08-644 90 44

Tingstorget 1, 2 tr

Nyproducerat, snyggt och smakfullt alldeles bredvid T-bana! Väl valda material och neutrala färger. Öppen planlösning samt utgång till balkong i öst.

Kort fakta

Antal rum:
1 rum och kök
Boarea:
30 kvm
Avgift:
1 875 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

1 400 000 kr

Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
Tingstorget 1, 2 tr - Planlösning
Planlösning
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till ett nyproducerat boende - snyggt och modernt. Färger och material är valda med säker hand, stilfullt och neutralt bildar de en bas att inreda efter som kan passa många. Här är det bara att flytta in och sätta din egna touch!

HALL:
Entré med förvaringsutrymmen bakom skjutdörrar. Längre fram finns ingång till det egna förrådet/klädkammaren.

ALLRUM:
Ljust allrum med kök i öppen planlösning. Köket är smakfullt vitt med passande arbetsytor och kakel på vägg. Maskinell utrustning omfattar spishäll, inbyggnadsugn, fläkt, diskmaskin, inbyggd micro och kombinerad kyl/frys. Spotligts ger bra belysning ovan arbetsytor. I den öppna planlösningen finns yta för soffa, säng och mindre matplats. Generöst tilltaget ljusflöde genom flera fönsterpartier och balkongdörr.

BALKONG:
Rymlig balkong i sydost med utsikt över område i förvandling. Snygga grå balkongräcken och plats för utemöbler.

BADRUM:
Helkaklat i vitt med svart klinkergolv - stilfullt! Rymligt med svängrum och utrustning bestående av wc, tvättställ i kommod, badrumsskåp med spegel och duschplats med dörrar. Därtill finns tvättmaskin och ovanförvarande förvaringsskåp. Spotligts i tak.

Byggnad

Byggnadsår
2017
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Renoveringar

Nyproducerad fastighet som sticker ut med sin spännande arkitektur.

Balkong/uteplats

Balkong, läge sydost

Övriga utrymmen

I föreningen finns cykelförråd, barnvagns- och rullstolsförråd i källaren. Det finns också miljörum, samt ett antal extra förråd för uthyrning.

Bilplats

För närvarande finns begränsat antal parkeringsplatser. Detta beror på att garage och samtliga utomhusparkeringsplatser ännu inte är färdigbyggda. Antal, avstånd och skicket på de tillfälliga parkeringsplatserna baseras på de förutsättningar som finns vid den tidpunkt man flyttar in.När Tingstorget är helt färdigbyggt kommer det finnas permanenta boendeparkeringsplatser i ett underjordiskt garage samt utomhus i anslutning till bostäderna. Föreningen kommer ingå i en gemensamhetsanläggning tillsammans med två grannföreningar. 53 garageplatser planeras för denna förening. Hyra för garageplats 1000 kr/mån. Hyra för parkeringsplats utomhus är 600 kr/mån.HSB administrerar alla parkeringsfrågor för Brf Tingshöjden. För att som boende få en parkeringsplats på Tingstorget måste du ställa dig i kö genom att kontakta HSB på info.sodertorn@hsb.se. Detta gäller både för tillfälliga parkeringsplatser och permanenta boendeparkeringsplatser.

TV och bredband

Bredband
Föreningen är ansluten till Botkyrka Stadsnät för tv och bredband. De boende tecknar individuella avtal med leverantören.
Övrigt om bostaden
1 400 000 kr
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
1 rok
Boarea:
30 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
1 875 kr/mån inkl. värme, vatten.
Våningsplan:
2, hiss finns.
Lägenhetsnr:
09-1204
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Dokument & länkar

Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
070-718 95 92

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.