08-644 90 44

Vélo, Årstaberg

Raka spåret hem!

Årstaberg får just nu en ansiktslyftning med flera nya bostadskvarter med stadsmässig karaktär. På första parkett, med blickar ut mot Årstaviken åt ena hållet och Södermalm åt det andra, planerar vi för flerfamiljshus med totalt ca 166 lägenheter. Husen blir 8, 9 och 10 våningar höga för att ge ett maximalt inflöde av ljus och en härlig öppen vy över staden.

Här kommer du att hitta kvadratsmarta ettor om ca 30 kvm, minitvåor på cirka 40 kvm och lite större tvåor på cirka 50 kvm. Trerummare på cirka 75 kvm och fyrarummare på cirka 85 kvadratmeter. På taket blir det en stor gemensam terrass med utekök och grillplats - och svårslagen utsikt över Stockhoms skyline.

Stort engagemang läggs vid att hitta de optimala planlösningarna och möblerbarheten. Här ska du få mycket kvadratmeter för pengarna, inga döda ytor. Bostäderna byggs med väl utvalda och sunda materialval och får exteriört en varm vacker roströd färgskala. Alla bostäder får generösa indragna balkonger, eller en uteplats på gården. Den påkostade träpanelen på balkongerna ger en ombonad känsla och det är förberett med krok i taket, om du vill hänga cykeln där.

STORLEKAR 1-4 rok om ca 30-110 kvm
ARKITEKT Equator
SÄLJSTART Prel 2019
BYGGSTART Prel 2019
INFLYTTNING Prel från 2021

För mer information maila info@sodermaklarna.se

Bilder & dokument

Klicka på respektive bild för att se större version...

Kort fakta om projektet

Område
Årstaberg/Liljeholmskajen
Kommun
Stockholm

Kontaktperson

Saki Carapanos
Reg.Fastighetsmäklare
070-718 95 92
Skicka e-post
Saki Carapanos
Johan Lindblom

0725-36 37 16
Skicka e-post
Johan Lindblom