08-644 90 44

Fruängen

Visa alla bilder
Snart
till salu

Doktor Widerströms gata 10

Snart saluförs denna optimalt planerade 3:a med Balkong i sydvästläge! Genomgående planlösning, påkostade materialval och nära till kommunikationer.

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
63 kvm
Avgift:
4 082 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

2 650 000 kr pris/bud

Ansvarig mäklare
Pannos Vagelopoulos
Doktor Widerströms gata 10-14
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Dokor Widerströms gata 10, 2 t: Snart saluförs denna optimalt planerade 3:a med Balkong i sydvästläge! Genomgående planlösning, påkostade materialval och nära till service och kommunikationer.
Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

FÖRENING:
Bostadsrättsföreningen Doktorn är en äkta förening som består av sju flerbostadshus i tre våningar med källarplan. Föreningen innehar marken med tomträtt genom avtal med Stockholms kommun, detta avtal ska omförhandlas 2025. Brf Doktorn har grön och trevlig parkliknande miljö på de gemensamma innergårdarna och här finns en fin grillplats där ni kan avnjuta varma sommarkvällar.

OMRÅDE
Ett stenkast bort finns Fruängen Centrum med caféer och restauranger, livsmedelsbutik, apotek, systembolag, bibliotek med mera. Härifrån avgår tunnelbanans röda linje som tar dig in till Stockholm City på under 20 minuter. Fruängen trafikeras även av flertalet busslinjer, bland annat tar ni er lätt till Kungens kurva och Skärholmen där ni kan avnjuta större utbud av butiker, nöjen och IKEA. Med bil tar ni er lätt ut till E20/E4 i norr- och södergående riktning.
För den friluftsintresserade finns vackra Långbro park nära med promenadstråk. Här finner ni också Långbro Värdshus, en av Stockholms mest välrenommerade restauranger. Även nära till löparspår i Älvsjöskogen samt Långsjön med badmöjligheter under sommaren och chans till skridskoåk om vintern.

ÖPPEN BUDGIVNING
Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
Bud som inkommer redovisas på nätet endast med säljarens samtycke.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1953
Fönster
2-glasfönster
Ventilation
Mekanisk frånluft
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Renoveringar

2005-2006 Stambyte, 2006 Tvåglasfönster installerade, 2012 Energibesparingsprojekt, 2013 OVK, 2015 Balkongrenoveringar

TV och bredband

TV
Via Bredbandsbolaget
Bredband
Via Ownit. Val mellan 100 Mbit/sek (139kr/mån) eller 500+ Mbit/sek (399kr/mån).

Energideklaration

Status
Utförd
Prestanda
156 kWh/m² år

Föreningen

Namn
Brf Doktorn
Andel i föreningen
0.69688%
Andel av årsavgift
0.62348%
Pantsättningsavgift
455 kr
Överlåtelseavgift
1 138 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
2 650 000 kr pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
3 rok
Boarea:
63 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
4 082 kr/mån. med ett obligatoriskt tillägg på 50 kr. I avgiften ingår värme och vatten
Våningsplan:
1 av 2, hiss finns ej.
Lägenhetsnr:
265
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Pannos Vagelopoulos
070-965 35 04

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.