08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder
Snart
till salu

Vinodlargatan 2, 6 tr

Ta chansen att förvärva denna rymliga 2:a med mycket attraktivt läge. En lägenhet med härligt ljusinsläpp och svårslagen utsikt mot Mälaren.

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
71.5 kvm
Avgift:
4 234 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Jesper Nordzell
Vinodlargatan 2, 6 tr - Fantastisk utsikt
Fantastisk utsikt
Vinodlargatan 2, 6 tr - Härliga fönsterpartier som ger mycket ljus
Härliga fönsterpartier som ger mycket ljus
Vinodlargatan 2, 6 tr - Stort vardagsrum
Stort vardagsrum
Vinodlargatan 2, 6 tr - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
Vinodlargatan 2, 6 tr - Fräscht kök
Fräscht kök
Vinodlargatan 2, 6 tr - Plats för stort matbord
Plats för stort matbord
Vinodlargatan 2, 6 tr - Rymligt sovrum mot föreningens innergård
Rymligt sovrum mot föreningens innergård
Vinodlargatan 2, 6 tr - Gott om plats för förvaring
Gott om plats för förvaring
Vinodlargatan 2, 6 tr - Fint ljusinsläpp mot hallen från vardagsrummet
Fint ljusinsläpp mot hallen från vardagsrummet
Vinodlargatan 2, 6 tr - Hall som erbjuder goda förvaringsmöjligheter
Hall som erbjuder goda förvaringsmöjligheter
Vinodlargatan 2, 6 tr - Helkaklat badrum
Helkaklat badrum
Vinodlargatan 2, 6 tr - Planlösning
Planlösning
Vinodlargatan 2, 6 tr - Alternativ planlösning
Alternativ planlösning
Vinodlargatan 2, 6 tr - Stor balkong i högt läge
Stor balkong i högt läge
Vinodlargatan 2, 6 tr - Badbryggor intill fastigheten
Badbryggor intill fastigheten
Vinodlargatan 2, 6 tr - Liljeholmskajen
Liljeholmskajen
Vinodlargatan 2, 6 tr - Sjövikstorget
Sjövikstorget
Vinodlargatan 2, 6 tr - Badbryggor längst med kajen
Badbryggor längst med kajen
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

På Vinodlargatan 2 bor du i ett lugnt och ostört läge högt upp i fastigheten. Från balkongen möts man av en underbar utsikt över Mälaren. Denna rymliga 2:a erbjuder modern öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, stort sovrum mot lugn innergård. Många fönsterpartier släpper in generöst med ljus. Lägenheten kan byggas om till en 3 rok.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande ljus hall med avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i vita platsbyggda garderober. Här finner ni en vacker ekparkett som löper vidare genom hela lägenheten. Rakt fram finner ni badrummet. Till höger finner ni rymliga sovrummet och till vänster finner ni vardagsrum och kök med stora fönsterpartier.

VARDAGSRUM
Mycket stort och ljust vardagsrum med öppen planlösning till köket. Här finns flera stora fönster och balkongdörr i glas som ger härligt ljusinsläpp samt svårslagen vy mot Mälarens vatten. Rummet har en bra yta för en stor soffgrupp och rymmer därtill även en generös matplats som gör det lätt att duka runt bordet när stora sällskapet samlas för middag. Från vardagsrummet når ni den rymliga balkongen som inbjuder till mysiga frukostar och middagar om våren och sommaren. Vardagsrummet kan avskärmas så lägenheten blir till en 3 rok. Vänligen se alternativ planritning.

KÖK
Fint kök med en stor matplats som rymmer flera personer invid fönstret. Härifrån erbjuds en fin utsikt ner mot Mälarens vatten och Södermalm. Goda förvaringsytor bakom stilrena köksluckor. Bra arbetsytor kombinerat med en praktisk diskbänk i rostfritt med vitt kakel ovan. Köket har öppen planlösning till vardagsrummet som skänker en behaglig kontakt för samvaro. Den maskinella utrustningen består av ugn, häll, diskmaskin, köksfläkt, kyl och frys. På golvet ligger det vackert ekparkettgolv.

SOVRUM
Mysigt och mycket lugnt beläget sovrum som vetter mot föreningens innergård. Här finns gott om plats för dubbelsängen samt goda förvaringsytor via garderober. Sovrummet har ett stort fönster som släpper in gott om ljus till rummet och står dörren öppen strålar ljuset genom hela lägenheten.

BADRUM
Väldisponerat helkaklat badrum som är utrustat med wc, kommod, badrumsskåp, tvättmaskin, torktumlare samt bra arbetsytor och väggförvaring. Vitt kakel på vägg samt ljust klinkergolv med komfortgolvvärme.

BALKONG
Stor balkong med gott om plats för bord och stolar. Balkongen och erbjuder en otrolig utsikt över mot Mälaren, Tanto och Södermalm. Denna yta blir en naturlig plats för avkoppling när vädret tillåter. Luta er tillbaka läs en bok, njut av en kopp te och se båtarna åka förbi.

FASTIGHETEN
Brf Vingården består av 169 bostadsrätter och 6 lokaler. Föreningens fastighet ligger med ypperligt läge precis intill Liljeholmskajen och vattnet. Föreningen sänkte under hösten 2017 avgifterna med 5%.

OMRÅDET
Attraktivt läge vid populära Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen. Här finner ni det mesta ni kan tänkas önska er som bl.a. restauranger, matbutik, frisör, cafeér, konditori, kemtvätt m.m.

Från Liljeholmskajen har ni det mesta inom promenad och cykelavstånd och på bara några minuter till fots når ni Liljeholmens centrum och dess galleria Liljeholmstorget. Där finner du ett shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädeskedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer.

Mycket nära till Årstaskogen som är ett otroligt vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor om du så önskar. Inte minst härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför dig.
För den som tycker om härliga båtturer finns möjlighet att skaffa båtplats i närliggande båtklubbar.

KOMMUNIKATIONER
Utmärkta kommunikationer i området. Bara något kvarter bort ligger Tvärbanan som knyter ihop det västra och södra tunnelbanenätet via Liljeholmen mot Solna och via Årstaberg och Gullmarsplan mot Sickla. Även bussarna 145 (Liljeholmen-Älvsjö) och 160 (Liljeholmen-Gullmarsplan) trafikerar Sjövikstorget och på endast någon minut med tvärbanan/buss tar du dig till Liljeholmens C där Tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Med tunnelbanans röda linje tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter.

En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg där även pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge finns. Vill du se tidtabeller, gå in på SL:s hemsida www.sl.se.

Med bil tar du dig lätt ut på E4/E20 norr- och södergående. Behändigt cykel-/gångavstånd till Södermalm.

Vill du ha ett större utbud av affärer finns Kungens kurva med IKEA och Skärholmens centrum inom några minuters resväg med bil.

ÖPPEN BUDGIVNING
Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
Bud som inkommer redovisas på nätet endast med säljarens samtycke.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksammhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2006
Ventilation
Mekanisk frånluft
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Renoveringar

2010 - Målning av hissfronter
2010 - Förstärkning av källarlås samt kodlås
2014 - Underhåll av trapphus
2015 - Filterbyte
2017 - Stamspolning

Balkong/uteplats

Stor balkong med fantastisk utsikt över Mälaren.

Övriga utrymmen

Det finns barnvagn- cykelförråd, källarförråd, hobbyhörna samt en föreningslokal. Två tvättstugor finns i föreningen (Vinodlargatan 6 samt Vingårdsgatan 3). Dessutom finns en gästlägenhet som går att hyra för 400kr/dygn.

Bilplats

I föreningens garage finns det 42 parkeringsplatser. Kostnaden för en parkeringsplats är 1450 kr/mån. Garageingång ligger på Vingårdsgatan och för att komma in används din lägenhetsnyckel eller genom fjärrkontrollen som styr den automatiska porten. Fjärrkontroll får du av styrelsen mot en deposition om 600kr.

TV och bredband

TV
Via ComHem gruppavtal Digital-TV Silver, ingår i avgiften
Bredband
Fiber, uppkopplingshastighet på 250Mbit/s ComHem, ingår i avgiften

Driftskostnad

Försäkring
200 kr
Hushållsel
300 kr
Summa
500 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd
Datum
2009-11-23
Prestanda
114 kWh/m² år

Föreningen

Namn
Brf Vingården
Org.nr
769610-6785
Andel i föreningen
0.00568%
Andel av årsavgift
0.56849%
Pantsättningsavgift
455 kr
Överlåtelseavgift
1 138 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
2 rok
Boarea:
71.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
4 234 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, Digital-TV silver från ComHem samt bredband 250 Mbit/s från ComHem.
Våningsplan:
6 av 7, hiss finns.
Lägenhetsnr:
05083
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Jesper Nordzell
0725-36 37 17

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.