08-644 90 44

Hammarby Sjöstad

Visa alla bilder

Virkesvägen 15, vån 7

Nu finns chansen att bli den förste att flytta in i denna välplanerade och genomgående 4:a med 2 balkonger & stilrena materialval med lyxiga tillval.

Kort fakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
100 kvm
Avgift:
5 123 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Tor 24 januari kl 10:00 - 11:00 Lägg till i kalendern Välkommen till vårt kontor på Lugnets Allé 25 för en utförligare beskrivning av projektet och lägenheten.

6 800 000 kr Accepterat pris!

Ansvarig mäklare
Mattias Näsström
Virkesvägen 15, vån 7 - Animerad bild lånad av Skanska
Animerad bild lånad av Skanska
Virkesvägen 15, vån 7 - Animerad bild lånad av Skanska
Animerad bild lånad av Skanska
Virkesvägen 15, vån 7 - Animerad bild lånad av Skanska
Animerad bild lånad av Skanska
Virkesvägen 15, vån 7 - Obs! Detta är en exempelbild på materialval och inte en exakt avbildning av köket. Se tillvalslista.
Obs! Detta är en exempelbild på materialval och inte en exakt avbildning av köket. Se tillvalslista.
Virkesvägen 15, vån 7 - Virkesvägen
Virkesvägen
Virkesvägen 15, vån 7 - Virkesvägen
Virkesvägen
Virkesvägen 15, vån 7 - Virkesvägen
Virkesvägen
Virkesvägen 15, vån 7 - Virkesvägen
Virkesvägen
Virkesvägen 15, vån 7 - The Village
The Village
Virkesvägen 15, vån 7 - The Village
The Village
Virkesvägen 15, vån 7 - The Village
The Village
Virkesvägen 15, vån 7 - Områdesbild
Områdesbild
Virkesvägen 15, vån 7 - Områdesbild
Områdesbild
Virkesvägen 15, vån 7 - Områdesbild
Områdesbild
Virkesvägen 15, vån 7 - Planritning
Planritning
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Nu finns chansen att bli den förste att flytta in i denna välplanerade och genomgående 4:a belägen på våning 7. Här bor man med centralt läge i Hammarby Sjöstad i eftertraktade kvarter. The Village är ett projekt bestående av 380 stycken lägenheter fördelade på två föreningar. Tanken med projektet är att skapa en kombination av modernt småstadsboende och det gröna småstadslivet. Husen är Svanenmärkta och följer strikta krav på miljömedvetna val. Till varje trapphus hör en gemensam takterrass för föreningens medlemmar. Lägenheten är belägen i den del av kvarteret som benämns som växthuset. Här kan man känna sig trygg när man flyttar in i ett helt nytt hem med de garantier som kommer med vid köp av nyproduktion. De redan utmärkta kommunikationerna planeras bli ännu bättre då tunnelbana är på gång vid Luma. Den planerade uppgången kommer att vara ca 250m från huset. Observera att lägenheten säljs på ritning med tillträde 2019-04-11. Ingen möjlighet till visning finns utan vi hänvisar till de bifogade filerna med planritning och inredningsval. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare Mattias Näsström på 070-147 24 39 för mer information.

Den genomgående planlösningen förser lägenheten med flera härliga fönsterpartier. Här har man möjligheten att varva ner på inte mindre än 2 stycken balkonger varav en ligger i soligt söderläge samt en i norrläge mot innergården. Här återfinns gedigna materialval med stilrena tillval (se bifogad tillvalslista). Den generella takhöjden i bostaden är 2,6 meter. Här finns luftiga sociala ytor, dubbla badrum samt tre bra sovrum separerade i varsin del av lägenheten. Genomgående mattlackad ekparkett samt vitmålade väggar.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
Trevlig hall med hatthylla samt garderob för förvaring av ytterkläder. Vid entrén ligger ett titanfärgat klinkergolv. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Kök
Påkostat kök med extra tillval för 72.500 kr (se tillvalslista bland dokument för detaljer). Exempelbild finns bland bilder där man kan få en uppfattning om gjorda stilval, denna är dock inte en exakt avbildning av köket och för mer detaljerade uppgifter hänvisar vi till tillvalslistan samt planritning. Köket är från Vedum med snygga vita luckor med push to open-funktion. Här finns en snygg arbetsbänk i vit Carraramarmor och ovan denna sitter ett snyggt grått stänkskydd. I taket sitter dimbara spotlights. Köket är utrustat med följande vitvaror från Siemens: helintegrerad diskmaskin, 2 stycken kombinerade kyl/frys i rostfritt stål, mikrovågsugn i svart glas, ugn, induktionshäll samt spisfläkt. I köket ryms en ordentlig matplats för hela familjen. Från denna finns utgång till en av bostadens balkonger.

Vardagsrum
Trevligt vardagsrum med plats för större soffgrupp. Vardagsrummet blir en naturlig samlingsplats för familj och gäster. Rummets stora fönster vetter mot innergården och från detta rum finns utgång till en av bostadens balkonger.

Balkonger
Bostaden har två härliga balkonger i dubbla väderstreck. Den större av dem ligger i ett soligt söderläge och den andra ligger i ett lugnt läge mot föreningens innergård.

Sovrum
Bostadens 3 sovrum är placerade i olika delar av lägenheten. 2 av dem ligger i lugnt läge mot innergården medan det tredje vetter åt söder. I det större av sovrummen finns gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finns praktisk garderobsvägg med skjutdörrar som sväljer det mesta i förvaringsväg. De bägge andra sovrummen är utrustade med varsin garderob och rymmer både säng och skrivbord.

Badrum 1
Rymligt badrum med vitkaklade (250x400) väggar och titanfärgat klinkergolv (146x146). I badrummet finns en praktisk infälld tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Ovan dessa ligger en vit laminatskiva och här sitter vita väggskåp. Övrig utrustning består av badkar, handdukstork, kommod, spegel med över- och underbelysning, samt wc. Tillval har gjorts i form av snygga beslag i brunt läder och en uppgraderad blandare.

Badrum 2
I detta badrum återfinns samma materialval av kakel och klinkers som ovan och även det uppgraderat med en lyxigare variant av blandare. Övrig utrustning består av en duschhörna i klarglas (tillval), handdukstork, kommod, spegel samt wc.

Till lägenheten hör ett källarförråd beläget i garageplan.


Föreningen
Brf The Village Sthlm består av 226 lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt 9 lokaler. Föreningen äger marken (ej tomträtt). Föreningen är en av 2 föreningar i projektet och omfattar trapphus 4-13 samt ett gårdshus. Det första trapphuset stod klart för inflytt under augusti 2018 och det sista trapphuset beräknas vara klart för tillträde under kvartal 4 2019. Tanken med projektet är att skapa en kombination av modernt småstadsboende och det gröna småstadslivet. Husen är Svanenmärkta och följer strikta krav på miljömedvetna val. Till varje trapphus hör en gemensam takterrass för föreningens medlemmar. Föreningen kommer att erhålla 150 000 kr per takterrass för att kunna inreda terrasserna efter medlemmarnas egna önskemål. I föreningen finns cykelrum, cykelservice samt barnvagnsrum. Till varje lägenhet hör ett förråd i garageplan.

Allmänt om området:
I Hammarby Sjöstads marina miljö har du nära till både natur och storstadens alla bekvämligheter och möjligheter. I området finns mängder av restauranger, caféer och butiker vilket bidrar till områdets charmiga atmosfär. Här finns givetvis även bank, apotek, dagis, kyrka, bibliotek och allt annat som du kan önska dig. Området kombinerar verkligen det bästa av myllrande storstad och avkopplande natur med vatten inpå knuten.

Närområdet:
Inom behagligt promenadavstånd finns populära Sickla köpkvarter där det finns mängder av affärer, butiker, biografer, fik och restauranger. Hammarby sjöstad gränsar mot Nackareservatet och inom några kilometer finns trevliga Hellasgården. Hellasgården är perfekt för bad sommartid och långfärdsskridskor vintertid. Inom bara några 100 meter finns Sickla sjö med barnvänlig badstrand och flera badbryggor. På vintern går det för övrigt även att åka slalom i Hammarbybacken som vintertid lyser upp kvarteren och varför inte avsluta med after ski på restaurang Göteborg.

Kommunikationer:
Kommunikationerna är utmärkta och dina vänner når dig lätt med cykel, båt, tåg eller buss. Tvärbanan trafikerar Solna - Sickla Köpkvarter via Liljeholmen och Gullmarsplan (där du ansluter till tunnelbanenätet). Inom kort gångavstånd finns även busslinjerna 71, 74 och nattbuss 96. Vid station Årstaberg når du även pendeltågen. Båttrafiken med m/s Lotten och m/s Lisen är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm med 10 till 15 minuters intervall mellan 06.00 och 24.00. På Södermalm får du även kontakt med flera busslinjer som tar dig vidare. M/S Emelie trafikerar Hammarby Sjöstad - Nybroviken med ett stopp på Djurgården och Gröna Lund.

Tunnelbana:
År 2025 planeras tunnelbanan att vara i drift i Hammarby Sjöstad. Stationen i Hammarby Sjöstad planeras under Hammarby Kanal med en uppgång på varje sida av kanalen. Den ena beräknas bli vid Katarina Bangata och den andra vid Lumaparkens södra del (ca 250m från lägenheten).

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2018-2019
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme & Bergvärme

Balkong/uteplats

Bostaden har två balkonger, en i söderläge samt en i norrläge.

Övriga utrymmen

I föreningen finns cykelförråd och barnvagnsförråd. I varje trapphus finns en gemensam takterrass. Till varje lägenhet finns ett källarförråd beläget på garageplan.

Bilplats

I föreningen finns 131 st garageplatser för bil samt 12 st garageplatser för MC. Till platserna är det separat kö.

TV och bredband

Bredband
Triple play. Föreningen har en gruppanslutning där tv, bredband och telefoni ingår i avgiften.

Driftskostnad

Försäkring
187 kr
Summa
187 kr/mån

Föreningen

Namn
Brf The Village i Sthlm
Org.nr
769629-1223
Andel i föreningen
0.545%
Övrigt om bostaden
6 800 000 kr Accepterat pris!
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
4 rok
Boarea:
100 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
5 123 kr/mån. Ett obligatoriskt tillägg om 205 kr tillkommer för värme, bredband, tv och telefoni. Föreningen debiterar 700 kr/mån för varmvatten och hushållel som sedan avräknas efter faktisk förbrukning.
Våningsplan:
7 av 10, hiss finns.
Lägenhetsnr:
9072
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen på visning

Tor 24 januari kl 10:00 - 11:00 Lägg till i kalender Välkommen till vårt kontor på Lugnets Allé 25 för en utförligare beskrivning av projektet och lägenheten.
Ansvarig mäklare
Mattias Näsström
070-147 24 39
Michaela Nordström
070-947 26 54

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.