08-644 90 44

Hammarby Sjöstad

Visa alla bilder

Redargatan 3, vån 4

RING FÖR VISNING! Rymlig 3,5:a med balkong i högt läge mot föreningens lugna innergård. Stabil förening med mycket god ekonomi och låg belåningsgrad.

Kort fakta

Antal rum:
3.5 rum och kök
Boarea:
93 kvm
Avgift:
5 135 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

5 295 000 kr Pris/Bud

Ansvarig mäklare
Mattias Näsström
Redargatan 3, vån 4 - Öppna sociala ytor
Öppna sociala ytor
Redargatan 3, vån 4 - Utgång till balkong i högt läge
Utgång till balkong i högt läge
Redargatan 3, vån 4 - Balkong i högt läge
Balkong i högt läge
Redargatan 3, vån 4 - Vy från vardagsrummet
Vy från vardagsrummet
Redargatan 3, vån 4 - Vy från vardagsrummet
Vy från vardagsrummet
Redargatan 3, vån 4 - Kök
Kök
Redargatan 3, vån 4 - Kök
Kök
Redargatan 3, vån 4 - Sovrum 1 med fransk balkong
Sovrum 1 med fransk balkong
Redargatan 3, vån 4 - Sovrum 2
Sovrum 2
Redargatan 3, vån 4 - Genomgående planlösning
Genomgående planlösning
Redargatan 3, vån 4 - Sovrum 3/Arbetsrum
Sovrum 3/Arbetsrum
Redargatan 3, vån 4 - Hall
Hall
Redargatan 3, vån 4 - Badrum
Badrum
Redargatan 3, vån 4 - Planlösning
Planlösning
Redargatan 3, vån 4 - Stort förråd i direkt anslutning till lägenheten
Stort förråd i direkt anslutning till lägenheten
Redargatan 3, vån 4 - Föreningens innergård
Föreningens innergård
Redargatan 3, vån 4 - Föreningens innergård
Föreningens innergård
Redargatan 3, vån 4 - Bryggan vid Luma
Bryggan vid Luma
Redargatan 3, vån 4 - Sickla Kanal
Sickla Kanal
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Varmt välkomna till denna trevliga 3,5:a som erbjuder stora sociala ytor och balkong i högt läge mot föreningens lugna innergård. Här bor ni med ett mycket bra läge i Sjöstaden med direkt närhet till såväl kommunikationer, livsmedelsbutik (ICA-Supermarket ca 100 meter från lägenheten) och trevliga restauranger. Garageplatser finns i huset och dessa nås smidigt via hissen i fastigheten. Stabil HSB:förening med mycket låg belåningsgrad. Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
Rymlig möblerbar hall med gott om plats för avhängning av kläder och skor. I hallen finns bra förvaringsmöjligheter tack vare 3 garderober samt ett städskåp. Vidare in i hallen finns ytterliggare 6 garderober. Vitmålade väggar och stilrent ekparkettgolv är återkommande för hela lägenheten.

Badrum
Helkaklat badrum med vita väggar (en mörk fondvägg) och grått klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat, spegelskåp och handdukstork. Här finns även tvättmaskin, torktumlare (Electrolux) och en praktiskt arbetsbänk. Ovanför arbetsbänken finns ytterligare förvaringsmöjligheter i ett vägghängt förvaringsskåp med dubbla dörrar.

Kök
Praktiskt vinkelkök med bra förvaringsmöjligheter bakom vita släta skåpluckor med aluminiumbeslag. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, spisfläkt, micro samt diskmaskin. Samtliga vitvaror är i rostfritt och kommer från Electrolux. Bänkskivor i ek och vitt kakel på väggarna ovanför diskhon.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum som erbjuder trevligt ljusflöde från ett stort fönsterparti. Här finner ni även utgången till lägenhetens balkong som ligger i ett lugnt och högt läge mot föreningens gröna innergård. På balkongen kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren och här tillåts det att grilla med el och gasolgrill.

Sovrum 1
Sovrummet är beläget mot lugna Redargatan och detta rum rymmer såväl dubbelsäng, kontorsdel samt annat möblemang. Bra förvaringsmöjligheter i form av en rymlig skjutdörrsgarderob. Bra ljusinsläpp tack vare stort fönster och en fransk balkong.

Sovrum 2
Sovrum med utsikt mot balkongen och föreningens innergård.

Sovrum 3
Sovrum med plats för säng och annat möblemang om så önskas. Trevligt stående fönster ut mot vardagsrummet.

Förråd
I trapphuset på samma våningsplan som lägenheten (ca 2 meter från lägenhetsdörren) finns ett separat förråd på ca 6 kvm som hör till lägenheten.

Föreningen
Hsb:s Brf Redaren i stockholm bildades 2005 och består av 104 st bostadsrätter. På fastigheten finns två sammanbyggda flerbostadshus med gatuadresser Redargatan 3 - 11. Föreningen är en HSB-förening vilket kräver att köparen är/blir medlem i HSB, för detta tillkommer en mindre avgift.

Allmänt om området
I Hammarby Sjöstads marina miljö har du nära till både natur och storstadens alla bekvämligheter och möjligheter. I området finns mängder av restauranger, caféer och butiker vilket bidrar till områdets charmiga atmosfär. Här finns givetvis även post, bank, apotek, dagis, kyrka, bibliotek och allt annat som du kan önska dig. Området kombinerar verkligen det bästa av myllrande storstad och avkopplande natur med vatten inpå knuten.

Närområdet
Inom behagligt promenadavstånd finns populära Sickla köpkvarter där det finns mängder av affärer, butiker, biografer, fik och restauranger. Hammarby Sjöstad gränsar mot Nackareservatet och inom några kilometer finns trevliga Hellasgården. Hellasgården är perfekt för bad sommartid och långfärdsskridskor vintertid. Inom bara några hundra meter finns Sickla sjö med barnvänlig badstrand och flera badbryggor. På vintern går det för övrigt även att åka slalom i Hammarbybacken som vintertid lyser upp kvarteren och varför inte avsluta med after ski på restaurang Göteborg.

Kommunikationer
Kommunikationerna är utmärkta och dina vänner når dig lätt med cykel, båt, tåg eller buss. Tvärbanan trafikerar Solna - Sickla Köpkvarter via Liljeholmen och Gullmarsplan (där du ansluter till tunnelbanenätet). Inom kort gångavstånd finns även busslinjerna 71, 74 och nattbuss 96. Vid station Årstaberg når du även pendeltågen. Båttrafiken med m/s Lotten och m/s Lisen är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm med 10 till 15 minuters intervall mellan 06.00 och 24.00. På Södermalm får du även kontakt med flera busslinjer som tar dig vidare. M/S Emelie trafikerar Hammarby Sjöstad - Nybroviken med ett stopp på Djurgården och Gröna Lund.Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2009
Fönster
3-glasfönster isoler
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Balkong/uteplats

Balkong, läge öster.

Övriga utrymmen

I föreningen finns tvättstugor, cykelrum, barnvagnsrum samt återvinningsrum. Dessutom finns två stycken övernattningslägenheter som kan hyras av medlemmar. Ena har 3 bäddar och går att hyra för 250 kr/dygn och det andra har fyra bäddar och går att hyra för 350 kr/dygn.

Bilplats

Föreningen har 43 st garageplatser. Garageplatserna kostar 1 500 kr/mån att hyra. Till platserna är det separat kö.

TV och bredband

TV
Kabel-tv från Com Hem. Analogt grundutbud ingår i avgiften.
Bredband
Bredband via Bredbandsbolaget ingår i avgiften.

Driftskostnad

Försäkring
200 kr
Hushållsel
300 kr
Summa
500 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd
Prestanda
128 kWh/m² år

Föreningen

Namn
HSB Brf Redaren i Stockholm
Org.nr
769613-6014
Andel i föreningen
1.50294%
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningen bildades 2005 och innehar tomträtt fastigheten Redaren 1 i Hammarby Sjöstad i Stockholms kommun. På fastigheten finns två sammanbyggda flerbostadshus med 104 bostadsrättslägenheter med gatuadresser Redargatan 3 - 11.

Föreningen är en HSB-förening vilket kräver att köparen är medlem eller blir medlem i HSB. Medlemsavgift till HSB på 500kr betalas per köpare, samt en årsavgift på 150kr per hushåll. Detta görs enklast genom att kontakta HSB Stockholm på tel 08-785 35 00.

Bostadsrättstillägget som normalt tillkommer för en hemförsäkring ingår i föreningens försäkring. Medlemmar behöver därför inte teckna eget bostadsrättstilläg

Föreningen har en mycket låg belåningsgrad och god ekonomi.

Föreningen är gruppansluten till el. Innehavarna behöver därför inget eget elavtal. El debiteras efter förbrukning i efterskott som tillägg på månadsavgiftsavin (nuvarande ägare debiteras med 191 kr/mån).
Övrigt om bostaden
5 295 000 kr Pris/Bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
3.5 rok
Boarea:
93 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
5 135 kr/mån. Värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften.
Våningsplan:
4 av 6, hiss finns.
Lägenhetsnr:
0013-001
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Mattias Näsström
070-147 24 39
Michaela Nordström
070-947 26 54

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.