendeltågen. Båttrafiken med m/s Lotten och m/s Lisen är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm med 10 till 15 minuters intervall mellan 06.00 och 24.00. På Södermalm får du även kontakt med flera busslinjer som tar dig vidare. M/S Emelie trafikerar Hammarby Sjöstad - Nybroviken med ett stopp på Djurgården och Gröna Lund.

Tunnelbana
År 2025 planeras tunnelbanan att vara i drift i Hammarby Sjöstad. Stationen i Hammarby Sjöstad planeras under Hammarby Kanal med en uppgång på varje sida av kanalen. Den ena beräknas bli vid Katarina Bangata och den andra vid Lumaparkens södra del (ca 250m från lägenheten).

Byggnad

Byggnadsår
2007
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Övriga utrymmen

I föreningen finns tvättstuga samt en trevlig innergård med lekplats, planteringar och utemöbler. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Extra förråd finns för uthyrning. (Till dessa är det separat kö).

Bilplats

Föreningen har ett garage som nås direkt via hiss. Det finns 27 platser för bil som går att hyra för 1300 kr/mån samt 2 platser för mc som går att hyra för 300 kr/mån. Till platserna är det separat kö.

TV och bredband

Bredband
Föreningen har ett gruppanslutningsavtal med Bredbandsbolaget där bredband med hastighet 250/100 samt basutbud för tv ingår i avgiften.

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Hushållsel
400 kr
Summa
550 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd
Prestanda
130 kWh/m² år

Föreningen

Namn
Brf Konvojen
Antal lägenheter
55 st
Antal lokaler
2 st
Org.nr
716420-4708
Andel i föreningen
1.912%
Andel av årsavgift
1.91221%
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Övrigt om bostaden
5 195 000 kr Pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
3 rok
Boarea:
85 kvm
Avgift:
5 435 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-tv.
Våningsplan:
6, hiss finns.
Lägenhetsnr:
162
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen på visning

Sön 20 januari kl 13:15 - 14:15 Lägg till i kalender
Ansvarig mäklare
Mattias Näsström
070-147 24 39
Michaela Nordström
070-947 26 54

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.